Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: ""Liverpool" ir ambiciozs klubs – ja gribam sacensties, tad jātērē nauda"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: ""Liverpool" ir ambiciozs klubs – ja gribam sacensties, tad jātērē nauda"
Jirgens Klops. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

UEFA Čempionu līgas uzvarētājas "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops atzinis, ka nepieciešams tērēt naudu, lai turētos līdzās Eiropas spēcīgākajām komandām.

Pagājušajā vasarā "Liverpool" iztērēja vairāk nekā 190 miljonus eiro, lai iegādātos Alisonu, Nabī Keitā, Fabinju un Džerdanu Šačiri. Anglijas vienība ne tikai kļuva par Čempionu līgas uzvarētāju, bet Premjerlīgā sasniedza savu visu laiku labāko rezultātu punktos un ierindojās otrajā vietā.

Iepriekš Klops izteicās, ka vēlas rezultātus sasniegt citādi. Kad "Manchester United" 2016. gadā sasniedza pasaules rekordu, nopērkot Polu Pogbā, Klops sacīja: "Citas komandas var iet, tērēt lielu naudu un savākt labākos spēlētājus. Es vēlos lietas darīt citādi. Pat ja man būtu tāda nauda, es tāpat rīkotos citādi."

"Liverpool" šajā transfēru logā nav iegādājusies nevienu jaunu futbolistu, taču galvenais treneris uzskata, sastāva papildināšana ir vitāli svarīga, lai turpinātu cīņu par tituliem. "Kad biju Vācijā, Minhenes "Bayern" bija bezgalīgs budžets, kādi 100 miljoni. Šodien par to iespējams nopirkt vienu centra aizsargu," teica Klops.

"Bezgalīgs budžets – ar to pietiek, lai iegādātos vienu spēlētāju, bet nepietiek pat algu apmaksāšanai. Tirgus ir mainījies vairāk nekā spēju iedomāties, taču palieku pie tā, ko teicu iepriekš," pauda Klops.

"Varbūt kaut kas bija pazudis tulkojumā. Es to domāju tā – ja sasniegsim brīdi, kad futbolā visu noteiks nauda, nevis futbols, tad es došos prom. Arī tagad jūtos tieši tāpat," teica Klops. ""Liverpool" ir ambiciozs klubs, un, ja mēs netērētu tikpat daudz naudas kā citi klubi, mēs nevarētu sacensties. Visi mētājas ar naudu, tāpēc mums jādara tieši tas pats."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Slēpts komentārs: Madzigais

  +4 [+] [-]

, 2019-06-21 15:52, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Ko tas gaiļpauris pļūt!
Skauž, ka MU nevada?

  +1 [+] [-]

, 2019-06-21 18:54, pirms 5 gadiem
..Klops neaiziet uz labāko klubu, lai dabūtu kausu, Klops izveido lielisku komandu un tad savāc to, kas pienākas. nākamo sezonu laikā jāsavāc pāris trofejas, lai citi skauģi nepļūta, ka Klopam nekā nav, ka saukt viņu par vienu no vislabākajiem treneriem ir lieki.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-21 19:01, pirms 5 gadiem
agrizzz rakstīja: ..Klops neaiziet uz labāko klubu, lai dabūtu kausu, Klops izveido lielisku komandu un tad savāc to, kas pienākas. nākamo sezonu laikā jāsavāc pāris trofejas, lai citi skauģi nepļūta, ka Klopam nekā nav, ka saukt viņu par vienu no vislabākajiem treneriem ir lieki.
Ar Dortmundi jau pāris trofejas ir, bet pāris trofejas ar Liverpool arī nenāktu par skādi.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-21 22:38, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ar Dortmundi jau pāris trofejas ir, bet pāris trofejas ar Liverpool arī nenāktu par skādi.
..jā, derētu gan