Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola debijā zaudē bijušajam klubam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola debijā zaudē bijušajam klubam
Peps Gvardiola
Foto: AFP/Scanpix

Pie "Manchester City" stūres ar zaudējumu debitējis galvenais treneris Peps Gvardiola, kurš izbraukumā ar 0:1 atzina bijušās komandas Minhenes "Bayern" pārākumu.

Vācijas čempione Minhenes "Bayern", kuru tagad trenē Karlo Ančeloti, vienīgos vārtus guva 76. minūtē. Neizdevies centrējums no kreisās malas lika pazaudēt bumbu, bet to atgūt netālu no soda laukuma palīdzēja veiksme - pretinieku tālā piespēle trāpīja mača galvenajam arbitram. Negaidīto izdevību izmantoja Edals Ozturks, kurš spēra pāris soļus vārtu virzienā un no soda laukuma līnijas ar rikošeta palīdzību sita tuvajā apakšējā stūrī.

"Manchester City" galvenā trenera Pepa Gvardiolas debijā izmantoja 12 spēlētājus no jauniešu akadēmijas un otrajā puslaikā veica astoņas maiņas. Laukuma saimniekiem nepalīdzēja Roberts Levandovskis un Vācijas izlases futbolisti, taču Franks Riberī, Filips Lāms, Šavi Alonso, Davids Alabā un Havi Martiness parūpējās, lai Minhenes "Bayern" pirmajā puslaikā piederētu teritoriālais pārsvars.

"Esmu ļoti priecīgs. Izdarījām lielāko daļu lietu, par kurām runājām pirms spēles," pēc debijas sacīja Gvardiola. "Nedrīkstam aizmirst, pret kuru komandu spēlējām. Viņiem laukumā bija astoņi vai deviņi vadošie spēlētāji, kamēr mūsu jaunieši demonstrēja lielisku sniegumu."

"Mums nepieciešams laiks. Mums nepieciešams aizvadīt šādus mačus, lai redzētu viņu līmeni un lai pārliecinātos, vai sezonas laikā viņi būs noderīgi," turpināja Gvardiola, kurš ar smaidu atcerējās trīs Minhenē nodzīvotos gadus. Pirmajā puslaikā teicamu sniegumu demonstrēja 34 gadus vecais vārtsargs Villijs Kabalero, kurš Džo Hārta prombūtnes laikā atvairīja četrus mājinieku sitienus. Pēc 45 minūtēm viņš tika nomainīts.

Nākamo spēli "Manchester City", kas Anglijas Premjerlīgā pagājušajā sezonā ieņēma ceturto vietu un nopelnīja iespēju kvalificēties UEFA Čempionu līgas grupu turnīram, aizvadīs pirmdien, kad Ķīnā tiksies ar Žuzē Morinju un "Manchester United", kura arī sakrāja 66 punktus, tomēr palika piektajā pozīcijā. Kopā ar komandu izbraukumā dosies arī vairāki līderi - Hārts, Serhio Agvero, Davids Silva, Nolito un Rahīms Stērlings. Pret Minhenes "Bayern" pirmo puslaiku laukumā pavadīja jauniegūtais Oleksandrs Zinčenko.

Izmantotie resursi:
The Telegraph - Telegraph Online, Daily...

  +2 [+] [-]

, 2016-07-21 15:56, pirms 8 gadiem
ta tik turet shitty!

     [+] [-]

, 2016-07-21 16:45, pirms 8 gadiem
Ļoti patika Angelino un Mafeo. Varbūt nemaz nevajag pirkt jaunus fullbakus? Tosins arī pārliecinošs. Celina labs. Priecē arī spēlētāju attieksme un intensitāte. Domāju, dažiem jauniešiem ir reāla iespēja aizķerties 1.komandas skvadā.

     [+] [-]

, 2016-07-21 16:46, pirms 8 gadiem
Jā un derbijs Ķīnā var arī nenotikt, tur lietusgāzes.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-21 17:24, pirms 8 gadiem
ka autors var nosaukt Nolito par lideri, ja pat nevienu speli vel nav aizvadijis City... jocigi

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 17:34, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: ka autors var nosaukt Nolito par lideri, ja pat nevienu speli vel nav aizvadijis City... jocigi
Nu vismaz skaidrs, ka viņš būs 1.komandas spēlētājs, atšķirībā no lielākās daļas vakardien spēlējošo. Tā kā uz viņu fona, noteikti līderis

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 17:53, pirms 8 gadiem
septembris rakstīja: Nu vismaz skaidrs, ka viņš būs 1.komandas spēlētājs, atšķirībā no lielākās daļas vakardien spēlējošo. Tā kā uz viņu fona, noteikti līderis
tad vajag rakstit potencialais lideris... un es nebutu tik parliecinats, ka vins bus pamatsastava..

  +1 [+] [-]

, 2016-07-21 17:54, pirms 8 gadiem
septembris rakstīja: Nu vismaz skaidrs, ka viņš būs 1.komandas spēlētājs, atšķirībā no lielākās daļas vakardien spēlējošo. Tā kā uz viņu fona, noteikti līderis
tad visi 1 komandas speletaji, skaitas lideri? nu ok nezinaju

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 18:22, pirms 8 gadiem
Ne jau pamatsastāvā. Skvadā.