Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Gāls pēc neizšķirta pret "West Brom": "Parādījām labāko sniegumu sezonā"

Andrejs Siliņš

Van Gāls pēc neizšķirta pret "West Brom": "Parādījām labāko sniegumu sezonā"
Luiss van Gāls (pa labi) un viņa asistents Raiens Gigss
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīga futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris Luiss van Gāls pēc svētdien izrautā neizšķirta pret "West Brom" komandu (2:2) sacīja, ka mančestrieši demonstrējuši labāko sniegumu sezonā.

"Esmu sarūgtināts, jo aizvadījām labāko spēli sezonā, bet rezultāts nav pietiekami labs," maču komentēja treneris van Gāls. "Mēs varējām izcīnīt uzvaru, bet tas šajā pasaulē neskaitās. Man jābūt priecīgam, jo izveidojām daudzas vārtu gūšanas iespējas, kamēr "West Brom" bija tikai divas iespējas. Mēs atdevām šīs iespējas, par ko ir žēl. Būtu varējuši no jauna sākt sezonu, ja būtu izcīnījuši uzvaru."

"Mancheter United" astoņās aizvadītajās spēlēs tikai trīs reizes izcīnījusi uzvaras, vēl trīsreiz fiksēti neizšķirti, bet divas reizes piedzīvoti zaudējumi. Ar 12 punktiem mančestriesi atrodas sestajā pozīcijā turnīra tabulā, punktu aiz "Liverpool". Lai sezonas beigās nodrošinātu dalību Eiropas līgā, jābūt vismaz piektajiem, bet Čempionu līgas biļetei jāieņem vismaz ceturtā vieta, kas garantētu vietu turnīra kvalifikācijas pēdējā kārtā.

Jāpiebilst, ka "West Brom" ar divām uzvarām un deviņiem punktiem ieņem vien 14. vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
BBC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-21 11:58, pirms 10 gadiem
Varbut uzbrukuma, bet aizsardziba ne, abi varti West Brom bija pec katastrofalam MU kludam aizsardziba, neviss vienkarsi kludam.

     [+] [-]

, 2014-10-21 12:16, pirms 10 gadiem
Luiss un Raien visa Latvija ar Jums !

  +2 [+] [-]

, 2014-10-21 13:05, pirms 10 gadiem
Diezgan noželojama spēle MU izpildījumā , bet van Gals tuvāk sēdēja, labāk redzēja. Būs vien jāpiekrīt, komanda punktu izcīnija !

  +1 [+] [-]

, 2014-10-21 16:20, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Luiss un Raien visa Latvija ar Jums !
Kopš kura laika tu esi visa Latvija?