Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"United" sola vērsties pret līdzjutējiem, kuri rasistiski apvainoja Pogbā

"United" sola vērsties pret līdzjutējiem, kuri rasistiski apvainoja Pogbā
Pols Pogbā. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras "United" sola vērsties pret tiem līdzjutējiem, kuri pēc pirmdienas mačā nerealizētā 11 metru soda sitiena sociālajos tīklos rasistiski apvainoja franču pussargu Polu Pogbā.

"Sarkanajiem velniem" vakardienas spēlē pret "Wanderers" otrā puslaika vidū bija iespēj izraut uzvaru, taču Pogbā izpildīto 11 metru soda sitienu atvairīja Ruī Patrīsiu. Pogbā šogad nav realizējis četras "pendeles".

Pogbā pēc mača sociālajā vietnē "Twitter" saņēma rasistiskus apvainojumus. Kā ziņo BBC, daži tvīti ir dzēsti, kamēr daži citi vaininieki savus profilus ir izdzēsuši.

"Personas, kuras pauda šādus uzskatus, nepārstāv mūsu vērtības, un esam gandarīti redzēt, ka lielākā daļa mūsu līdzjutēju publiski nosoda šādu rīcību. Mančestras "United" ir nulles tolerance pret jebkāda veida rasismu un diskrimināciju. Strādāsim, lai identificētu personas, kas bija iesaistītas šajos incidentos, un pieņemtu pašas bargākās sankcijas, kas ir mūsu spēkos. Tāpat mēs aicinām sociālo tīklu uzturētājus rīkoties šādos gadījumos," paziņojis klubs.

Jauno sezonu ar divām uzvarām divās spēlēs iesākušas tikai "Liverpool" un Lodonas "Arsenal" komandas, bet viena uzvara un neizšķirts ir septiņām vienībām, tajā skaitā arī Mančestras "United".

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-08-20 14:44, pirms 5 gadiem
"Kad iesit pendeli, tevi sauc par afrofrancūzi. Kad neiesit pendeli - nēģeris."
, 2019-08-20 14:45, pirms 5 gadiem
Ceru ka Pogba vairs neizpildīs 11m,bet tie kas pateica Pogba par vinja adas krāsu ir ar novirzēm!

Ps.Maikls Džordans ir elks man un miljons cilvēkiem,un neviens neuzdrošinās par viņu šādi izteikties..nesaprotu tos cilvēkus!
, 2019-08-20 15:41, pirms 5 gadiem
Pa to laiku Fiorentina noslēdz līgumu ar Riberi.
, 2019-08-20 16:23, pirms 5 gadiem
Mh a pagajusho sezonu vinsh iepuliija ieksha 9-10 pendeles a tagad vinu izsvilpj un apsauka par makaku un negru... Tie fanati nu gan ir atmarozki! Bet pilniig noteikti ka tagad pendeles hujariis Rashfords!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.