Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Alksnājs

Fils Nevils: ''Arī Rešfords varētu izmaksāt pāri 100 miljoniem''

Fils Nevils: ''Arī Rešfords varētu izmaksāt pāri 100 miljoniem''
Markuss Rešfords otro gadu pēc kārtas pretendē Zelta puisēna balvai

Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Bijušais Mančestras ''United'' aizsargs Fils Nevils trešdien, 20. septembrī, piedalījās Sky Sports tiešā ētera diskusijā par Mančestras ''United'' spēli pret ''Burton Albion''. Eiropas līgas čempione bez liekām problēmām izcīnīja uzvaru (4:1), divreiz izceļoties Markusam Rešfordam. Nevils par angļu jaunekli izteicās ļoti pozitīvi, salīdzinot viņu ar citiem Eiropas jaunajiem un talantīgajiem spēlētājiem.

''Visi tik slavē Usmanu Dembelē un Kilianu Mbapē, bet neviens šajā valstī [Anglijā] nerunā par Rešfordu,'' Nevils sacīja pēc spēles beigām. Kādreizējais valstsvienības futbolists to izskaidroja ar faktu, ka Rešfords ir anglis un viss, ko cilvēki saka, ir: ''Viņš spēlē kreisajā flangā, ir normāls.'' Bet Nevilam ir citas domas: ''Rešfords ir vienā līmenī ar Dembelē un Mbapē, kuri var spēlēt visās pusēs uzbrukumā. Cilvēki saka, ka viņam ir jāspēlē centrā, bet Rešfords ir pietiekami labs, lai būtu arī flangos.''

Nevils arī iesaistīja neiedomājamās summas, kas šobrīd vērojamas futbolā: ''Arī Rešfords varētu būt 100 līdz 150 miljonu spēlētājs. Viņš ir tieši tik labs kā Dembelē un Mbapē.'' Francūžu jaunekļi vasarā satricināja pasauli ar milzīgām pārejām, kuru summas pārsniedz 100 miljonus eiro.

''Rešfords ne no kurienes parādījās un uguņoja Luisa van Gāla laikā,'' Nevils turpināja. ''Visi paredzēja, ka Žuzē Morinju vadībā Rešfords nespēlēs, bet viņš piedalījās visos lielākajos mačos.''

Beigās 505 spēles Premjerlīgā aizvadījušais bijušais futbolists izcēla arī pašu Mančestras ''United'', kur pats aizvadīja 11 gadus: ''Es uzskatu, ka ar šo sastāvu ''United'' var uzvarēt visus četrus kausus.'' Tādējādi uzsverot, ka Mančestras vienība var uzvarēt Anglijas Premjerlīgā, kur šobrīd dala pirmo vietu, izcīnīt Līgas un Nacionālo kausu, kā arī triumfēt prestižajā Čempionu līgas turnīrā.

Markuss Rešfords sācis šo sezonu fantastiski, iesitot divus vārtus Premjerlīgā, vienu Čempionu līgā un nokārtojot trīs Līgas kausa pirmajā spēlē. Paralēli izlasē jauneklim divi precīzi raidījumi un svarīga rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
Phil Neville: Marcus Rashford is as good as...


, 2017-09-21 17:47, pirms 7 gadiem
Man ļoti simpatizē šī jaunekļa spēle
, 2017-09-21 19:43, pirms 7 gadiem
Nevis Rešfords ir 150M vērts, bet Dembele un Mbape ir pamatīgi pārmaksāti. Ja viņi turpinās gūt vārtus un teicami spēlēt, tad visi trīs pēc gadiem pieciem varētu būt tās naudas vērti, pagaidām ir tikai liels potenciāls, nevis reāla vērtība
, 2017-09-21 21:18, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Nevis Rešfords ir 150M vērts, bet Dembele un Mbape ir pamatīgi pārmaksāti. Ja viņi turpinās gūt vārtus un teicami spēlēt, tad visi trīs pēc gadiem pieciem varētu būt tās naudas vērti, pagaidām ir tikai liels potenciāls, nevis reāla vērtība
Piekrītu. Gan jau Fils arī tā bija domājis, ka viņš ir vienā līmenī ar abiem francūžiem, nevis, ka par viņu jāmaksā vismaz 150M
, 2017-09-22 14:16, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Nevis Rešfords ir 150M vērts, bet Dembele un Mbape ir pamatīgi pārmaksāti. Ja viņi turpinās gūt vārtus un teicami spēlēt, tad visi trīs pēc gadiem pieciem varētu būt tās naudas vērti, pagaidām ir tikai liels potenciāls, nevis reāla vērtība
Nepiekritīšu tādā ziņā, ka "objektīvā vērtība" futbolā ir kļuvusi par tik relatīvu un no realitātes attālinātu jēdzienu, ka par to vairs pat nav īsti jēgas runāt.
Ieplūstot arvien lielākai naudai futbolā, arvien lielāka vara ir klubam - pārdevējam. No sērijas: "Negribat pirkt to ārkārtīgi potenciālo spēlētāju par 100+ miljoniem, kurus prasām? Tad nepērciet".
Viss maksā tik, cik maksā, un ja pircējs grib tikt pie šī nenoliedzami spožā talanta, tad nākas patērēties.
, 2017-09-22 15:45, pirms 7 gadiem
Plus arī tas, ka lai no United nopirktu Rešfordu, vajag sākumā kaut kādus ticamus signālus, ka klubs viņu varētu gribēt pārdot vai arī spēlētājs grib iet citur. Vienkārši atnākt pie MU ar 100M piedāvājumu nav nekāda jēga. Ar to gribu teikt, ka no Dortmundes vai Monaco ir jēga mānīt prom spēlētāju kaut vai solot lielāku algu. Tādēļ arī šobrīd nav iespējams pateikt, kāda ir Rešforda cena, jo nav un cerams nebūs reālu piedāvājumu.
, 2017-09-22 19:16, pirms 7 gadiem
march_2k rakstīja: Nepiekritīšu tādā ziņā, ka "objektīvā vērtība" futbolā ir kļuvusi par tik relatīvu un no realitātes attālinātu jēdzienu, ka par to vairs pat nav īsti jēgas runāt.
Ieplūstot arvien lielākai naudai futbolā, arvien lielāka vara ir klubam - pārdevējam. No sērijas: "Negribat pirkt to ārkārtīgi potenciālo spēlētāju par 100+ miljoniem, kurus prasām? Tad nepērciet".
Viss maksā tik, cik maksā, un ja pircējs grib tikt pie šī nenoliedzami spožā talanta, tad nākas patērēties.
Spēlētāja vērtību ir reāli aprēķināt pavisam vienkārši - vai klubs līguma termiņa ietvaros šo naudu atpelna un nopelna vēl pa virsu. Teiksim, Neimārs ir sava transfera vērts, jo viņš ir viens no populārākajiem spēlētājiem pasaulē, attiecīgi nāks vairāk skatītāji, labāki sponsorlīgumi, utt. Pērkot potenciālu, tu, protams, riskē zaudēt daudz naudas, ja spēlētājs izrādās flops.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.