Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Everton" par 56 miljoniem iegādāsies nepārliecinošo Rišarlisonu

"Everton" par 56 miljoniem iegādāsies nepārliecinošo Rišarlisonu
Rišarlisons
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Liverpūles "Everton" vienojies ar "Watford" par brazīliešu uzbrucēja Rišarlisona iegādi. Turklāt "Everton" par futbolistu, kurš pagājušajā sezonā iesita tikai piecus vārtus, gatava maksāt 56 miljonus eiro.

Pavadījis tikai divas sezonas un guvis deviņus vārtus Brazīlijas čempionātā, Rišarlisons pērn pievienojās "Watford". Sākums bija lielisks, uzbrucējam pirmajos sešos mačos gūstot trīs vārtus, un labi klājās arī komandai, kas oktobrī bija iekārtojusies ceturtajā vietā. Tomēr brīdī, kad "Watford" piedzīvoja vienu zaudējumu pēc otra un no amata tika atlaists galvenais treneris Marko Silva, kurš bija galvenais iemesls Rišarlisona nonākšanai Anglijā, uzbrucēja sniegums arī piedzīvoja ceļu lejup.

Rišarlisons sezonu pabeidza ar pieciem vārtu guvumiem 38 mačos, tomēr Liverpūles "Everton" tas nebaida – komanda par uzbrucēju gatava maksāt 56 miljonus eiro. Šodien brazīlietim tiek veiktas medicīniskās pārbaudes, un, ja viss ritēs kā cerēts, jau tuvākajā laikā "Everton" varēs oficiāli paziņot par viņa pievienošanos komandai, kuras galvenais treneris ir neviens cits kā no "Watford" atlaistais Silva.

Pagājušajā vasarā "Watford" par Rišarlisonu samaksāja nepilnus 15 miljonus eiro, noslēdzot līgumu uz pieciem gadiem. Tādējādi tikai viena sezona, kurā uzbrucējs nespēja demonstrēt stabilu sniegumu un sāncenšu vārtus atslēdza tikai piecas reizes, palielinājusi viņa vērtību četras reizes.

Pērn "Everton" pārdeva beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku un iegūtos līdzekļus ātri vien iztērēja citos futbolistos, piemēram, islandiešu pussargā Gilvi Sigurdsonā, tomēr rezultāts laukumā nebija redzams. Beigās izdevās ierindoties astotajā vietā, tomēr sestajā vietā esošā Londonas "Arsenal" palika 14 punktu attālumā.


