Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lukaku uz īres tiesībām atgriežas Milānas ''Inter'' rindās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lukaku uz īres tiesībām atgriežas Milānas ''Inter'' rindās
Romelu Lukaku. Foto: AP/Scanpix

Itālijas A sērijas vicečempione Milānas ''Inter'' vienojusies ar Premjerlīgas klubu Londonas ''Chelsea'' par beļģa Romelu Lukaku izīrēšanu. Uzbrucējs pēc sezonas pārtraukuma atgriezīsies A sērijā.

Londonas klubs pagājušajā augustā samaksāja 115 miljonus eiro par Lukaku transfēru no ''Inter''. Aptuveni desmit mēnešus vēlāk ''Chelsea'' beļģi izīrēs atpakaļ ''Inter'' par astoņiem miljoniem eiro. Īres darījumā nav iekļauta iespēja spēlētāja pakalpojumus iegādāties pēc tā beigām.

Tāpat tiek ziņots, ka beļģis, lai atgrieztos Milānā, pieņēmis algas samazinājumu.

Aizvadītajā sezonā Lukaku piedalījās 26 Anglijas Premjerlīgas spēlēs, gūstot astoņus vārtus. Tāpat vēl trīs vārtus beļģis guva FA kausa izcīņā, bet divus – UEFA Čempionu līgā.

2020./2021. gada sezonā Romelu Lukaku bija viens no galvenajiem ''Inter'' čempiontitula kaldinātājiem A sērijā. Beļģis 36 mačos izcēlās ar 24 goliem un deviņām piespēlēm, bet pēc sezonas atklāja, ka ar prātu vairs neesot atradies Milānā.