Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" un Žirū vienojas par vēl vienu sezonu kopā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" un Žirū vienojas par vēl vienu sezonu kopā
Olivjē Žirū. Foto: imago images/Prime Media Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" uz 12 mēnešiem pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Olivjē Žirū.

Francijas izlases uzbrucējam Olivjē Žirū pēc šīs sezonas beidzās līgums, un pastāvēja iespēja, ka sadarbība ar Londonas "Chelsea" netiks turpināta, jo viņš bieži tika atstāts uz rezervistu soliņa. Līdz janvārim Žirū bija aizvadījis tikai piecas spēles Premjerlīgā, bet tad savainojumā iedzīvojās viņam priekšā esošais Temijs Eibrehems. 33 gadus vecais Žirū iespēju izmantoja – divi vārti četrās spēlēs.

"Esmu ļoti priecīgs, ka varu turpināt savu piedzīvojumu kopā ar "Chelsea". Nevaru sagaidīt brīdi, kad atkal varēšu uzvilkt komandas kreklu, it īpaši "Stamford Bridge" stadionā, mūsu līdzjutēju priekšā," pauda Žirū. Tieši viņš guva "Chelsea" pēdējos vārtus pirms sezonas apturēšanas, izceļoties 8. marta uzvarā ar 4:0 pret Liverpūles "Everton".

Žirū pievienojās "Chelsea" 2018. gada janvārī, pārnākot no citas Londonas komandas – "Arsenal". Viņš "Chelsea" sastāvā sācis 39 spēles, vēl 37 devies laukumā uz maiņu, kopā gūstot 21 vārtus. Komandas galvenais treneris Frenks Lampards uzsvēra, ka Žirū ieguldījumu sniedz ne tikai laukumā – viņš esot paraugs gados jaunajai komandai.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...