Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Ančeloti: "Neesmu vīlies, jo Līgas kauss nav mūsu prioritāte"

Ančeloti: "Neesmu vīlies, jo Līgas kauss nav mūsu prioritāte"
Karlo Ančeloti
Foto: AP/Scanpix

Londonas "Chelsea" komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti pēc vakar Anglijas Līgas kausa 1/16 finālā piedzīvotā zaudējuma "Newcastle United" komandai atzina, ka īpaši nepārdzīvos šo zaudējumu, jo šis kauss komandai nav prioritāte.

No skaļiem uzvārdiem "Chelsea" komandas sastāvā vakar spēlēja Terijs, Benajuns, Anelkā, Fereira un Žirkovs. Interesantā un sīvā cīņā šajā spēlē uzvaru ar 4:3 izcīnīja viesi "Newcastle United", kamēr "Chelsea", tāpat kā "Liverpool" un "Manchester City", šis turnīrs ir beidzies.

''Esmu vīlies par spēles rezultātu, un tas ir normāli,'' saka treneris. ''Taču esmu apmierināts ar mūsu spēli. Pilnībā apmierināts. Kad rezultāts bija 1:3, tad mūsu komanda fantastiski atspēlējās. Mēs parādījām labu komandas garu, labu individuālo meistarību, it sevišķi jauno futbolistu izpildījumā.''

''Šis turnīrs ir domāts jaunajiem futbolistiem, kurā viņi var uzkrāt pieredzi. Šodien (vakar) viņiem bija lieliska iespēja. Šī bija grūta spēle, taču esmu apmierināts ar savu spēlētāju sniegumu. Tas arī viss. Līgas kauss – nav mūsu prioritāte. Mums būs ļoti svarīga spēle šajās brīvdienās, tāpēc devu iespēju atpūsties dažiem vadošajiem spēlētājiem. Šī ir pirmā lieta, kāpēc sastāvā nebija spēcīgu spēlētāju. Otra lieta – mēs gribējām dot iespēju jaunajiem,'' turpina Ančeloti.

''Neesmu vīlies. Mums bija iespēja apskatīties uz spēlētājiem ar raksturu, un tas ir lieliski. Nākotnē mēs varēsim uz viņiem paļauties. Ja runājam par Benajunu un Kalū, tad nedomāju, ka viņi spēlēs pret "Manchester City". Viņiem ir nelieli savainojumi, tāpēc jādod šiem spēlētājiem atpūta,'' tā Ančeloti.

Izmantotie resursi:
Chelsea Football Club - Official Site for News,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-23 11:45, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: jā jā, protams, visiem jau patīk zaudēt, vai ne?
nu vajag tādiem savas 5 kapeikas iebāzt.
, 2010-09-23 12:02, pirms 14 gadiem
Jo ātrāk izlidoja, jo labāk. Nav ko kulties pa kau kādiem rezervistu kausiem, ja jācīnās tik daudz frontēs! Prioritāte ir nodrošināt EPL titulu jau pirms pēdējās kārtas, ČL aizkļūt vismaz līdz 1/4finālam un pacīnīties par FA kausu.
, 2010-09-23 12:27, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Jo ātrāk izlidoja, jo labāk. Nav ko kulties pa kau kādiem rezervistu kausiem, ja jācīnās tik daudz frontēs! Prioritāte ir nodrošināt EPL titulu jau pirms pēdējās kārtas, ČL aizkļūt vismaz līdz 1/4finālam un pacīnīties par FA kausu.
Tikai tracina, ka šie teksti no vadības nāk pēc zaudētām spēlēm. Tā ir necieņa pret tiem 40+k faniem, kas bija atnākuši uz stadionu. Pateiktu pirms spēles, ka mēs te pakaļu neplēsīsim un visus spēkus taupīsim EPL/ČL, būtu viss ok.
Pazaudējām iespēju vēl vienā frontē sadot pa ausīm MU vai Arsenal - tikai tāpēc vien man neliela vilšanās.
, 2010-09-23 13:20, pirms 14 gadiem
nav arii praata darbs rauties vairaakaas frontees vienlaiciigi - liigas kausaa praktiski vienmeer speelee ar otro sastaavu premjerliigas klubi, jo taa nav iipashi prestizha trofeja. Vnk jaataupa speeki, jaadziedee traumas lai var kapaat EPL un Ch. liigaa ar max atdevi
, 2010-09-23 14:08, pirms 14 gadiem
eziitis rakstīja: Tikai tracina, ka šie teksti no vadības nāk pēc zaudētām spēlēm. Tā ir necieņa pret tiem 40+k faniem, kas bija atnākuši uz stadionu. Pateiktu pirms spēles, ka mēs te pakaļu neplēsīsim un visus spēkus taupīsim EPL/ČL, būtu viss ok.
Pazaudējām iespēju vēl vienā frontē sadot pa ausīm MU vai Arsenal - tikai tāpēc vien man neliela vilšanās.
Bet fani gan jau nebija pārāk vīlušies, ņemot vērā rezultatīvo futbolu un intrigu līdz spēles beigām. Man jau arī nebija ilūziju, ka "Chelsea" otrais sastāvs būtu favorīti Līgas kausā.
Šogad labāk pielikt ČL un saglabāt titulu, tad arī visas nelielās vilšanās aizmirsīsies. FA kausā gan jācīnās, jo kauss ir gana prestižs (vecākais pasaulē).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-23 14:10, pirms 14 gadiem
ja vinētu dziedātu citu dziesmu...re kur mums labi rezervisti,paņemsim arī šo kausu u.t.t..jāpiekrīt ezitim,tīri uzspļauj saviem faniem
, 2010-09-23 15:48, pirms 14 gadiem
Sky Sports | Football News | Premier League |...

Drogba gan īsti laikam nepiekrīt.
, 2010-09-23 15:50, pirms 14 gadiem
tad jau iznak ka rezervistiem vajadzeja cinities par uzvaru,lai butu vairak iespeju spelet nakamaja kartaa un pieradit sevi !!!
, 2010-09-23 15:54, pirms 14 gadiem
Omg, Newcastle arī ar 1. sastāvu nespēlēja, tas tā, informācijai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-23 18:48, pirms 14 gadiem
eziitis rakstīja: Pazaudējām iespēju vēl vienā frontē sadot pa ausīm MU vai Arsenal - tikai tāpēc vien man neliela vilšanās.
kura tad ir tā viena no frontēm kur esat MU pa ausīm ielikuši?...Cik atceros pirms EPL sezonas sākuma Celsiki jau atrāvās pa ausīm tieši no MU vai ne tā?
, 2010-09-23 23:38, pirms 14 gadiem
Bronsons rakstīja: kura tad ir tā viena no frontēm kur esat MU pa ausīm ielikuši?...Cik atceros pirms EPL sezonas sākuma Celsiki jau atrāvās pa ausīm tieši no MU vai ne tā?
neviens ne no viena pa ausīm vēl nav atrāvies. Visi reāli saprot, ka šiem klubiem sezona ir lai cīnītos par ČL un EPL! Zaudējumam tur nav attaisnojuma, bet pārējais ir tā...
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.