Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

O'Nīls baidās par Laursena karjeru

Andrejs Siliņš

O'Nīls baidās par Laursena karjeru
Martins Laursens
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Aston Villa" galvenais treneris Martins O'Nīls atzinis, ka nav īsti skaidrības par to, vai dāņu aizsargam Martinam Laursenam pēc gūtajiem savainojumiem izdosies atsākt karjeru.

Laursens "Aston Villa" pievienojās 2004. gadā, kad par trim miljoniem sterliņu mārciņu pārnāca no "AC Milan", taču visu šo laiku ik pa brīdim mocījies savainojumiem, un pirmajās trīs sezonaās varēja spēlēt tikai 28 mačos. Šajā sezonā pēdējo reizi laukumā Laursens devās janvārī, taču guva kārtējo ceļgala savainojumu.

"Ziņas nav labas, un viņš šobrīd pārdomā, ko darīt tālāk. Mēs joprojām ceram, ka viņš atveseļosies, taču šobrīd viņam ir ļoti smagi. Viņš drīzumā pieņems lēmumu un, lai kāds tas arī būtu, es to cienīšu," saka treneris O'Nīls, apzinoties, ka savā komandā tā arī var vairs nesagaidīt atgriežamies dāņu aizsargu.

2007./2008. gada sezonā Laursens "Villa" rindās izgāja laukumā visos sezonas mačos, guva sešus vārtus un pēc sezonas tika atzīts par kluba līdzjutēju Gada spēlētāju. Šajā sezonā Laursens paspēja iziet laukumā vienā mačā, lai jau nākamajā īsi pirms Ziemassvētkiem pret "West Ham United" atkal gūtu savainojumu. Janvārī treniņa laikā futbolists atsvaidzināja savainojumu.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja