Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vengers kritizē spāņu klubus

Vengers kritizē spāņu klubus
Arsēns Vengers
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers kritizējis Spānijas futbola komandas, izsakoties, ka tie veic savus transfērus vairāk politisku apsvērumu vadīti, nevis skatoties tos pēc sportiskiem principiem.

Zināms, ka iepriekš Spānijas klubs ''Barcelona'' lūkoja atgūt Sesku Fabregasu, kurš 16 gadu vecumā pārcēlās uz Angliju, Londonas ''Arsenal'' un joprojām ir šīs komandas futbolists, vienīgi, šobrīd jau viens no tās līderiem.

Arsēns Vengers gan diezgan atklāti kritizējis spāņu komandas uzvedību transfēru laikā: ''Tas nepalīdz futbolam un tiem cilvēkiem, kuri vēlas strādāt. Brīžiem tas ir ļoti neizturami un tu vispār nevari neko padarīt. Veids, kādu bieži piekopj spāņu komandas, mēģinot iegūt kādu spēlētāju, ir vairāk politisks nevis balstoties pēc sportiskiem principiem. Cik daudz var darīt citi klubi? Praktiski necik, jo tas nepalīdz komandai, ja tai nav nekādu izredžu tikt ievēlētam kādā prezidenta amatā. Vai tu vari darīt ko lietas labā? Nevari gan. Vai citi klubi var palīdzēt? Arī uz šo jautājumu varu atbildēt tikai negatīvi.''

Vengers gan tajā pašā laikā ir apmierināts ar to, kā ''Arsenal'' ir iesācis šo čempionātu: ''Es domāju, ka esam uzsākuši šo sezonu labi un mums ir diezgan liels potenciāls vēl. Šis ir kā maratons, vienīgi, tagad tas tikai sācies.''

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com


, 2009-08-21 22:26, pirms 15 gadiem
nu man jau saak apnikt siis kritizeesanas..kam ir nauda tas valda!..SORII ARSEN!
, 2009-08-21 22:35, pirms 15 gadiem
Tas tipo domaats ka Spanji velk saveejos uz La Liga? Vai tad anglji nedara to pashu ar to Hargrivzu piemeeram?
Slēpts komentārs: timo83
, 2009-08-21 22:41, pirms 15 gadiem
Atkal bimbulācis.
, 2009-08-21 22:48, pirms 15 gadiem
Tad jau valstu izlasees arii nevajag visus labaakos njemt, jo mazaas valstis kaa Latvija nevar dabuut tik labus speeleetaajus.
, 2009-08-21 22:55, pirms 15 gadiem
No kurienes intervija?
Jautājums tāpēc, ka šitās citāta daļas intervijas atreferējumā goal.com nebija.

Cik daudz var darīt citi klubi? Praktiski necik, jo tas nepalīdz komandai, ja tai nav nekādu izredžu tikt ievēlētam kādā prezidenta amatā. Vai tu vari darīt ko lietas labā? Nevari gan. Vai citi klubi var palīdzēt? Arī uz šo jautājumu varu atbildēt tikai negatīvi.''

Jautājums autoram - ko nozīmē un kā jāsaprot treknrakstā izceltais teikums?
, 2009-08-21 22:58, pirms 15 gadiem
vai neveiksmīgs tulkojums,vai kas,bet gandrīz neko nesapratu no šī mistrojuma
, 2009-08-21 23:01, pirms 15 gadiem
Swordsman rakstīja: vai neveiksmīgs tulkojums,vai kas,bet gandrīz neko nesapratu no šī mistrojuma
Mayb šis tas ir vispār vienkārši piedomāts klāt.
, 2009-08-21 23:05, pirms 15 gadiem
“I believe that apart from giving some articles to the newspapers all the rest is rubbish,” said Wenger after the latest Fabregas rumour was put to him.

“It doesn’t help football, it doesn’t help people to focus on their job and it is sometimes destabilising.

“The way Spanish clubs are run is more political than sport-orientated. How much does that harm other clubs? It is difficult to measure. But it doesn’t help other clubs when somebody who has, for example, no chance to be elected next year as president, can announce any name. What can you do against him? Nothing.

