Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" pagarina līgumu ar eksperimentālo treneri, kurš trenē auta iemetienu izpildi

Rolands Eliņš

"Liverpool" pagarina līgumu ar eksperimentālo treneri, kurš trenē auta iemetienu izpildi
Jirgens Klops. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas futbola klubs „Liverpool” vasarā uz pārbaudes laiku bija nolīdzis īpašu speciālistu – Tomasu Gronnemarku, kurš slavenajā Liverpūles komandā bija atbildīgs par auta iemetienu tehniku. Kluba galvenais treneris Jirgens Klops esot tik ļoti apmierināts ar viņa sniegumu, ka viņam piešķirts pilnvērtīgs trenera līgums līdz nākamā gada vasarai.

Tomass Gronnemarks strādā „Liverpool” komandā kopš vasaras, darbojoties uz pusslodzi. Viņa galvenie pienākumi bija auta iemetienu tehnikas izkopšana „Liverpool” galvenās komandas aizsargos un jauniešu komandas spēlētājos.

„Līguma pagarināšana parāda, ka klubs ir apmierināts ar manu darbu, un tas parāda, ka viņi atzīst mana paveiktā darba rezultātus,” britu medijiem izteicies Gronnemarks. „Ceru, ka mūsu darbs tiks atalgots ar labiem rezultātiem sezonas noslēgumā.”

Savukārt „Liverpool” galvenais treneris Jirgens Klops paskaidroja, ka pievērš uzmanību arī mazākajām futbola niansēm un ir gatavs tādēļ piesaistīt tādus speciālistus, kā vien nepieciešams: „Esmu futbolā jau ilgi un esmu domājis, kādēļ ar iemetieniem nesanāk tā, kā vajadzētu, taču man pašam nav skaidra plāno, kā šo spēles elementu uzlabot. Vienmēr ir labi, ja klāt ir īstais speciālists.”

„Ar Tomasu ir interesanti sarunāties pēc spēles – viņš visu laiku runā tikai par iemetieniem, un tad es saku, ka bumba kādā brīdī jau bija arī spēlē, vai ne?” ar sev raksturīgo humoru skaidroja Klops, kurš vasarā, pieņemot Gronnemarku darbā, apgalvoja, ka iepriekš nebija zinājis par šādu futbola trenera specialitāti.

Jāpiemin, ka tieši „Liverpool” aizsargs Džo Gomess ar iemetienu palīdzēja Anglijai UEFA Nāciju līgas spēlē svētdien pieveikt Horvātiju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...