Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Galasam atņem kapteiņa apsēju

Galasam atņem kapteiņa apsēju
Viljamss Galass
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Arsenal'' no komandas kapteiņas pienākumu pildīšanas atbrīvojis Viljamu Galasu. Šādi mēri pieņemti pēc tam, kad francūzis presē asi kritizējis savu komandu un tās spēlētājus.

Galasa nākotne Londonas klubā tagad ir zem jautājuma zīmes. Francijas izlases aizsargs nav iekļauts komandas pieteikumā rītdienas Premjerlīgas spēlei pret ''Manchester City''. Galass šonedēļ intervijās izteicās, ka viņa komanda neesot pietiekami pieaugusi un varonīga, lai nopietni cīnītos par trofejām.

Kā potenciālais kapteinis rītdienas spēlē tiek minēts vārtsargs Manuels Almunija. Komandā ir arī citi reālāki kandidāti, tomēr ne Sesks Fabregass (diskvalifikācija), ne Kolo Turē (savainojums) rīt nespēlēs.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


, 2008-11-21 23:30, pirms 15 gadiem
Komanda jau jauna ir,bet spēlē vnk lieliski!

Vārdi nevietā par to nevarēšanu!
Slēpts komentārs: ХуtаPutа
, 2008-11-21 23:37, pirms 15 gadiem
Ja!!! Tagad, domajams, mums vairs nebus tadu problemu laukuma! Ceru, ka so pec iespejas atrak kkur pardos, un pa ieguto naudu nopirks kdu citu labu CB - iegusim gan labu speletaju, gan uzlabosies LOTI krasi mikroklimats komanda! Izcila zina!!!
, 2008-11-21 23:40, pirms 15 gadiem
nav ko brūķēt muti un čakarēt savu nākotni! redz, laikam melnim nav pietiekami daudz prāta, lai saprastu, ka dižākie futbola runātāji(nez kāpēc uzreiz prātā nāk viens cits bijušais Arsenālietis - Jenss) parasti slikti izteicās par pretiniekiem vai bijušajiem, nevis, esošajiem komandas biedriem... itkā liels puika un būtu laiks to saprast!
, 2008-11-21 23:40, pirms 15 gadiem
Es ceru ka tas varētu būt Kličī,protams,tas nav reālākais variants taču tas varētu nākt Arsenal tikai par labu ja Kličī ieceltu par C!Runājot par rītdienu būs interesanti redzēt Arsenal,jo pretī Man city,kuri savā stadionā spēlē ļoti labi un rezultatīvi,bet Liverpool diemžēl nevarēs palīdzēt Džerārds,kurš ir arī zem jautājuma zīmes spēlē pret Marseille!
, 2008-11-21 23:40, pirms 15 gadiem
Tagad man rodas ajutājums: kurš cits tajā komandā būs spējīgs savākt to "bērnudārzu". Citu spēlētāju ar tādu līderšipu tur neredzu. Ir daudz labu spēlētāju, bet ne kapteiņu.
, 2008-11-21 23:43, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Tagad man rodas ajutājums: kurš cits tajā komandā būs spējīgs savākt to "bērnudārzu". Citu spēlētāju ar tādu līderšipu tur neredzu. Ir daudz labu spēlētāju, bet ne kapteiņu.
Domaju, ka Almunia ar savu pieredzi labi tiktu gala, ari Rosickis un Fabregass butu loti labi kapteni (tik rit nespeles)! Verianti ir, tagad vismaz neviens necakares mikroklimatu! A un vel Sagna varetu but labs kapteinis laukuma (ar savu pasaizliedzibu ka piemers citiem), tacu gerbtuves vins ir parak kluss.
Slēpts komentārs: Norky
, 2008-11-21 23:48, pirms 15 gadiem
zinot Gallasa raksturu viņs pametīs klubu - un tas visiem nāks par labu!!! Kopš tā laika,kad viņs ieradās Arsenal rindās vienmēr esmu redzējis Gallasa acīs tādu nievumu,nekaunību pret saviem komandasbiedriem - it kā es esmu te autoritāte,bet jūs tikai,redīsi!Un ar saviem izteikumiem presē viņs to pierādija,šim spēlētājām tiešām ir problēmas ar galvu - atcerēsimies kāpēc viņs pameta Chelsea - dēļ numura uz krekla!Ja nemaldos spēlē pret Urugvaju viņam bija kapteiņa apsējs nu kurā izlasē viņam var uzticēt kapteiņa apsēju nu tikai tur,kur ir treneris - komiks - Domeneks!!!Ja viņš attapsies un sapratīs savas pieļāutās kļūdas un pamainīs attieksmi - tad caur to pašu presi arī atvainosies gan Vengeram,gan visai komandai,bet tā es neredzu perspektīvi palikt klubā - būs tikai nevajadzīgi kašķi,bet ja viņš rādīs savu raksturu - tad varam gaidīt kādu šokējošu viņa atklāsmes stāstu presē!!!
, 2008-11-21 23:48, pirms 15 gadiem
Es jau par Sesku BET LABA ZIŅA! Iepriekš bija tā- Kļūda Gallasam, soliņš- Kōlō! Tagad tā nevajadzētu būt!
, 2008-11-21 23:49, pirms 15 gadiem
Ā un manuprāt tieši Turē tiks iecelts par kapteini. Vismaz tā es domāju. Jau pirms Gallasu iecēla, bija runas par Turē
, 2008-11-21 23:53, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Tagad man rodas ajutājums: kurš cits tajā komandā būs spējīgs savākt to "bērnudārzu". Citu spēlētāju ar tādu līderšipu tur neredzu. Ir daudz labu spēlētāju, bet ne kapteiņu.
tu esi nekompetents kapteiņu tur ir daudz - šobrīd reālakā kandidatūra ir Fabregas - 1. līdera dotības 2. cilvēciskais faktors 3.lai pieklusinātu tās runas par pāriešanu uz Barcu 4.Cesc to patiešām ir pelnijis!!!

