Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Staridžs dodas uz Turciju, "Monaco" ar īres līgumu no "Leicester" iegūst Slimani

Staridžs dodas uz Turciju, "Monaco" ar īres līgumu no "Leicester" iegūst Slimani
Denjels Staridžs. Foto: Imago Sport/Scanpix

No „Liverpool” šovasar aizgājušais britu futbolists Denjels Staridžs oficiāli parakstījis līgumu ar Turcijas klubu „Trabzonspor”.

Denjels Staridžs pavasarī kļuva par Čempionu līgas uzvarētāju, taču aizvadītajā sezonā viņa ieguldījums „Liverpool” panākumu kaldināšanā nebija īpaši liels un klubs nolēma, ka nepagarinās līgumu, ļaujot Staridžam aiziet kā brīvajam aģentam. Viņš „Liverpool” sastāvā 160 spēlēs guva 67 vārtus.

29 gadus vecais Staridžs šodien oficiāli pievienojies „Trabzonspor” vienībai, seškārtējai Turcijas čempionei, kas šosezon spēlē Eiropas līgā un aizvadīs „play-off” kārtas spēles pret Grieķijas AEK, cīnoties par vietu grupu turnīrā.

Tikmēr Premjerlīgas komanda „Leicester” panākusi vienošanos ar „Monaco” par 31 gadu vecā Alžīrijas uzbrucēja Islama Slimani izīrēšanu. Īres līgums noslēgts līdz sezonas beigām, un Slimani varētu debitēt „Monaco” rindās jau svētdienas Francijas čempionāta mačā pret „Nimes”.

„Leicester” iegādājās Slimani 2016. gadā, toreiz par viņu samaksājot Lisabonas „Sporting” nedaudz vairāk nekā 30 miljonus eiro, kas tobrīd bija kluba rekordpirkums. Viņš pilnībā uz sevi liktās cerības gan neattaisnoja, 46 spēlēs „Leicester” sastāvā gūstot 13 vārtus, un jau iepriekš bija izīrēts Turcijas klubam „Fenerbahce” un „Newcastle United”.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.