Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Baloteli labprāt atgrieztos "Manchester City" un būtu gatavs spēlēt par brīvu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Baloteli labprāt atgrieztos "Manchester City" un būtu gatavs spēlēt par brīvu
Mario Baloteli
Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Skandalozais itāļu futbola uzbrucējs Mario Baloteli labprāt atgrieztos Anglijas Premjelīgas vienībā Mančestras "City" un būtu gatavs tur spēlēt par brīvu.

Pašlaik 27 gadus vecais Baloteli jau otro sezonu aizvada Francijas augstākās līgas vienībā "Nice", kur viņam izdevies atgūt savu kādreizējo rezultativitāti. Šosezon aizvadītā 21 turnīra spēlē viņš iesitis jau 16 vārtus, tomēr uzbrucējs nenoliedz, ka labprāt pārceltos uz kādu lielāku klubu.

"Man mērķis ir atgriezties kādā no lielajiem klubiem un tikt pie svarīgām trofejām. Vēlos, lai atkal būtu komandā, kam ir spēcīgs sastāvs. Gribu spēlēt UEFA Čempionu līgā un kaut ko izcīnīt," norādīja Baloteli.

Baloteli karjera savulaik sākās ļoti daudzsološi, jo viņš demonstrēja rezultatīvu sniegumu slavenajos Milānas "Inter", Mančestras "City" un "AC Milan" klubos. 2014. gadā futbolists pievienojās Anglijas klubam "Liverpool", bet viņa produktivitāte bija strauji kritusies, kamēr pērnā gada vasarā viņš bez transfēra maksas pievienojās "Nice" vienībai, kur Itālijas futbolists atplauka.

Baloteli nereti izcēlies ar pretrunīgu rīcību ārpus laukuma, izpelnoties skandālista slavu, taču tagad spēlētājs izteicās, ka savas trakās dienas atstājis aiz muguras. "Uzvedos kā pusaudzis, bet tai pat laikā es nevienam nenodarīju pāri. Nevar taču no 20 gadus veca cilvēka prasīt, lai viņš visu laiku sēž mājās," uzsvēra Baloteli.

Uzbrucējs nenoliedza, ka labprāt atgrieztos arī "Inter" klubā, taču neuzskata to par gana iespējamu. "Mana labākā sezona gan bija Mančestras "City" sastāvā. Klubā bija unikāla atmosfēra. Labprāt tur atgrieztos un būtu gatavs spēlēt par brīvu," norādīja Baloteli.

Mančestras "City" spāņu speciālista Hosepa Gvardiolas vadībā pašlaik ir Anglijas Premjerlīgas neapstrīdama līdere, turklāt tā šī turnīra ietvaros guvusi jau 16 uzvaras pēc kārtas, kas ir sacensību rekords.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2017-12-22 20:36, pirms 6 gadiem
Lai aizmirst... tādi kā viņs un daudz labāki tagad futbolā nav retums.. + stulbā uzvedība visu laiku...

  +3 [+] [-]

, 2017-12-22 20:46, pirms 6 gadiem
Smiekli nāk!
Nevar no 20 gadīga cilvēka prasīt lai sēž mājās?
Nez kādēļ citi jauni, talantīgi futbolisti var nosēdēt mājās un nesačakarēt karjeru? Un nav jau pat mājās tik jāsēž, galvenais ir nebūt glupam un negāzt podus.
Es ar piesakos city par velti uzspēlēt

  +2 [+] [-]

, 2017-12-22 21:02, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Smiekli nāk!
Nevar no 20 gadīga cilvēka prasīt lai sēž mājās?
Nez kādēļ citi jauni, talantīgi futbolisti var nosēdēt mājās un nesačakarēt karjeru? Un nav jau pat mājās tik jāsēž, galvenais ir nebūt glupam un negāzt podus.
Es ar piesakos city par velti uzspēlēt
Pokemon nevar salidzinat visus viena grupa, esam mes dazadi, bet tas ir labi, savadak nebutu interesanti!!!

     [+] [-]

, 2017-12-23 01:32, pirms 6 gadiem
priekš MC pārāk vājš..

  -1 [+] [-]

, 2017-12-23 01:53, pirms 6 gadiem
Melnais lieto kaut kādu mantu pahodu.. ne jau velti melnīšu pamatdarbs bija kukurūzas laukos.. tā ir viņu īstā vieta.. ā, nu vēl baskets..