Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Cilvēki, kuriem ir smadzenes, saprot mūsu situāciju"

Andrejs Siliņš

Morinju: "Cilvēki, kuriem ir smadzenes, saprot mūsu situāciju"
Žuzē Morinju
Foto: PA Wire / Scanpix

Ar kolorītiem izteikumiem izcēlies Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju, kurš intervijā CNN norādījis, ka vajadzīgs tikai veselais saprāts, lai saprastu, ka portugāļa vadītā komanda šobrīd ir pārejas procesā.

"Saprotu, ka izkrišana no Čempionu līgas rada bēdas, bet nesaprotu neko vairāk par to," sacīja Morinju. "Visas pasaules, ne tikai Anglijas, futbolā lielākie klubi piedzīvojuši pārejas brīžus, tāpat kā lielu uzvaru brīžus. Tādas fāzes ir katram klubam."

Premjerlīgā "United" atrodas otrajā pozīcijā, par 16 punktiem atpaliekot no līderes "Manchester City", un Morinju uzskata, ka tas ir solīds rezultāts: "Ir viena komanda, kas pēdējos gados bijusi labāk sagatavota, bet 18 komandas ir zem mums. Viena virs, 18 - zem. Protams, nākotnē vēlamies būt priekšā 19 citām komandām, bet šodien realitāte ir šāda. Cilvēkiem ar smadzenēm, kuriem ir veselais saprāts un sapratne par sportu, zina, ka šobrīd esam pārejas procesā."

"Esot pārejas procesā, tik un tā esam paveikuši to, ko paveicām pagājušajā sezonā, izcīnījām trofejas. Šosezon arī esam ceļā uz to, lai izcīnītu kausu un [Premjerlīgā] būtu otrie... Domāju, ka esam labā pozīcijā," portugāļu speciālists norādīja uz sasniegumiem pagājušajā sezonā - Anglijas Līgas kausu un Eiropas līgas titulu.

Izmantotie resursi:
https://edition.cnn.com/2018/03/21/...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-23 09:53, pirms 6 gadiem
2 vieta ta 2 vieta, bet demonstrētais futbols vnk nav skatāms.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-23 11:50, pirms 6 gadiem
Un šis process var turpināties tik ilgi kamēr palūgs Mauru aiziet. Ego šim vīram ir kosmisks.

     [+] [-]

, 2018-03-23 14:16, pirms 6 gadiem
Viņa vienīgā taktika - autobuss vienmēr un visur. Kādreiz nahaļavu nostrādā.

     [+] [-]

, 2018-03-23 20:50, pirms 6 gadiem
Futbolam ir jābūt uzvarošam. Skatāms vai neskatāms ir gaumes jautājums. Patīk jums tas vai nē, bet ar katru sezonu united kļūs tikai labāki, tā tas vienkārši ir. Bet nu ko gan tādiem futbola ekspertiem kā @AllBlacks teikt. nahaļavu viss united. Otrā vieta premjerlīgā, jo dažreiz paveicās. Tā jau ir

  +1 [+] [-]

, 2018-03-23 21:04, pirms 6 gadiem
AllBlacks rakstīja: Viņa vienīgā taktika - autobuss vienmēr un visur. Kādreiz nahaļavu nostrādā.
Ja troļļo, tad vismaz dari to ar stilu, nevis kaut kādas nesmieklīgas stulbības.