Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Berbatovs savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Bulgārijas izlasei

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Berbatovs savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Bulgārijas izlasei
Dimitars Berbatovs
Foto: AFP

Bulgārijas izlasei nākamajās divās 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs pret Īriju un Kipru potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt ''Manchester United'' pārstāvošais uzbrucējs Dimitars Berbatovs.

Berbatovs potītes savainojumu guva vakardienas Anglijas Premjerlīgas spēlē, kurā ''Manchester United'' ar 0:2 negaidīti zaudēja ''Fulham''. Bulgārijas izlases ārsts Mihails Ilijevs paziņoja, ka nav pat mazākās cerības, ka Berbatovs varētu palīdzēt izlasei 28.marta izbraukuma mačā Īrijā vai 1. aprīļa mājas spēlē pret Kipru.

Bulgārija 2010. gada Pasaules kvalifikācijas Eiropas zonas 8. grupā pašreiz ar trim punktiem trīs mačos ieņem 3.vietu. Līderes ar desmit punktiem četrās spēles ir Īrija un Itālija. Berbatovs Bulgārijas izlases sastāvā ir guvis 41 vārtus 67 spēlēs.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 16:18, pirms 15 gadiem
zeel tiesaam zeel bet domaaju Bojinovs varetu iziet uz laukuma un uzbrukt

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 16:37, pirms 15 gadiem
Liels zaudējums Bulgārijas izlasei, nebūs ierastā kapteiņa. Ar ko aizvietot jau būs, bet nu tomēr. It kā jau ir labi uzbrucēji - Valērijs Bojinovs no "City", Dimitars Rangelovs no "Cottbus". Viņi noteikti būs pamatsastāvā. Vēl jau ir jaunais un talantīgais Ivelins Popovs no "Litex". Tad jau redzēs. Vēl jau arī Angelovs un Petrovs labi uzbrūk!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 17:23, pirms 15 gadiem
Neapšaubāmi labākais Bulgāru futbolists. Tas būs liels zaudējums.

     [+] [-]

, 2009-03-22 18:40, pirms 15 gadiem
MU arī sūdīgi. Rūnijs norāva sarkano, nevar spēlēt, Berbatovs savainots. Tevezs paliek. Vismaz kaut kas. Lai gan no otras puses šis varētu būt labs brīdis sevi pierādīt Denijam Velbekam. Viņš ir ļoti talantīgs. Lai gan aizvadījis tikai vienu spēli MU 1. komandā, tajā pašā guva iespaidīgus vārtus. Man personīgi patiktu paskatīties uz uzbrukuma līniju Tevezs-Velbeks. Skoulza vietā laukumā varētu iet Keriks un viņam blakus centrā - Darens Flečers. Nekādu problēmu.

Ātru veseļošanos, Dimitar!