Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Sulšērs: "Labāk lai "United" sastāvā ir caurums, nevis kāds kretīns"

Sulšērs: "Labāk lai "United" sastāvā ir caurums, nevis kāds kretīns"
Ūle Gunnars Sūlšērs. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas slavenā kluba Mančestras „United” galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs, viņa komandai atgriežoties kopējos treniņos, sarunā ar „United We Stand” uzsvēra atmosfēras nozīmi kolektīvā, norādot, ka nevēlas sastāvā spēlētājus, kuri to varētu sabojāt.

„Personība ir ļoti svarīga lieta,” sacīja norvēģu treneris Ūle Gunnars Sūlšērs. „Mēs esam komanda, kurā patiešām ir komandas noskaņojums. Vēlamies, lai spēlētājiem būtu savs ego un raksturs, taču viņiem jāspēj piemēroties komandai. Labāk lai sastāvā ir caurums, nevis kāds kretīns.”

„Pirms gada martā mūsu futbolisti bija noguruši fiziski un mentāli, mums arī bija savainojumi un robi sastāvā,” turpināja Sūlšērs. „Toreiz spēlētāji sāka domāt negatīvi, kamēr tagad komandā novērojama pozitīva domāšana. Bija arī citas lietas, kas man pagājušajā gadā nepatika, dažas personīgas būšanas, kuras nevarējām sakārtot līdz vasarai.”

Jāpiemin, ka pagājušajā vasarā „United” sastāvu atstāja tādi spēlētāji kā Aleksis Sančess, Romelu Lukaku un Kriss Smollings.

„Vienmēr būs spēlētāji, kuri vēlēsies lielāku lomu futbolā, taču, ja komanda vēlas sasniegt panākumus, spēlētājiem jābūt pieejamiem dažādos laikos,” sacīja „United” treneris. „Šobrīd uzskatu, ka mūsu kolektīvā nav neviena sliktā ābola.”

Sūlšēra vadītā „United” komanda sezonas pārtraukšanas brīdī Premjerlīgā ieņēma piekto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/solskj...
Welcome to United We Stand, the Manchester...


Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.