Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju asi izsakās par cilvēkiem, kas centušies ''izdzēst'' 16 gadus no viņa karjeras

Mourinju asi izsakās par cilvēkiem, kas centušies ''izdzēst'' 16 gadus no viņa karjeras
Žozē tiek smagi kritizēts pēdējā laikā

Žozē Mourinju skarbi izteicies par cilvēkiem, kuri sevi uzskata par ''futbola Einšteiniem'', kas centušies izdzēst 16 gadus no Mourinju karjeras.

Pēdējā laikā esošais Mančesteras "United'' galvenais treneris Žozē Mourinju ir spiests dzirdēt skarbus vārdus gan par sevi, gan komandu. Pamatojums ir pēdējā laikā uzrādītie rezultāti, piemēram, zaudējums Roterdamas ''Feyenoord'' Eiropas Līgā 1. kārtas spēlē, kur rezultāts bija 0:1, divi zaudējumi pēc kārtas Anglijas Premjerlīgā, attiecīgi 1:3 pret ''Watford'' un 1:2 pret Mančesteras ''City'''.

Žozē liels spiediens tiek no tādiem jautājumiem kā "Vai Mančesteras ''United" šosezon jau nav ''norakstījusi'' savas cerības uz tituliem?" vai ''Vai Veins Rūnījs sava kapteiņa pienākumus pilda veiksmīgi?'' kā arī daudzi citi.

''Jā, mums bija slikta nedēļa'' teica Mourinju ''Kā arī es zinu, ka futbola pasaulē ir ļoti daudz dažādu ''futbola Einšteinu'', kuriem liekas, ka zin daudz vairāk par visiem. Es zinu arī to, ka viņi centās izdzēst 16 gadus no manas karjeras, viņi cenšas nomelnot Mančesteras "United" klubu neņemot vērā tā iespaidīgo pagātni un reputāciju.''

Uzvara pār Northemptonu nesenājā kausa spēlē, visticamāk, iedrošinās Mančesteras "United'' gūt vārtus un rādīt savu labāko sniegumu turpmākajās spēlēs. Nākošā spēle ir mājās pret iepriekšējās sezonas Anglijas Premjerlīgas čempioniem Lesteru, kā arī sekojošās divas spēles tiks aizvadītas mājas stadionā "Old Trafford'' attiecīgi Eiropas Līgas mačš pret Ukrainas vienību Luhanskas "Zorya" un vēl viens Anglijas Premjerlīgas mačš šoreiz gan pret Stoke ''City''.

Izmantotie avoti :