Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bayern" pieveic Madridi Azāra debijā, Zidāns cer, ka Beils jau drīz būs prom no "Real"

Rolands Eliņš

"Bayern" pieveic Madridi Azāra debijā, Zidāns cer, ka Beils jau drīz būs prom no "Real"
Džošua Kimmihs un Edens Azārs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Starptautiskajā čempionu kausā Minhenes „Bayern” ar 3:1 Hjūstonā, ASV, pārspēja Madrides „Real”, kuras rindās pirmoreiz laukumā devās Edens Azārs. Savukārt Šarlotā „Arsenal” ar 3:0 pārspēja „Fiorentina”.

Minhenes „Bayern” sastāvā pārbaude spēļu tūrē ASV bija devies arī Latvijas jaunais futbolists Daniels Ontužāns, kuram radās iespēja doties sākumsastāvā pret „Arsenal”. Pirms trim dienām notikušajā mačā Ontužāns gan tika pie potītes traumas, kas lika viņam atstāt treniņnometni un liedza iespēju šonakt piedalīties mačā pret karalisko klubu Madrides „Real”. Arī šajā mačā „Bayern” iemēģināja plašu sastāvu, un kopumā laukumā devās 41 abu komandu spēlētājs.

„Real” spēli sāka ar spēcīgu pamatsastāvu, praktiski savu pirmo sastāvu, kurā iekļauts bija arī no „Chelsea” iegūtais Edens Azārs. Taču pirmajā puslaikā uzvarēja „Bayern”, 15. minūtē vārtus gūstot Korentēnam Toliso. Otrā puslaika sākumā „Bayern” rindās izcēlās uz maiņu nākušie Roberts Levandovskis un Seržs Gnabrī, tāpat savas debijas piedzīvoja Benžamēns Pavārs un Lukass Ernandess, bet „Real” sastāvā laukumā tika sūtīti Ferlāns Mendi un Rodrigo. Tieši Rodrigo guva „Real” vienīgos vārtus, izceļoties 84. minūtē, turklāt tieši brazīliešu pusaudzis kļuva par dalībnieku strīdīgākajam mača momentam, kad noraidīts tika „Bayern” vārtsargs Svens Ulreihs, lai gan atkārtojumā bija skaidri redzams, ka viņš nepieskārās Rodrigo.

Pēc pārbaudes spēles „Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns neslēpa iemeslus, kādēļ laukumā netika sūtīts Gerets Beils: „Beils nespēlēja, jo viņš ir ļoti tuvu aiziešanai no „Real”. Mēs ceram, ka viņš būs prom jau drīz. Tas būtu labākais iznākums visiem. Mēs strādājam pie viņa transfēra uz citu komandu. Man nav nekā personīga pret Beilu, taču man ir jāpieņem lēmumi un „Real” ir jāmainās. Beila aiziešana ir trenera lēmums, kuram piekrīt arī spēlētājs, apzinoties, ka situācijai jāmainās. Un tas notiks – nezinu, vai 24 vai 48 stundu laikā, bet notiks.”

Beilam ir līgums ar „Real” līdz 2022. gadam, un Spānijas mediji vēsta, ka Beilam aiziešanu no „Real” piedāvā viņa bijušais klubs „Tottenham”, kurš maksātu apmēram pusi no tās transfēra summas (100 miljoniem eiro), par ko Beilu „Real” iegādājās pirms dažiem gadiem.

Citā pārbaudes spēlē ASV šonakt „Arsenal” ar 3:0 apspēlēja „Fiorentina”, visus vārtus gūstot jaunajiem spēlētājiem. Divreiz izcēlās 20 gadus vecais brits Edijs Nketija, kurš līdz šim Premjerlīgā aizvadījis astoņas spēles, bet 89. minūtē vārtu guvums arī 19 gadus vecajam Džo Villokam.

Savukārt vakar „Benfica” ar 3:0 apspēlēja Meksikas „Guadalajara”, bet Mančestras „United” Singapūrā ar 1:0 pārspēja „Inter”. Vienīgos vārtus guva 17 gadus vecais Meisons Grīnvuds, kurš aizvadītajā sezonā debitēja Premjerlīgā, piedaloties trīs mačos.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/re...

  +3 [+] [-]

, 2019-07-21 10:06, pirms 5 gadiem
Es gribētu saprast vai de bi liķis ir vnk sajaucis pogas jeb viņi pat pilsētvārdus sāk pārveidot?

  -2 [+] [-]

, 2019-07-21 10:27, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Es gribētu saprast vai de bi liķis ir vnk sajaucis pogas jeb viņi pat pilsētvārdus sāk pārveidot?
Kas tad ir nepareizi? Šarlota un Mančestra ir pareizi.

     [+] [-]

, 2019-07-21 10:45, pirms 5 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Kas tad ir nepareizi? Šarlota un Mančestra ir pareizi.
Haha. Toč! Tikai google mums, di biliem tomēr pārprasa- did you mean Šarlote Amerika?
Un kāpēc gan Šarlota nevis Šarlote, ja oriģināli ir Sharlotte? tas tak ir stulbuma kalngals pēdējākais. Par Mančesteru es šobrīd pārāk neizteikšos, bet arī tur loģika ir ar mīnus zīmi
Kārtējais "valodnieku"garadarbs. Sist un mērcēt tos u rodus

     [+] [-]

, 2019-07-21 10:50, pirms 5 gadiem

  -1 [+] [-]

, 2019-07-21 10:56, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: https://lv.wikipedia.org/wiki/%C5%A...

https://lv.wikipedia.org/wiki/%C5%A...

Nav smadzeņu
Tā ir sportacentra autoru diagnoze! Brigādes varonis Župeizda, vietnieks Brožē ....

  -1 [+] [-]

, 2019-07-21 12:27, pirms 5 gadiem
Rīgas Basis rakstīja: Tā ir sportacentra autoru diagnoze! Brigādes varonis Župeizda, vietnieks Brožē ....
Eliņš jau arī tālu neatpaliek ar saviem kreatīvismiem, eskalācijām un citiem stulbumiem.

     [+] [-]

, 2019-07-21 16:07, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: https://lv.wikipedia.org/wiki/%C5%A...

https://lv.wikipedia.org/wiki/%C5%A...

Nav smadzeņu
Tu esi galīgs cirvis? Vikipēdijā tā arī ir rakstīts Šarlota.

     [+] [-]

, 2019-07-21 16:11, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Haha. Toč! Tikai google mums, di biliem tomēr pārprasa- did you mean Šarlote Amerika?
Un kāpēc gan Šarlota nevis Šarlote, ja oriģināli ir Sharlotte? tas tak ir stulbuma kalngals pēdējākais. Par Mančesteru es šobrīd pārāk neizteikšos, bet arī tur loģika ir ar mīnus zīmi
Kārtējais "valodnieku"garadarbs. Sist un mērcēt tos u rodus
Jo angliski ir Šarlot un - a ir galotne latviešu valodā! Dornis tu!