Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Savainotais "Arsenal" uzbrucējs Velbeks nespēlēs vismaz līdz februārim

Savainotais "Arsenal" uzbrucējs Velbeks nespēlēs vismaz līdz februārim
Denijs Velbeks
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers apstiprinājis, ka angļu uzbrucējs Denijs Velbeks nevarēs spēlēt vismaz līdz februārim.

Velbeks šā gada aprīlī iedzīvojās ceļgala savainojumā, un bija paredzēts, ka viņš laukumā varētu atgriezties ap Ziemassvētkiem. Tomēr "Arsenal" galvenais treneris apstiprināja, ka atlabšanas procesā gadījušies sarežģījumi.

"Tas mums ir liels trieciens, jo īpaši tagad, kad ir problēmas ar sastāva rotēšanu," sacīja Vengers, kuram priekšējā līnijā nākas iztikt arī bez čīlieša Alekša Sančesa un angļa Teo Volkota. Tikmēr grafiku apsteidz Džeka Vilšīra atlabšana – anglis laukumā varētu atgriezties janvāra beigās. Arī Vilšīrs, tāpat kā Velbeks, šosezon vēl nav spēlējis.

25 gadus vecais Velbeks laukumā nav devies kopš 26. aprīļa spēles pret "Chelsea" (0:0). Iepriekšējā sezonā viņš "Arsenal" rindās Premjerlīgā aizvadīja 25 mačus, no kuriem 18 sāka starta vienpadsmitniekā, un guva četrus vārtus. Londonas komandai Velbeks pievienojās 2014. gada vasaras pāreju perioda pēdējās stundās, kad viņš par 20 miljoniem eiro tika nopirkts no Mančestras "United".

Izmantotie resursi:
Danny Welbeck will be out until at least...


, 2015-12-20 13:34, pirms 8 gadiem
Izrādās Velbeks ar Vilšīru vēl ir arī komandā, tas tāds sarkasms... Nezinu kāds pienesums būs, ņemot vērā to, ka Vilšīrs notraumēsies gan jau pēc mēneša max., bet midā/balstā pastiprinājums pašlaik noderētu un uzbrukumā arī.
, 2015-12-20 13:48, pirms 8 gadiem
Tikmēr grafiku apsteidz Džeka Vilšīra atlabšana – velsietis laukumā varētu..
Nezināju, ka Vilšīrs ir velsietis
, 2015-12-20 13:51, pirms 8 gadiem
Edviins_95 rakstīja: Tikmēr grafiku apsteidz Džeka Vilšīra atlabšana – velsietis laukumā varētu..
Nezināju, ka Vilšīrs ir velsietis
Paldies
, 2015-12-20 15:57, pirms 8 gadiem
Kurā brīdī Volkots ir ticis savainots? vēl 13. decembrī viņš spēlēja.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.