P.S.tad pēc tavas loģikas spriežot bērnudārzs apspēlēja MU!!!
, 2008-11-21 23:56, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ā un manuprāt tieši Turē tiks iecelts par kapteini. Vismaz tā es domāju. Jau pirms Gallasu iecēla, bija runas par Turē
jāa tas arī būtu lieliski,Kolo ir daudz devis un cerams dos šai komandai,bet Clichy man liekas vel par agru - lai cik man viņs patiktu - liekas vel par agru!!!

P.S. Robi jā tur beidzās ar Ribery traumu?
, 2008-11-22 00:01, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Arsenalam jau sen vairs nav bijuša izcila līdera, varētu pat teikt, ka kopš Sīmena laikiem. Jā, bija Anrī, bet viņš aiz sevis vilka komandu tikai tad kad gāja labi, bet tad kad spēle nevedās nespēja savākt komandu un to uzlādēt. Pagājušosezon jau redzējām, ka Arsenal vājā vieta ir komandas līderu trūkums, tāpēc bija tik vājas sezonas beigas - tikai trešie Anglijā un zaudējums čempionu līgā. Tieši līderu ziņā Arsenal šobrīd atpaliek no pārējām lielā četrnieka komandām, kurām ir pilns sastāvs ar līderiem, kas spēj vilkt komandu aiz sevis!
piedod pateikt,ka Henry nebija līderis,kad viņam negāja ir debīli - Thiery savos pēdējos gados Arsenal sastāvā bija dieva vietā,gan spēlētājiem,gan spēlētājiem un vel viens bija Bergkamps - Clichy tak teica vienā intervijā,ka bieži prasija padomu tā arī citi spēlētāji!!!
, 2008-11-22 00:02, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: tu esi nekompetents kapteiņu tur ir daudz - šobrīd reālakā kandidatūra ir Fabregas - 1. līdera dotības 2. cilvēciskais faktors 3.lai pieklusinātu tās runas par pāriešanu uz Barcu 4.Cesc to patiešām ir pelnijis!!!


