Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ančeloti izsaka līdzjūtību van Deikam, Rodrigess savainojuma dēļ nespēlēs pret "Southapmton"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ančeloti izsaka līdzjūtību van Deikam, Rodrigess savainojuma dēļ nespēlēs pret "Southapmton"
Karlo Ančeloti. Foto: AFP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas augšgalā pēc nospēlētām piecām kārtām atrodas Liverpūles klubs. Daudziem par pārsteigumu tas nav "Liverpool", bet gan "Everton". Liverpūles derbijā smagā savainojumā iedzīvojas "Liverpool" spēlētājs Vidžils van Deiks. "Everton" treneris Karlo Ančeloti izteica līdzjūtību centra aizsargam, kā arī atklāja, ka mačā pret "Southampton" viņa komandai palīdzēt nevarēs lieliski sezonu iesākušais kolumbietis Hamess Rodrigess.

"Nav pareizs cilvēku apgalvojums, ka pārkāpums no Pikforda puses pret van Deiku bija apzināts," savu vārtsargu aizstāvēja "Everton" galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Džordans ir apbēdināts un vīlies. Mums visiem ir patiešām žēl Virdžilu un ceram, ka viņš pēc iespējas ātrāk atgriezīsies laukumā."

"Premjerlīgā spēle norit ļoti ātri. Ļoti reāla ir situācija, kad kāds netiek līdzi pretspēlētājam. Pikfords nedaudz nokavēja, bet viņš centās aizsniegties līdz bumbai. Tas nebija ar mērķi savainot van Deiku. Domāju, ka arī pats van Deiks to saprot," Ančeloti turpināja skaidrot situāciju pēc kuras nīderlandietis iedzīvojās smagā savainojumā.

"Everton" galvenais treneris arī atklāja, ka svētdien Premjerlīgas mačā pret "Southampton" komandai nevarēs palīdzēt Hamess Rodrigess, kurš šajā sezonā spēlē lielu lomu Liverpūles komandas panākumos: "Hamess jau spēlē pret "Liverpool" guva nelielu savainojumu – spēles sākumā, kad viņš cīnījās pret van Deiku. Izskatās, ka viņš nebūs spējīgs mums palīdzēt pret "Southapmton".

Šī brīža Premjerlīgas līderei nevarēs palīdzēt arī Rišarlisons, kurš izcietīs diskvalifikāciju. "Mums nāksies laist laukumā spēlētājus, kuri ir ar lielu motivāciju un ir gatavi palīdzēt komandai," itālis teica. "Šonedēļ strādājam pie tā, lai spētu izvēlēties labāko starta sastāvu svētdienas mačam. Alekss Ivobi ir ātrs, viņš smagi strādā, un viņš viennozīmīgi spēs pastiprināt mūsu komandu. Mums ir arī citi spēlētāji, kas ir spējīgi aizstāt Rodrigesu un Rišarlisonu."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...