Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā: "Trenerim un spēlētājam nav jābūt labākajiem draugiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pogbā: "Trenerim un spēlētājam nav jābūt labākajiem draugiem"
Žuzē Morinju un Pols Pogbā
Foto: imago/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempiones "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju pazīstams ar savu prasīgumu, un aizvadītās sezonas otrajā pusē viņa nežēlastībā krita arī franču pussargs Pols Pogbā, kurš vairākus svarīgus mačus vēroja no malas. Tika runāts par abu nesaskaņām, tomēr Pogbā vainu meklēja citur.

"Bija periodi, kad nespēlēju, bet sēdēju uz rezervistu soliņa. Cilvēki par to runāja, viņi uzskatīja, ka mūsu starpā nav labas attiecības, tomēr trenerim un spēlētājam nav jābūt labākajiem draugiem. Mums nav nepieciešams kopā doties uz restorānu," teica Pols Pogbā. "Jā, reizēm tas uz mani atstāja iespaidu, jo futbolu spēlē arī galvā. Viņš mani atstāja uz soliņa, es atbildēju laukumā, katru reizi atdodot visus spēkus."

"Viņš ir tieši tāds pats kā es – traks," aicināts salīdzināt sevi ar Žuzē Morinju, teica pussargs. "Viņš ir mazliet trakāks, jo var atļauties tāds būt. Kad esi spēlētājs, nevari darīt visu, ko vien vēlies." Francijas izlases futbolists piebilda, ka divās pie speciālista pavadītajās sezonās viņš viennozīmīgi ir progresējis.

"Viņš palīdzējis man augt kā līderim. Pie Morinju esmu vilcis kapteiņa apsēju, un tā man bija pirmā reize klubā. Tas man ir svarīgi. Viņš palīdzējis man augt un kļūt par līderi arī Francijas izlasē," teica Pogbā. Atbildot uz jautājumu, vai viņš arī nākamajā sezonā pārstāvēs "Manchester United", pussargs norādīja, ka nekad nevari būt pilnīgi drošs, tomēr viņš ir diezgan drošs.

Izmantotie resursi:
Manchester United's Paul Pogba on Jose...

     [+] [-]

, 2018-05-21 14:50, pirms 6 gadiem
Tā kā United ir mana mīļākā komanda, tad ceru, ka viņš nākamsezon beidzot atvērsies. Ja tiešām nepāries uz PSG. Ja nākamsezon spēlēs tikpat blāvi kā tagad, tad 100%, ka pēc 2 gadiem vairāk viņu United kreklā neredzēsim.