Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"City" turpina pirkt aizsargus: "Real" samaksāti 29,5 miljoni par Danilu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"City" turpina pirkt aizsargus: "Real" samaksāti 29,5 miljoni par Danilu
Danilu
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester City" turpina bruņoties nākamajai sezonai, pastiprinot aizsardzību. Šodien par 29,5 miljoniem eiro no Madrides "Real" nopirkts brazīlietis Danilu.

26 gadus vecais Danilu, kurš Brazīlijas izlasē aizvadījis 15 spēles, bet Madrides "Real" pārstāvēja divus gadus, parakstījis līgumu uz piecām sezonām un "Manchester City" rindas papildinās Amerikas Savienotajās Valstīs, kur klubs aizvada pārbaudes turnīru.

"Par mani interesējās arī citas komandas, tomēr mans mērķis vienmēr bijis spēlēšana pie Pepa Gvardiolas," sacīja Danilu, par kuru samaksāti 29,5 miljoni un kurš var spēlēt gan aizsardzības malā, gan kā pussargs.

Danilu kļuvis par ceturto "Manchester City" papildinājumu šovasar – par 39 miljoniem nopirkts vārtsargs Edersons, par 50 miljoniem iegādāts aizsargs Kails Vokers, 48 miljoni samaksāti par pussargu Bernardu Silvu, bet par 23 gadus veco aizsargu Benžamēnu Mendī viņa bijušais klubs "Monaco" saņems par 58 miljonus. Šodien Mendī manīts lidmašīnā uz Losandželosu, kur viņam jāiziet medicīniskās pārbaudes pirms pievienošanās "City".

Tikmēr komandu pametis kreisās malas aizsargs Aleksandars Kolarovs, kurš pievienojies Itālijas klubam "Roma" par pieciem miljoniem.

"Danilu ir daudzpusīgs spēlētājs. Viņš var darboties dažādās pozīcijās gan aizsardzībā, gan pussargu līnijā, paplašinot Pepa izvēles iespējas," sacīja kluba futbola direktors Čiki Begiristeins. Aizvadītajā sezonā Danilu pamatsastāvā sāka 17 mačus Spānijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Danilo: Manchester City sign Real Madrid...

     [+] [-]

, 2017-07-23 12:24, pirms 7 gadiem
FFP my ass...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2017-07-23 12:41, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Domāju, ka nav šaubu, kurš klubs paņems visus titulus Anglijā šosezon. Peps viennozīmīgi ir labākais treneris pasaulē un spēlētāji ap viņu.
Jā Danilo tiešām laākais aizsargs Varēsi skaitīt sev sirmos matus pēc katras Danilo kļūdas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-23 14:48, pirms 7 gadiem
Novēlu veiksmi Danilu, gribētos, lai tiktu pietiekami regulāri spēlēt Tas, ka viņam Real sastāvā bija daudz kļūdu, nebūt neliecina, ka tā būs arī City rindās.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-23 15:29, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Domāju, ka nav šaubu, kurš klubs paņems visus titulus Anglijā šosezon. Peps viennozīmīgi ir labākais treneris pasaulē un spēlētāji ap viņu.
Anglijā Pepans nekad netiks pie līgas trofejas! Iezīmē šo un atceries.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-23 17:12, pirms 7 gadiem
Ābrams kā jau vienmēr - sezona vēl nav sākusies - bet viņam jau viss esot skaidrs - tad jau var nemaz neskatīties? Nabadziņš sacerējies totāli, pagājušajā sezonā gan bīdīja tekstus ka Gvardiola patiesībā ir pārvērtēts un viduvējs treneris. Lai kā arī MC būtu sapircies, nevajag aizmirst ka Anglijā ir vēl MU, Arsenal, Liverpool, Spuras, Čelsija + pat viduvējāki klubi kā, piemēram, Everton vai West Ham var pamatīgi bojāt gaisu (arī pastarīši gan jau kādam savus punktus atņems) Nu nebūs Gvardiolam Anglijā vieglas dzīves arī tagad, te nav nekāda Spānija vai Vācija kur tev uz visu čempi ir tikai 1-2 patiesi konkurenti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-23 17:22, pirms 7 gadiem
Džekam vienam vairāki profili - vienā uzraksta kaut kādu tekstu, otrā pats sev piekrīt. SC kā ir bijusi tā būs klīnika, ne jau tikai portāls par sportu.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-23 18:01, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Džekam vienam vairāki profili - vienā uzraksta kaut kādu tekstu, otrā pats sev piekrīt. SC kā ir bijusi tā būs klīnika, ne jau tikai portāls par sportu.
Kāds tev spiež te sēdēt?

  +2 [+] [-]

, 2017-07-23 18:05, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Kāds tev spiež te sēdēt?
Klīnika taču!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-23 18:56, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Kāds tev spiež te sēdēt?
Patiesībā SC ja nebūtu visādu robju un HMB nemaz nav tik slikta vieta. Operativitāte ir augusi, man vienkārši patīk lasīt jaunākās sporta ziņas un būt lietas kursā kas notiek. Lasu jau arī krievu un angļu medijus bet latviešu valodā tomēr ir visvieglāk, gribās zināt kas notiek arī Latvijas sportā. Un salīdzinot ar sporta ziņām com te kontenta ir vairāk un tas straujāk arī mainās. Vienīgā sporta ziņu com. priekšrocība ka nav nekādu troļļu komentāros bet tur komentāru nav gandrīz vispār, tas ar nav gluži interesanti.