Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju noraida baumas par pievienošanos "Real Madrid" un ir priecīgs Mančestrā

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Morinju noraida baumas par pievienošanos "Real Madrid" un ir priecīgs Mančestrā
Žuzē Morinju. Foto: EPA/Scanpix

Pirms UEFA Čempionu līgas H grupas cīņas starp "Manchester United" un "Juventus" Žuzē Morinju preses konferencē noraidoši atbildēja par baumām, ka viņš varētu atgriezties Madridē, lai trenētu problēmu mākto "Real" komandu.

Čempionu līgas priekšvakarā pirms “Manchester United” un “Juventus” cīņas Old Trafford stadionā notika mājinieces preses konference, kurā komandu pārstāvēja galvenais treneris Žuzē Morinju un viens no līderiem Romelu Lukaku .

Morinju bija priecīgā noskaņojumā pēc neizšķirta Anglijas Premjerlīgā pret savu bijušo komandu “Chelsea”. Šobrīd “United” atrodas līgā vien 10. vietā ar četrām uzvarām pēc deviņām kārtām, kas licis Morinju krēslam kļūt nestabilam. Pēdējās nedēļās tieši Morinju ir viens no kandidātiem uz “Real Madrid” galvenā trenera amatu, kura sezonu iesākusi tikpat neveiksmīgi.

Žurnālisti nekautrējās pajautāt portugāļu speciālistam par izskanējušajām baumām saistībā ar viņa nākotni, uz ko Morinju atbildēja: “Viss, par ko pašlaik domāju, ir mans darbs šeit (Mančestrā). Esmu priecīgs strādāt ar komandu un gatavs palikt klubā līdz pat mana līguma pēdējai dienai, kā arī pēc tās.”

Par gaidāmo spēli Morinju bija noskaņots pozitīvi, taču ļoti cienīja savu pretinieci, sakot: “Mēs spēlēsim pret vienu no labākajiem klubiem Eiropā, kurš noteikti ir starp pretendentēm uz turnīra uzvarēšanu, bet mani tas tikai vairāk motivē rītdienas cīņai. Viņiem ir ļoti labs treneris, kurš izcīnījis neskaitāmus titulus pēdējās sezonās. Šogad klāt nācis viens no visu laiku labākajiem futbolistiem, kurš komandu padara tikai stiprāku.”

Spēlētāju pārstāvis konferencē Lukaku daļēju vainu par savu neveiksmīgo sezonas sākumu noveļ arī uz citiem “United” spēlētājiem, atzīstot: “Komandas biedri mani labi pazīst, taču uzskatu, ka mūsu savstarpējā sapratne uz laukuma var vēl ļoti uzlaboties. Viņiem ir labāk jāizprot manas kustības un kā es rīkošos. Domāju, kad tas notiks, sākšu sist daudz vairāk vārtus, tāpat kā es to sāku darīt Beļģijas izlasē.”

Abu klubu galvenās zvaigznes Pols Pogbā un Krištianu Ronaldu agrāk ir spēlējuši pretinieku komandā. “Manchester United” pussargs Pogbā Turīnā aizvadījis 124 spēles, kuru ietvaros izcīnījis četrus Serie A titulus un divus Itālijas kausus. Ronaldu ar Mančestru izcīnīja Čempionu līgas titulu, trīs reizes Anglijas Premjerlīgu, kā arī nopelnīja individuālo balvu “Ballon d’Or” 2008. gadā.

Morinju apstirpināja, ka rīt palīdzēt nevarēs Aleksis Sančess, kurš vēl joprojām nav izārstējis savu sasitumu. Džese Lingārds turpina savu atlabšanu no cirkšņa traumas, kā arī spēlēt nevarēs Antonio Valensija nelielas mutes operācijas dēļ. Uz jautājuma zīmes par piedalīšanos rītdienas cīņa pašlaik ir Maruāns Felainī un Skots Maktominajs.

“Juventus” laukumā nevarēs doties viens no galvenajiem uzbrukuma spēlētājiem Mario Mandžukičs, kurš iepriekšējā spēlē guva potītes savainojumu. Uz nenoteiktu laiku bez futbola būs jāiztiek arī pussargam Sami Kediram, kuram ir augšstilba trauma. Uz Mančestru nav devies Emre Džans, kurš ir apslimis.

Abas komandas ir grupas augšgalā un nav ielaidušas nevienus vārtus. Tomēr “United” spēlēja neizšķirti pret “Valencia”, kas tai liek atpalikt no “Juventus” par diviem punktiem pirms lielās cīņas rītvakar.

H grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Juventus22005:06
2.Man United21103:04
3.Valencia20110:21
4.Young Boys20020:60

  -3 [+] [-]

, 2018-10-22 20:48, pirms 6 gadiem
Žēl, Real.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-22 21:19, pirms 6 gadiem
Cik stulbam jābut lai ņemtu treneri kuram jau 3 gadi ir lejupslīde.

     [+] [-]

, 2018-10-22 21:31, pirms 6 gadiem
nauris_noviks_1597536250362113 rakstīja: Cik stulbam jābut lai ņemtu treneri kuram jau 3 gadi ir lejupslīde.
2017 - 6th, 2018 - 2nd. To tu sauc par lejupslīdi? Man vairāk izskatās, ka lejupslīde sākās tikai šosezon.

     [+] [-]

, 2018-10-22 21:58, pirms 6 gadiem
Lūdzu, tikai ne uz Real!

  -2 [+] [-]

, 2018-10-22 22:28, pirms 6 gadiem
Ooo! Tas tik būtu ideāli!!! Kad Tu domā vai vēl var būt foršāk, nekā pašlaik Real spēle, atbilde ir, ka noteikti var būt! Maurinho - Welcome to La Liga!!

  +3 [+] [-]

, 2018-10-23 00:27, pirms 6 gadiem
Labak lai paliek MU un turpina vinju slicinat

     [+] [-]

, 2018-10-23 13:09, pirms 6 gadiem
Nevajag Madridē Mauru. Viņš ar savu spēles izpratni var sabojāt spēlētājus un klubu tikai vēl vairāk. Šķiet ka viņš guļ uz pagātnes lauriem un jūtās varens.