“Does that help other clubs? Certainly not. The only thing I can say that the day I will agree to sell a player one year in advance, I will not be in this job any more.”
, 2009-08-21 23:07, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Mayb šis tas ir vispār vienkārši piedomāts klāt.
man gan šķiet,ka pārāk nesakarīgi teikumi,lai būtu piedomāts izskatās,ka uz dullo iztulkots,bet poņas par saturu īsti nav. vēl kkādi mistiski "vienīgi"... bet man jau patīk šāda veida humors
, 2009-08-21 23:08, pirms 15 gadiem
vecim vienkārši skauž, ka pašiem neko īpašu neizdevās dabūt
, 2009-08-21 23:09, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: “I believe that apart from giving some articles to the newspapers all the rest is rubbish,” said Wenger after the latest Fabregas rumour was put to him.

“It doesn’t help football, it doesn’t help people to focus on their job and it is sometimes destabilising.

“The way Spanish clubs are run is more political than sport-orientated. How much does that harm other clubs? It is difficult to measure. But it doesn’t help other clubs when somebody who has, for example, no chance to be elected next year as president, can announce any name. What can you do against him? Nothing.

“Does that help other clubs? Certainly not. The only thing I can say that the day I will agree to sell a player one year in advance, I will not be in this job any more.”
nu te jau kļūst skaidrs,par ko viņš vispār runā
, 2009-08-21 23:10, pirms 15 gadiem
kā ir tā jādzīvo!simpatizē šis klubs ,bet ja šamējais tā nīd tad čist zbal bik!
, 2009-08-21 23:12, pirms 15 gadiem
Ā, paldies Gunner. Ļoti palīdzēji.
Diemžēl pēc teksta sakarīguma man jau sāka šķist, ka tas ir piedomāts klāt. Tagad izskatās, ka izmantots autotulkotājs un teksts nav pārlasīts. Man būtu kauns šitādu forumā likt.

Bet neko nepareizu jau Vengers nepateica - Spānijā pirms kluba prezidenta vēlēšanām kandidāti tāpat kā politikā sasola, kādas zvaigznes klubam piesaistīs. Un prese to visu pēc tam maļ riņķī un apkārt līdz apnikumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-21 23:53, pirms 15 gadiem
timo83 rakstīja: kam ir nauda tas sačakarē ekonomiku...... ta ka nevajag ja!
Nauda čakarē ekonomiku! "Smieklīgs" joks! Vajag tā, lai nav naudas...nu ja, krīzes laikā mēs dzīvojam pārtikuši un laimīgi - tā kā nekad!

P.S. Padomā ar galvu!
, 2009-08-22 01:11, pirms 15 gadiem
sak jau tas Vengers pieriebties, cik jau var?
, 2009-08-22 02:18, pirms 15 gadiem
ja ir jaaparaxta liigums ar speeleetaajiem ka fabregasu ko var ieguut par ''velti'' no spaanijas tad ir ok, bet tas ka spaanji var atljauties "iepirkties" tas ir psc... Bik moraale tad klibo....
, 2009-08-22 02:56, pirms 15 gadiem
Vienu brīdi Arsenālā spēlēja gandrīz tikai vieni francūži. Kāda nejausha sakritība, vai ne, francūzi Venger?
, 2009-08-22 03:42, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Vienu brīdi Arsenālā spēlēja gandrīz tikai vieni francūži. Kāda nejausha sakritība, vai ne, francūzi Venger?
Neapvainojies, bet man šķiet, ka Tu nesaprati, ko Vengers teica preses konferencē. Ne jau par spēlētāju tautībām tur bija runa.
Bet raksts jau arī nav no tiem sakarīgākajiem.
, 2009-08-22 10:38, pirms 15 gadiem
Mbe. No tādas politkorektas (lasi- tukšas) muldēšanas jau arī grūti ko izlobīt cilvēkam no malas. Vnk ļoti uzkrītoša ir arī Vengera pārspīlētā labvēlība pret francūžiem, nevar būt tur TIKAI sportiskie principi pamatā.
, 2009-08-22 12:02, pirms 15 gadiem
ai tak pasol nah*j!!!
, 2009-08-22 22:34, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nauda čakarē ekonomiku! "Smieklīgs" joks! Vajag tā, lai nav naudas...nu ja, krīzes laikā mēs dzīvojam pārtikuši un laimīgi - tā kā nekad!

P.S. Padomā ar galvu!
padomā tik pārmaksājot par futbolistiem netiek sačekerēta ekonomika- nemaz neaug inflācija un naudai nezūd vērtība? pašam tev galva nav!!!
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.