P.S.tad pēc tavas loģikas spriežot bērnudārzs apspēlēja MU!!!
Varbūt bērnudārzs ir par skarbu teikts, bet nevar noliegt, ka tur jaunie talnti nesadala bumbu un sāk rīvēties un kad kāds viņiem uzbļauj, tad apvainojas un sūdzas.
Pagājušogad skatījos Britu futbola ekspertu sarunas daudz, un par Arsenal bija runas, ka protams Gallas ir par ekscentrisku un agresīvu priekš kapteiņa, bet viņi arī nespēja noliegt, ka viņam maiņas un kapteiņa apsēju īsti nav. Fabregas ir izcils spēlētājs, bet trūkst gan pieredzes, gan arī dažu citu īpašību, kurām ir jābūt kapteinim, pagaidām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 00:09, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: piedod pateikt,ka Henry nebija līderis,kad viņam negāja ir debīli - Thiery savos pēdējos gados Arsenal sastāvā bija dieva vietā,gan spēlētājiem,gan spēlētājiem un vel viens bija Bergkamps - Clichy tak teica vienā intervijā,ka bieži prasija padomu tā arī citi spēlētāji!!!
Es nedomāju līderis, kā komandas labākais spēlētājs, bet gan kā spēlētājs, kas savāc komandu, kas uzkurina visus, kam ir augstas līdera īpašības, kādas ir, piemēram, Terijam, Džerardam, Ferdinandam, Pujolam, Maldini un tamlīdzīgiem spēlētājiem.
, 2008-11-22 00:10, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Varbūt bērnudārzs ir par skarbu teikts, bet nevar noliegt, ka tur jaunie talnti nesadala bumbu un sāk rīvēties un kad kāds viņiem uzbļauj, tad apvainojas un sūdzas.
Pagājušogad skatījos Britu futbola ekspertu sarunas daudz, un par Arsenal bija runas, ka protams Gallas ir par ekscentrisku un agresīvu priekš kapteiņa, bet viņi arī nespēja noliegt, ka viņam maiņas un kapteiņa apsēju īsti nav. Fabregas ir izcils spēlētājs, bet trūkst gan pieredzes, gan arī dažu citu īpašību, kurām ir jābūt kapteinim, pagaidām.
šajā tekstā atslēgas vārds ir - Pagājušogad - Fabregas ir izcīnijs Eiropas čempionāta titulu un bija daudzu līdzjutēju acīs labākais spēlētājs tajā čempī un ir pagājis gads Cesc tiešām ir nobriedis - teiksim tā kapteiņa darbiņam un vel cik es zinu un treneris man ir teicis kapteinis tas ir netikai līderis laukumā,bet arī cilvēks,kas spēj saturēt kolektīvu un Fabregas ir piemērotākais.

