Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ezils: "Es mīlu "Arsenal", bet šī mīlestība nav abpusēja"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ezils: "Es mīlu "Arsenal", bet šī mīlestība nav abpusēja"
Mezuts Ezils. Foto: PA Images Contributor/Press Association Images/Scanpix

Vācietis Mesuts Ezils, kurš kopš 2013. gada pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas "Arsenal", savā "Instagram" kontā publicējis ierakstu, kurā komentējis savu neiekļaušanu šīs sezonas Premjerlīgas pieteikumā. Spēlētājs atzīst, ka šis trenera lēmums viņu nesatricinās, un viņš turpinās trenēties.

Ezils ir vislabāk apmaksātais futbolists "Arsenal" rindās, bet pastāv liela iespēja, ka vācietis savu pēdējo spēli Londonas kluba kreklā ir aizvadījis, jo viņš netika iekļauts komandas pieteikumā Premjerlīgas turnīram. "Ir grūti aprakstīt savas sajūtas," Ezils rakstīja. "Esmu vīlies par to, ka neesmu iekļauts sastāvā. Parakstot jaunu līgumu ar komandu 2018. gadā, izrādīju lojalitāti un uzticību komandai, kuru es mīlu, bet esmu vīlies, ka tas nav abpusēji."

"Nedēļu no nedēļas trenējos un cerēju, ka man tiks dota iespēja spēlēt. Tas bija iemesls, kāpēc es visu laiku klusēju. Pirms sezona tika pārtraukta pandēmijas dēļ, Artetas vadībā jutos labi, mums bija labas attiecības un uzskatu, ka biju ļoti labā formā. Tomēr viss mainījās un pēkšņi vairs netiku pie spēlēšanas," Ezils komentēja notiekošo.

Tas gan nenozīmē, ka vācietis padosies. 32 gadus vecais spēlētājs atklāja savus turpmākos plānus: "Turpināšu cīnīties par iespēju. Nepieļaušu to, ka astotā sezonā "Arsenal" komandā beidzas šādi. Zvēru, ka šis notikums nemainīs manu domāšanu – es turpināšu smagi trenēties un iesaistīties darbībās, kas vērstas pret necilvēcību un netaisnīgumu."

Ezils "Arsenal" rindās visu turnīru ietvaros nospēlējis 254 spēles, kuru laikā guvis 44 vārtus un atdevis 77 piespēles. Vācijas izlasē aizvadījis 92 spēles un guvis 23 vārtus, kā arī atdevis 40 piespēles. Pirms "Arsenal" Ezils bija Madrides "Real" spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-10-21 16:50, pirms 3 gadiem
Ozils kā cilveks labs, bet kā profesionalis nē. Pēdejos gados atdeve vispār nekāda

  +1 [+] [-]

, 2020-10-21 17:25, pirms 3 gadiem
Viss godīgi. Pašatdeve viņam ar katru sezonu arvien mazāka, deva vairākas iespējas aiziet, bet citur būs jāspēlē un neviens nemaksās tādu algu, tā nu sēž viņš uz savas algas, laukumā neko nerāda un kā vienmēr gaudo, ka citi vainīgi.

     [+] [-]

, 2020-10-21 19:41, pirms 3 gadiem
Sèž dèł Rubłiem rezervè. Lai pis spelèt uz Turciju( tur vińš būz ka zivs ūdenī)

     [+] [-]

, 2020-10-21 20:11, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Viss godīgi. Pašatdeve viņam ar katru sezonu arvien mazāka, deva vairākas iespējas aiziet, bet citur būs jāspēlē un neviens nemaksās tādu algu, tā nu sēž viņš uz savas algas, laukumā neko nerāda un kā vienmēr gaudo, ka citi vainīgi.
šajā gadījumā gan izskatās, ka ne dēļ pašatdeves atstāts bez spēļu prakses, bet gan dēļ saviem izteikumiem par Ķīnas valdību. Arsenal baidās zaudēt savus Ķīnas naudas avotus, kas nav mazi.

     [+] [-]

, 2020-10-22 01:05, pirms 3 gadiem
varēja jau uzreiz rakstīt, ka #TapēcKaTurks