Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Futbola pasaule ir pilna ar Einšteiniem"

Rolands Eliņš

Morinju: "Futbola pasaule ir pilna ar Einšteiniem"
Žuzē Morinju
Foto: AP/Scanpix

Mančestras „United” galvenais treneris Žuzē Morinju kārtējo reizi nav taupījis savu sarkasmu un, atbildot uz kritiku par komandas zaudējumiem un slikto sniegumu, paziņoja, ka futbola pasaulē ir pilna ar viszinošiem Einšteiniem, kuri visu zina labāk.

Mančestras „United” ēru Žuzē Morinju vadībā uzsāka ar četrām uzvarām pēc kārtas, taču pēc tam sekoja trīs zaudējumi astoņu dienu intervālā – pret Mančestras „City”, „Feyenoord” un „Watford”. Lai arī vakar Līgas kausā izdevās pieveikt zemākas līgas komandu „Northampton”, kritikas par „United” sniegumu joprojām netrūkst. Morinju nolēma sniegt atbildi kluba mājaslapā.

„Ļoti labi saprotu vilšanos,” sacīja Morinju. „Ja mūsu līdzjutēji pagājušajā nedēļā bija vīlušies, es viņus ļoti labi saprotu, taču tāpat arī esmu pārliecināts, ka viņi joprojām atbalsta mūsu komandu tieši tāpat kā atbalstīja līdz šim.”

„Mums bija neveiksmīga nedēļa,” turpināja Morinju. „Zinu, ka pasaule ir pilna ar Einšteiniem. Zinu, ka viņi visi centās izdzēst manu 16 gadus ilgo karjeru, viņi visi centās izdzēst Mančestras „United” apbrīnojamo vēsturi, tā vietā koncentrējoties uz vienu neveiksmīgu nedēļu un trim sliktiem rezultātiem. Šis ir jaunais futbols, kas pilns ar Einšteiniem.”

Morinju un „United” nākamā spēle Premjerlīgā paredzēta sestdien pret „Leicester City”, pašreizējo Anglijas čempioni. Savukārt Līgas kausa izcīņā izloze saveda „United” vienā pārī ar otru Mančestras komandu „City”, pašreizējo Premjerlīgas līderi. Abas komandas tikās jau desmitajā septembrī, un „City” uzvarēja 2:1, bet Līgas kausā Mančestras derbijs paredzēts 26. oktobrī.

Izmantotie resursi:
Jose Mourinho criticises 'Einsteins'...

  +4 [+] [-]

, 2016-09-22 19:02, pirms 8 gadiem
Nevar nepiekrist

     [+] [-]

, 2016-09-22 19:42, pirms 8 gadiem
Lecīgs jau nu ir briesmīgi, bet izcils futbola taktiķis arī ir.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-22 19:53, pirms 8 gadiem
pareizi ir jābūt lecīgam, citādi lupatas noēdīs

  +1 [+] [-]

, 2016-09-22 21:57, pirms 8 gadiem
Kāds izcils taktiķis??? Viņa ēra beigusies.. Sen jau viņš ir atkosts.. Šitas viss turpināsies..

  -2 [+] [-]

, 2016-09-22 23:11, pirms 8 gadiem
kangarz rakstīja: Kāds izcils taktiķis??? Viņa ēra beigusies.. Sen jau viņš ir atkosts.. Šitas viss turpināsies..
Mourinju ēra beigsies tikai tad, kad viņš aizies no futbola.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-23 09:55, pirms 8 gadiem
Labi, ka Mourinjo nav redzējis SC komentāru sadaļu...

     [+] [-]

, 2016-09-23 13:09, pirms 8 gadiem
Neko lecīgu es gan te nesaskatu- pateica tiešām kā arī ir- lai ko tu darītu- vienmēr atrodas kāds, kurš ''zina labāk''. Pat ja realitātē nezina.