, 2018-07-23 15:54, pirms 6 gadiem
Ulvi, Ričarlisons spēlē vairāk flangā un bija neapšaubāms Watford līderis.
, 2018-07-23 16:26, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Ulvi, Ričarlisons spēlē vairāk flangā un bija neapšaubāms Watford līderis.
Tā ir, kad par futeni skribelē hokeja žurnālists. Nu,paliec pie sava sporta veida, kur labi orientējies, bet nelien citur!
, 2018-07-23 17:25, pirms 6 gadiem
pipec kdas summas, par tadiem speletajiem!!!
Pahars neistaja laika piedzima
, 2018-07-23 18:48, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Ulvi, Ričarlisons spēlē vairāk flangā un bija neapšaubāms Watford līderis.
tāpat pārmaksāja
, 2018-07-23 19:58, pirms 6 gadiem
runaa veel ka Everton esot Barcai piedaavaajusi 25milj par rezervistu Lukasu Digni,tie tur naudu laikam vispaar neskaita
, 2018-07-23 21:26, pirms 6 gadiem
Nopietnāki portāli raksta par to kā Chelsea cīnās, lai paturētu Azāru (no Real) un Willian(Barcelona) . Kā nopirkt Martial no United.
Par to, ka Pogba neapmierināts ar dzīvi United un vēlas atgriezties atpakaļ Juventus. Tāpat par iespējamo Iguain pāreju no Juventus uz Chelsea. Utt
Sportacentrs kaut kā vispār neveido transferu apskatus
, 2018-07-23 21:58, pirms 6 gadiem
Ravix rakstīja: Nopietnāki portāli raksta par to kā Chelsea cīnās, lai paturētu Azāru (no Real) un Willian(Barcelona) . Kā nopirkt Martial no United.
Par to, ka Pogba neapmierināts ar dzīvi United un vēlas atgriezties atpakaļ Juventus. Tāpat par iespējamo Iguain pāreju no Juventus uz Chelsea. Utt
Sportacentrs kaut kā vispār neveido transferu apskatus
Kaut kur nesen lasīju, ka Milāna ļoti vēloties iegūt Iguainu.
, 2018-07-23 22:45, pirms 6 gadiem
Vēl atklāts jautājums vai Kurtuā paliks Chelsea (arī uz RM, tā pat kā Azārs varētu doties), jo Chelsea redzes lokā jau ir Lesteras Šmeicels un Stoke`s Batlends. Vēl lasīju, ka Cheslea grib Juventus defenderu Rugani (45m).
Barca 64.5m par Willianu metusi, kamēr sarkanie pateikuši, ka Maršialu nepārdos.
Tapat ziņo, ka Beils palikšot arī nākamajā sezonā RM.
Kovačic no RM grib vākties prom.
Horvātu Vida izskatās, ka uz Liverpoolu.
, 2018-07-23 22:58, pirms 6 gadiem
Pepe Reina no Napoli uz Milānu pārgājis.
Vitsels varbūt uz BVB.
Golovins tā kā uz Chelsea.
, 2018-07-23 23:31, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: runaa veel ka Everton esot Barcai piedaavaajusi 25milj par rezervistu Lukasu Digni,tie tur naudu laikam vispaar neskaita
Nezinu par Digne, bet itkā Minu par 17m esot tuvu dabūt. Ņemot vērā, ka visu komandu neizpirks, tad grūti pateikt cik tur ir patiesības abās baumās.
, 2018-07-23 23:50, pirms 6 gadiem
56M!!!
, 2018-07-24 00:04, pirms 6 gadiem
Janka1996 rakstīja: ....kamēr sarkanie pateikuši, ka Maršialu nepārdos. ....
Kur tad tu kaut ko tādu dzirdēji? Praktiski visu sezonu viss liecināja, ka varētu iet prom, un arī šovasar izteikumi no uzvalkiem ir aptuveni ''par pareizo cenu un uz pareizo klubu ļausim viņam iet''.
Uz Pooli par 30m tur drīzāk meteorīts Vemblijā nokritīs, bet par 60+ uz kādu spāņu, franču vtml klubu izskatās pat ļoti reāli- ģerbtuvju čīkstētāji nav vajadzīgi nevienā klubā.
Man gan monitors būs nāves briesmās dienā, kad lasīšu, ka Marsiāls pārdots, bet nu ir kā ir. Es viņu startētu pilnīgi katrā spēlē, bet ko var darīt, ka neaizskaramības statuss ticis vāji performējošajam Sančesam.
, 2018-07-24 00:22, pirms 6 gadiem
blah rakstīja: Nezinu par Digne, bet itkā Minu par 17m esot tuvu dabūt. Ņemot vērā, ka visu komandu neizpirks, tad grūti pateikt cik tur ir patiesības abās baumās.
17 nav taa kaa drusku par maz,zinot kaadas summas apgrozaas EPL,peec PK Minas formas un ka Barca vinju par 9milj,ja neshaubos,nopirka.Var atrast ar labaaku piedaavaajumu,taa kaa ljoti shaubos vai tur ir kaada patiesiiba.
Bet par Dinju,pats Everton treneris vinju atdziimeejis kaa iespeejamo papildinaajumu,taa kaa tam es vairaak ticu
https://www.barcablaugranes.com/fc-...
, 2018-07-24 02:12, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: 17 nav taa kaa drusku par maz,zinot kaadas summas apgrozaas EPL,peec PK Minas formas un ka Barca vinju par 9milj,ja neshaubos,nopirka.Var atrast ar labaaku piedaavaajumu,taa kaa ljoti shaubos vai tur ir kaada patiesiiba.
Bet par Dinju,pats Everton treneris vinju atdziimeejis kaa iespeejamo papildinaajumu,taa kaa tam es vairaak ticu
https://www.barcablaugranes.com/fc-barcelona-transfer-rumors-news/2018/7/23/17601898/everton-manager-marco-silva-confirms-interest-in-barcelonas-lucas-digne
Jā, summa tāda maza, bet nu Barcā viņš īsti jau arī nav kārtīgi uzspēlējis, tik cik to summu kā tu minēji PK var pacelt, bet ne sezona klubā. Itkā jau viņš pats labāk gribētu palikt, bet Barca laikam ar viņu īsti nerēķinās, nezinu tikai kāpēc un ar ko Lengle ir labāks, par krabjiem kā Vermālens vispār būtu sen jau jāaizmirst. Viņa aģents arī apstiprināja, ka piedāvājums no Everton un citiem klubiem ir, tā ka diez agn reāla iespēja, ka tieši Minu pārdos, nezinu tikai vai par 17m.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.