Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vārdijs pēc Ranjēri atlaišanas saņēmis nāves draudus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vārdijs pēc Ranjēri atlaišanas saņēmis nāves draudus
Klaudio Ranjēri un Džeimijs Vārdijs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione "Leicester City" deviņus mēnešus pēc fantastiskā triumfa atlaida galveno treneri Klaudio Ranjēri, un pēc šķiršanās nepatīkamus brīžus nācies piedzīvot uzbrucējam Džeimijam Vārdijam.

"Situācija ir diezgan biedējoša. Lasīju rakstu, ka es biju iesaistīts spēlētāju dumpī pēc zaudējuma izbraukumā pret "Sevilla", lai gan patiesībā trīs stundas sēdēju dopinga pārbaudē," sacīja 30 gadus vecais uzbrucējs Džeimijs Vārdijs. "Kad parādījās baumas, cilvēki uzskatīja, ka tā ir patiesība, un pāragri nonāca pie secinājumiem. Un tad sākās nāves draudi ģimenei, bērniem, visiem pārējiem."

Anglijas izlases uzbrucējs sacīja, ka spējis tikt galā ar saspīlēto situāciju, tomēr apzināties, ka apdraudēti ir arī tuvinieki, bijis daudz smagāk. Kā norāda BBC, pēc zaudējuma tiešām notikusi spēlētāju un vadības tikšanās, un futbolistu negatīvā reakcija pielikusi punktu Klaudio Ranjēri darbam, tomēr konkrētu spēlētāju vārdi netiek minēti.

"Ja bija nesaprašanās, varēji aiziet uz viņa kabinetu vai kopā nostāties pie tāfeles un piedāvāt savus taktiskos risinājumus," par Ranjēri laiku pie Lesteras stūres stāstīja Vārdijs. "Viņš tikai priecājās, ja pats nāci un piedāvāji viedokli."

"Raksti par spēlētāju lomu Ranjēri atlaišanā bija diezgan sāpīgi, ja godīgi. Bija daudz nepamatotu apvainojumu, bet mēs, futbolisti, nevarējām neko padarīt. Atlika aizmirst un koncentrēties spēlēm," pauda Vārdijs, viens no Premjerlīgas titula galvenajiem kaldinātājiem.

Pēc tam, kad Ranjēri pie komandas stūres aizstāja Kreigs Šekspīrs, "Leicester City" uzvarējusi četrus mačus pēc kārtas, Anglijas Premjerlīgā paceļoties līdz 15. vietai un izkrišanas zonu apsteidzot par sešiem punktiem. Tāpat izdevās atbildes mačā ar 2:0 pieveikt "Sevilla", un čempione palikusi vienīgā Anglijas pārstāve UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs: timoty

  +2 [+] [-]

, 2017-03-21 18:01, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: Neticu. Izklausās pēc "labā puikas" taisnošanās un PR gājiena kluba īpašnieku interesēs. Vārdijs diemžēl ir tēlotājs arī laukumā - spēlē pret Seviļu "lieliski nospēlēja savu mizanscēnu".
Vēl sāp sirds, kad angļi pazemoja spāņus!

  +3 [+] [-]

, 2017-03-21 18:02, pirms 7 gadiem
Es savukārt neticu, ka pēc pagājušās sezonas triumfa gājiena spēlētāji būtu tik nepateicīgi lai jau nākamajā sezonā bez acīmredzama iemesla dumpotos.

Ar Mauru bija savādāk- tur dumpja iespēja bija manuprāt pietiekami liela, jo jau pašā sezonas sākumā Azāra incidents pierādīja, ka Mauram iespējams notikumi laukumā ir daudz svarīgaki par pašu spēlētāju veselību.
Bet Ranjēri? Ko tad viņš sagrēkojies, ja neskaita pablāvu sniegumu Līgā (pie kā vismaz daļēji vainīgs pašu spēlētaju motivācijas trūkums)?

  +2 [+] [-]

