Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' uz Turciju bez trīs aizsargiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Arsenal'' uz Turciju bez trīs aizsargiem
Kolo Turē
Foto: SCANPIX SWEDEN

Londonas ''Arsenal'' savainoto spēlētāju sarakstu papildinājis Kotdivuāras centra aizsargs Kolo Turē, kurš pleca traumas dēļ nevarēs palīdzēt komandai rītvakara spēlē pret ''Fenerbahce''.

Jau ziņojām, ka ''Arsenal'' sastāvā savainojumus guvuši aizsargi Viljamss Galass un Bakarī Saņja. Tagad kļuvis zināms, ka sestdienas Premjerlīgas spēlē pret ''Everton'' pleca savainojumu guvis vēl viens komandas pamatsastāva aizsargs Kolo Turē. Nelieli sasitumi ir arī Samīram Nasrī, Niklasam Bendtneram un Johanam Džurū, bet paredzams, ka visi minētie spēlētāji varēs piedalīties rītvakara UEFA Čempionu līgas spēlē Stambulā pret vietējo ''Fenerbahce''.

''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers uzsver, ka, neskatoties uz caurumiem komandas sastāvā, viņa vadītā komanda tomēr varēs sekmīgi nospēlēt rītvakara spēlē Stambulā, kur viņa komandu gaida naidīga uzņemšana: ''Esmu Turcijā aizvadījis vairākas spēles, galvenais, ka mūsu komandā ir spēlētāji, kas ar savu spēli ir spējīgi apklusināt turku fanus.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  -4 [+] [-]

, 2008-10-20 21:32, pirms 16 gadiem
Jā. Tad nu gan viņi apklusinās TURKUS.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-20 21:34, pirms 16 gadiem
''Arsenal'' bez Kolo būs nedaudz grūtāk!!!!! Šitie sliding tackle ko viņš premjerlīgā taisa- PRIEX SKATĪTIES UZ TĀDU MEISTARU!

     [+] [-]

, 2008-10-20 21:38, pirms 16 gadiem
Opā, es tieši vēlos lai no grupas izkļūst Bahce un Arsenal, no tabulas pat izdevīgāk būtu, lai uzvar Bahce! Cerēšu uz labu spēli abu komandu izpildījumā!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-20 21:40, pirms 16 gadiem
Tagad kļuvis zināms, ka sestdienas Premjerlīgas spēlē pret ''Everton'' pleca savainojumu guvis vēl viens komandas pamatsastāva aizsargs Kolo Turē. Tajā pašā spēlē nelielus sasitumus guva arī Samirs Nasrī, Niklass Bendtners un Johans Džurū

Palabosu: Tajaa speelee Niklas ar Djourou nemaz nespeeleeja! Vinji savas traumas guva izlasu speelees un uz riitdienas speeli buus atpakalj!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-20 21:44, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Jā. Tad nu gan viņi apklusinās TURKUS.
Ljoti, ljoti iespeejams, ka shajaa speelee turki sniegs kaartiigu paraugstundu gunneriem, iipasi izceljot komandas vaajaas vietas aizsardziibaa, kuru ir daudz! Turcijaa jau taa visiem ir gruuti, bet zinot, ka ar Arsenal aizsardziibu daudz kas nav kaartiibaa, tad turku taalsaavieni, kaa arii speejas no standartiem, varees izpausties pilnaa kraasnjumaa!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-20 21:45, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Ljoti, ljoti iespeejams, ka shajaa speelee turki sniegs kaartiigu paraugstundu gunneriem, iipasi izceljot komandas vaajaas vietas aizsardziibaa, kuru ir daudz! Turcijaa jau taa visiem ir gruuti, bet zinot, ka ar Arsenal aizsardziibu daudz kas nav kaartiibaa, tad turku taalsaavieni, kaa arii speejas no standartiem, varees izpausties pilnaa kraasnjumaa!
par tālšāvieniem nešaubos.

     [+] [-]

, 2008-10-20 21:49, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: par tālšāvieniem nešaubos.
Un ja veel aizsardziibaa buus Songs, kurs pret Everton taadu cirku laida valjaa un buutiibaa bija vainojams zaudeetajos vaartos, kaa arii gandriiz vinja vainas deelj tika ielaisti otrie (viena situaacija kaa RB, otra - kaa CB), tad... + veel pirmo reizi sadarbiiba Djourou-Silvestre centraa (vai arii Djourou malaa un Song-Silvestre centraa, whatever), tad.... es saku, buus ljoti smagi!
p.s. labi vismaz ka Sagna ar Gallasu buus atpakalj liidz weekend!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-20 21:50, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Un ja veel aizsardziibaa buus Songs, kurs pret Everton taadu cirku laida valjaa un buutiibaa bija vainojams zaudeetajos vaartos, kaa arii gandriiz vinja vainas deelj tika ielaisti otrie (viena situaacija kaa RB, otra - kaa CB), tad... + veel pirmo reizi sadarbiiba Djourou-Silvestre centraa (vai arii Djourou malaa un Song-Silvestre centraa, whatever), tad.... es saku, buus ljoti smagi!
p.s. labi vismaz ka Sagna ar Gallasu buus atpakalj liidz weekend!
nu superballīte. Būs interesanti.

     [+] [-]

, 2008-10-20 22:04, pirms 16 gadiem
Būs smagi Arsenālam ,ļoti smagiLai uzvar Bahce!

     [+] [-]

, 2008-10-21 06:43, pirms 16 gadiem
Uz Kolo jau smagi bij skatīties sestdien viņs spēlēja cik ilgi vien var ar sāpēm,bet tad kā jau bildē redzams smagi Turcijā spēlēt ir jebkurai komandai pat ar visiem līderiem,bet nu es tik un tā uzskatu,ka Arsenal ir pa spēkam uzvarēt arī ar vājāku sastāvu bahce nemaz tik labi nav iesākusi šo sezonu + dzirdēju Guiza taisās prom značit viņam tur ne īpaši labi skoas!

     [+] [-]

, 2008-10-21 06:45, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Jā. Tad nu gan viņi apklusinās TURKUS.
klausies tipiņ nu paturi savu muti ciet,skaties,lai Barca ar savu supersastāvu nenolāžojas!!!

     [+] [-]

, 2008-10-21 09:45, pirms 16 gadiem
Man gan liekas ka arsenal uzvarēs turkus ar kādu 2:0 vai 2:1,lai kā arī arsenal tizlotos aizsardzībā, bet iesist golus viņi prot, tā kā guneru faniem nav ko satraukties.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-21 16:44, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: klausies tipiņ nu paturi savu muti ciet,skaties,lai Barca ar savu supersastāvu nenolāžojas!!!
Basel nav tas pats, kas Fenerbahce.