Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju par Beilu neinteresējas un garantē, ka De Hea šajā sezonā "United" neatstās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju par Beilu neinteresējas un garantē, ka De Hea šajā sezonā "United" neatstās
Davids De Hea
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju garantējis, ka vārtsargs Davids De Hea nepārcelsies uz citu vienību.

Pirms diviem gadiem Davids De Hea bija ļoti tuvu pārejai uz Spānijas milzi Madrides "Real", tomēr pāreja nenotika laikā – pēdējā dienā dokumenti tika iesniegti par vēlu. Kopš tā brīža 26 gadus vecais vārtsargs katrā transfēru periodā tiek saistīts ar došanos uz Madridi.

Pagājušajā vasarā "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju norādīja, ka apsver iespēju pārdot vārtsargu, tomēr nu situācija ir mainījusies. "Varu garantēt, ka šosezon viņš nekur nepārcelsies," pauda portugāļu speciālists.

Runājot par pagājušo vasaru, Morinju sacīja, ka situācijā, ja futbolists vēlas doties uz citu komandu, viņš necenšas atturēt. Tādējādi Anglijas klubs iesaistījies pārrunās, tomēr Madrides "Real" izvēlējās veikt darījumu un noslēdzās.

Šonakt pulksten 0:00 pārbaudes spēlē "United" tiksies ar Madrides "Real", un Morinju sacīja, ka uzbrucēja Gareta Beila iegāde esot tikpat iespējama, kā tikšana pie Krištianu Ronaldu. Iepriekš portugāļu zvaigznes pievienošanos Morinju nodēvēja par neiespējamo misiju.

"Viņš nevienā brīdī nav atradies manā iekārojamo spēlētāju sarakstā. Ir skaidrs, ka Beilam patīk Madridē un ka viņš atrodas ļoti labā situācijā. Nevienā brīdī neesmu jutis, ka viņš vēlētos doties prom. Tad kāda jēga zaudēt laiku un enerģiju, cīnoties par tādu spēlētāju?" vaicāja Morinju.

Turpinot stāstīt par De Heas lomu komandā, galvenais treneris pauda, ka spāņu vārtsargs ir laimīgs, koncentrējies un strādā labāk nekā jebkad agrāk, taču viņam vairs nav garantēta vieta starta sastāvā – uz papēžiem min argentīnietis Sergio Romero, kurš sargāja vārtus UEFA Eiropas līgas finālā pret Amsterdamas "Ajax".

"Labākais, kas varēja notikt ar De Heu, bija tas, kā Romero spēlēja pagājušajā sezonā. Pirms tam Davids bija drošībā. Skaidra izvēle. Tagad viņam jātrenējas citādi. Viņš ir daudz labāks nekā iepriekš," teica Morinju. Pārbaudes spēlē pret Madrides "Real" katram vārtsargam tiks atvēlēts viens puslaiks.

Tāpat viņš norādīja, ka laukumā nedosies Lūks Šo, Ešlijs Jangs un Markoss Roho. Šo ierindā varētu atgriezties septembrī, Jangs būs vesels oktobrī, bet ceļgalu savainojušais Roho varētu spēlēt ap gadu miju.

Izmantotie resursi:
David de Gea not joining Real Madrid - Man Utd...

     [+] [-]

, 2017-07-23 11:26, pirms 7 gadiem
Šo bij jākļūst par TOP defu pasaule, bet traumas traumas...