P.S. un vispār es tev ieteiktu mazāk klausīties tos ekspertus!!!
, 2008-11-22 00:14, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: P.S. Robi jā tur beidzās ar Ribery traumu?
Bēdīgie smailiji ir nevietā, jo viņu prognozē pamatsastāvā rītdienas spēlei pret Kotbusu 16:30. Rensing - Lahm, Demichelis, Lucio, Lell - Ribery, Ze Roberto, van Bommel, Schweinsteiger - Toni, Klose... Iespējamais sastāvs.
, 2008-11-22 00:14, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Es nedomāju līderis, kā komandas labākais spēlētājs, bet gan kā spēlētājs, kas savāc komandu, kas uzkurina visus, kam ir augstas līdera īpašības, kādas ir, piemēram, Terijam, Džerardam, Ferdinandam, Pujolam, Maldini un tamlīdzīgiem spēlētājiem.
nu hvz nez es palieku pie tā,ka Henry bij tik tiešām īsts līderis,gan laukumā,gan Arsenal komandas dzīvē!
, 2008-11-22 00:15, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Bēdīgie smailiji ir nevietā, jo viņu prognozē pamatsastāvā rītdienas spēlei pret Kotbusu 16:30. Rensing - Lahm, Demichelis, Lucio, Lell - Ribery, Ze Roberto, van Bommel, Schweinsteiger - Toni, Klose... Iespējamais sastāvs.
,ja sanāks iečokošu!!!
, 2008-11-22 00:16, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: šajā tekstā atslēgas vārds ir - Pagājušogad - Fabregas ir izcīnijs Eiropas čempionāta titulu un bija daudzu līdzjutēju acīs labākais spēlētājs tajā čempī un ir pagājis gads Cesc tiešām ir nobriedis - teiksim tā kapteiņa darbiņam un vel cik es zinu un treneris man ir teicis kapteinis tas ir netikai līderis laukumā,bet arī cilvēks,kas spēj saturēt kolektīvu un Fabregas ir piemērotākais.

P.S. un vispār es tev ieteiktu mazāk klausīties tos ekspertus!!!
Neatkārārtošos vairs daudz - jā, viņš ir lielisks spēlētājs, bet arī čempiontituls, kas iegūts kā izlases labākajam rezervistam, to līderšipu tik ātri neizveidos - tikai krīzēs un sliktos brīžos vislabāk tas ir redzams.
, 2008-11-22 00:20, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Neatkārārtošos vairs daudz - jā, viņš ir lielisks spēlētājs, bet arī čempiontituls, kas iegūts kā izlases labākajam rezervistam, to līderšipu tik ātri neizveidos - tikai krīzēs un sliktos brīžos vislabāk tas ir redzams.
ok neatkārtojies,bet noskaties kaut vai visas šī gada gunners spēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 00:36, pirms 15 gadiem
keyseedee rakstīja: Tas apseejs jau luietas buutiibu nemaina, uz laukuma jau viiins buus taapat un maitaas gaisu taapat! Man liekas ka Arseenam ir jaasaak radinaat Djorou (skiet ka atkal nepareizi
Un veel veeleetos lai riitdien speeleetu ar vienu RvP prieksaa, cik atceros, pagaajushogad shii sheema ar vienu uzbruceeju kaadu 1,5 meenesi straadaaja pefekti! Lai nu kaa, riit divas iesapeejas 1)viegla vinne fantastiski skaistaa speelee
ir,ir pareizi Djorou!!!
, 2008-11-22 00:39, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: ir,ir pareizi Djorou!!!
Man liekas, ka ir Djourou!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 00:41, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: ,ja sanāks iečokošu!!!
Nu es arī 100%, ja vien rādīs Obligāti jāņem, jo nākamās 2as spēles pret līderiem!!!! Leverkūzeni un TSG! Bet es jau ceru, ka Riberī atpūtīsies un Kroos paspēlēs

Nu jā, jāpiekrīt Keyseedee, lietas būtību tas ĻOTI nemaina, bet tagad varēs viņu vēsi apsēdināt uz benķīša[vēlams ar naglu] bez sirdsapziņas pārmetumiem
, 2008-11-22 00:41, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Man liekas, ka ir Djourou!
, 2008-11-22 00:45, pirms 15 gadiem
keyseedee rakstīja: Biistieties!
http://www.youtube.com/watch?v=sGQESu5AFtI
http://www.youtube.com/watch?v=rhhp1b-M03c

Šitas labāks.
, 2008-11-22 00:46, pirms 15 gadiem
, 2008-11-22 00:47, pirms 15 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 00:58, pirms 15 gadiem
keyseedee rakstīja: Adem ariii piekaast, ja visi apliitiii tad visi!
Noskatoties sho video maniii zuda kaut mazaakaa kripatina par vina paliksanu Arsenal rindaas!
redzēji kā RvP uzbrauca Robis uzreiz - ko es ko ta es
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.