Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Emerijs oficiāli apstiprināts par Londonas "Arsenal" galveno treneri

Krišs Upenieks

Emerijs oficiāli apstiprināts par Londonas "Arsenal" galveno treneri
Unajs Emerijs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal'' savā oficiālajā mājaslapā šodien paziņoja, ka par komandas galveno treneri ir apstiprināts 46 gadus vecais Unajs Emerijs.

46 gadus vecais Unajs Emerijs lielāko atzinību guvis par darbu "Sevilla", kuru trīs sezonas pēc kārtas no 2014. līdz 2016. gadam aizveda līdz UEFA Eiropas līgas trofejai, kā arī 2016. gadā sasniedza Karaļa kausa finālu. Emerija veikums nepalika nepamanīts, un viņš 2016. gada vasarā pievienojās PSG, taču ne tuvu neattaisnoja cerības un abās sezonās Čempionu līgā izstājās jau astotdaļfinālā, zaudējot Spānijas grandiem "Barcelona" (4:0, 1:6) un Madrides "Real" (1:3, 1:2).

Pirmajā sezonā Francijā Emerijs palika arī bez čempiona titula. Šosezon PSG ieguva visas pašmāju trofejas, tomēr sadarbība ar viņu, kā jau varēja gaidīt, netika turpināta. Emerijs karjeras laikā trenējis arī tādus klubus kā "Lorca Deportiva", "Almeria", "Valencia" un Maskavas "Spartak".

Londonas ''Arsenal'' iepriekš no 1996. līdz 2018. gada sezonas noslēgumam vadīja Arsēns Vengers. Londonas "Arsenal" franču trenera Vengera pēdējā sezonā ar 63 punktiem 38 mačos Premjerlīgā palika sestajā vietā un kvalificējās Eiropas līgas grupu turnīram. Eiropas līgā "Arsenal" sasniedza pusfinālu, ar 1:1 un 0:1 zaudējot topošajai čempionei Madrides "Atletico", bet Līgas kausa finālā ar 0:3 piekāpās Mančestras "City". FA kausā "Arsenal" izstājās jau trešajā kārtā, ar 2:4 zaudējot Notingemas "Forest".

Starp Londonas ''Arsenal'' galvenā trenera amata kandidātiem bija arī bijušais "Arsenal" pussargs Mikels Arteta, kurš nu ir Žuzepa Gvardiolas asistents Mančestras "City".

Izmantotie resursi:
https://www.arsenal.com/news/welcom...

     [+] [-]

, 2018-05-23 18:28, pirms 6 gadiem
Šitas kadrs ne ar ko nav labāks par Vengeru. Kā Arsenal bija purvā tā arī paliks.

     [+] [-]

, 2018-05-23 19:25, pirms 6 gadiem
Londonas Arsēns kreklu sponsors Fly Emerijs

     [+] [-]

, 2018-05-23 19:28, pirms 6 gadiem
edviins straume rakstīja: Šitas kadrs ne ar ko nav labāks par Vengeru. Kā Arsenal bija purvā tā arī paliks.
Pēc kā Tu spried, viņš pat dienu nav tur nostrādājis ibio, sēdi klusu

     [+] [-]

, 2018-05-24 02:30, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pēc kā Tu spried, viņš pat dienu nav tur nostrādājis ibio, sēdi klusu
PSG ar 3x lielāku budžetu kā Arsenal spēlēja tā kā nu spēlēja. Ar Arsenal ar naudu tā nevarēs svaidīties un rezultāti būs pieticīgi - esmu gatavs saderēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja