Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"The Times": "Liverpool" atpirkās no "City" apsūdzībām par skautu sistēmas uzlaušanu

"The Times": "Liverpool" atpirkās no "City" apsūdzībām par skautu sistēmas uzlaušanu
"Liverpool" sporta direktors Maikls Edvardss. Foto: PA

Prestižais britu medijs „The Times” vēsta, ka 2013. gadā Anglijas Premjerlīgas klubs „Liverpool” samaksājis vienu miljonu mārciņu Mančestras „City” konfidenciālās vienošanās ietvaros, pieliekot punktu ”City” apsūdzībām par savas datorsistēmas uzlaušanu. „Liverpool” veica maksājumu, neatzīstot savu vainu un neuzņemoties nekāda veida atbildību.

Mančestras „City” futbolistu analīzei un skautu darbam izmanto „Scout7” sistēmu, un 2013. gadā britu mediji ziņoja, ka „City” radušās aizdomas par to, ka kluba datiem piekļūst kāda cita komanda, kas toreiz netika publiski minēta. Šo aizdomu dēļ „City” paātrināja transfēra procesus Fernandinju un Hesusa Navasa sakarā.

Tagad „The Times” vēsta, ka „City” turēja aizdomās „Liverpool” vienību, uz kuru nesen bija pārgājuši trīs „City” darbinieki. „City” bija vērsusies pie „Liverpool” ar oficiālu sūdzību, apsūdzot to nelikumīgā piekļuvē „Scout7” sistēmai vairāku mēnešu garumā (no 2012. gada jūnija līdz 2013. gada februārim). Tiek vēstīts, ka „Liverpool” pārstāvji ieguvuši „City” darbinieka piekļuves datus un tos izmantojuši.

„Liverpool” savu vainu tā arī neatzina, taču 2013. gada septembrī tika noslēgta konfidenciāla vienošanās, atrisinot „City” sūdzību. Šī līguma dēļ „Liverpool” samaksāja Mančestras klubam vienu miljonu mārciņu, taču līgumā uzsvērts, ka „Liverpool” atsakās uzņemties jebkādu atbildību un ka „Liverpool” nepieņem apsūdzības.

Abi klubi atsacījās sniegt komentāru „The Times”, savukārt avoti Premjerlīgas vadībā norādīja britu medijam, ka līgas vadība toreiz nav zinājusi par šo konfidenciālo vienošanos.

Izmantotie resursi:
https://www.thetimes.co.uk/article/...


, 2019-09-21 12:11, pirms 5 gadiem
Samaksāja un viss kārtībā, kas tur tagad ko apspriest - abas puses palika apmierinātas.
, 2019-09-21 12:47, pirms 5 gadiem
maris777 rakstīja: Samaksāja un viss kārtībā, kas tur tagad ko apspriest - abas puses palika apmierinātas.
Tieši tā. Standarta risinājums juridiskai konfliktsituācijai.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.