, 2017-03-21 18:47, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Es savukārt neticu, ka pēc pagājušās sezonas triumfa gājiena spēlētāji būtu tik nepateicīgi lai jau nākamajā sezonā bez acīmredzama iemesla dumpotos.
Ar Mauru bija savādāk- tur dumpja iespēja bija manuprāt pietiekami liela, jo jau pašā sezonas sākumā Azāra incidents pierādīja, ka Mauram iespējams notikumi laukumā ir daudz svarīgaki par pašu spēlētāju veselību.
Bet Ranjēri? Ko tad viņš sagrēkojies, ja neskaita pablāvu sniegumu Līgā (pie kā vismaz daļēji vainīgs pašu spēlētaju motivācijas trūkums)?
Domāju, ka spēlētāji bija gan pie vainas un vēl viens otrs no vadības komandas. Mans viedoklis nav mainījies - tas bija dumpis - neglīts, riebeklīgs dumpis:
timoty, 2017-02-25 13:13, pirms 3 nedēļām
Kommaer/// rakstīja: Cilvēks nebija spējīgs pareizi motivēt.
Man savādāks skats uz šo. Pēc EPL vinnēšanas spēlētāji saprata, ka tas vēlreiz neatkārtosies. Labāki līgumi tika dabūti, bet motivācijas nekādas, jo - re ku tikko viss jau notika.. nākošais, kas varētu šos džekus motivēt ir vienīgi pārcelšanās uz kādu pazīstamu, stabili augšgala (EPL vai citā TOP līgā) klubu, kur labs līgums, jaunas ambīcijas un reālas iespējas vēl kaut ko vinnēt. Paliekot Lesterā tā visa nav, attiecīgi nav arī degsmes. Naudiņa tāpat kabatās ripo. Treneris tur neko nevar padarīt. Kluba vadība gan, taču pēc būtības ir izdarīta nepareiza izvēle. Pēc winning sezonas vajadzēja vai nu 1) piepirkt vēl kādus labus spēkus un mēģināt cīnīties kaut vai par četrinieku 2) pārdot ne tikai Kantē, bet vēl strēķi un iepirkt "izsalkušus" džekus, kuriem deg acis, jo viņi spēlētu čempionu komandā, bet paši vēl gribētu ko sasniegt. Tā vietā kluba vadība neizdarīja neko. Paskat, kā "sačko" Mahrezs, Morgans...kur nu vēl citi.. turklāt čaļi sevi vainot negrib, tāpēc paceļ pirkstiņus gaisā un lēnām "veļ" uz treneri... ko tāds Ulloa, izlīdis no spāņu otrās līgas caur Braitonu vispār var lekties pret Ranjēri?? Bet atkārtojos - vaina ir kluba vadībā, kas šo visu tā palaida un ielaida. A Ranjēri ir reāli kruts treneris. Tā, īsumā, man liekas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-21 19:22, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: Domāju, ka spēlētāji bija gan pie vainas un vēl viens otrs no vadības komandas. Mans viedoklis nav mainījies - tas bija dumpis - neglīts, riebeklīgs dumpis:
Tu raksti dumpis, bet turpinājumā citē savu komentāru par motivācijas trūkumu.
Tās tak ir divas dažādas lietas! Pilnībā piekrītu, ka džekiem vnk trūkst dzirksteles (CL var uzkapāt, jo tas ir kaut kas jauns, bet EPL labi zin, ka netiks pat tuvumā pagājušās sezonas rezultātiem). To jau pats arī atzinu komentāra pēdējā teikumā.
Dumpis savukārt ir APZINĀTA ''pastaigāšanās'' pa laukumu un/vai ģērbtuvi ar nolūku, lai vadība atlaiž treneri (un tam gan 99% nepiekrītu, ja vien neesmu palaidis garām kādu incidentu komandā)

     [+] [-]

, 2017-03-21 22:09, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Dumpis savukārt ir APZINĀTA ''pastaigāšanās'' pa laukumu un/vai ģērbtuvi ar nolūku, lai vadība atlaiž treneri
Ja paskatās, cik Vardijs un Mahrezs iesituši salīdzinot ar pagājušo gadu, tad pastaigāšanās pa laukumu ir pamanāma. Nu un "sapulcītes" bez Ranjēri (kamēr vēl bija treneris) arī notika. Klāt nebiju, bet... Un vēl man liekas "kas vainīgs, tas bailīgs" - tāpēc šī "nāves draudu" tēmas pacelšana tagad šķiet PR atbilde britu medijos un netā diezgan pamanāmām runām par "veco buku" lomu Ranjēri "novākšanā".

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 22:41, pirms 7 gadiem
Nevar pekšņi spēlētāji tā sākt spēlēt pēc Ranjeri atlaišanas, speciāli bez atdeves spēleja, žēl ka nav zināms, kas ir vainīgs. Tāpat arī ar Čelsiju, būtu interesanti uzzināt, kuri no spēlētājiem bija vainīgi

     [+] [-]

, 2017-03-22 01:30, pirms 7 gadiem
Kaut kādas nesaskaņas, bez šaubām, tur noteikti bija, nav dūmu bez uguns, taču gribas ticēt Vārdijam, jo mūsu "modernā" info sistēma regulāri no mušas ziloni pūš, un, kad vēl sociālie nāk klāt, tad ir vāks, patiesību ieraudzīt teju neiespējami.

     [+] [-]

, 2017-03-22 11:14, pirms 7 gadiem
Klauns tas Vārdijs
Domāju, vecis normāls, bet nē.. Tā nosimulēja ČL

     [+] [-]

, 2017-03-22 12:55, pirms 7 gadiem
ficuks rakstīja: Klauns tas Vārdijs
Domāju, vecis normāls, bet nē.. Tā nosimulēja ČL
Kad Svaresi daivo 3x pa spēli, tad neviens neko nesaka, jo redz pierasta lieta.
Kāds no EPL pirmo reizi dzīvē nosimulē, tā uzreiz klauns ha?