Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Liverpool" izīrē Kariusu turku "Bešiktaš"

"Liverpool" izīrē Kariusu turku "Bešiktaš"
Loriss Kariuss
Foto: Reuters / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vadība vienojusies ar Turcijas virslīgas vienību Stambulas "Bešiktaš" par vāciešu vārtsarga Lorisa Kariusa izīrēšanu uz diviem gadiem.

Kariuss lielāko pasaules uzmanību karjerā piedzīvoja 26. maija vēlā vakarā un nākamajās dienās pēc UEFA Čempionu līgas fināla, kad pieļāva dramatiskas kļūdas un "Liverpool" zaudēja Madrides "Real" ar 1:3. Lai gan vēlāk parādījās informācija, ka Kariusa veselības stāvoklis nav bijis perfekts fināla spēles laikā, arī starpsezonā neiztika bez Kariusa kļūdām pārbaudes spēlēs.

Jaunajā sezonā "Liverpool" vārtus sargā brazīlietis Alisons, kuru klubs iegādājās no itāliešu "Roma" par 72 miljoniem eiro (sākotnēji - 62,5 miljoni, pārējā summa laika gaitā, ja tiks izpildīti konkrēti nosacījumi). Otrā vārtsarga lomu veiks 30 gadus vecais beļģis Simons Miņolē, bet rezervē ir vēl divi gados jauni talanti. Līdz ar to Kariusam vieta sastāvā vairs nebija, un Liverpūles klubs meklēja iespējas izīrēt vācieti.

Kariusam ir spēkā līgums ar "Liverpool" līdz 2021. gadam, bet klubs vienojies ar "Bešiktaš" par Kariusa izīrēšanu uz divām sezonām, tātad līdz 2020. gada vasarai. Tiek lēsts, ka "Bešiktaš" par Kariusa noīrēšanu būs jāšķiras no 2,5 miljoniem eiro.

25 gadus vecais Kariuss profesionāļa karjeru sāka 2011. gadā "Mainz 05" rezerves komandā, bet "Liverpool" pievienojās 2016. gada starpsezonā, kad angļi par spēlētāju samaksāja ap pieciem miljoniem eiro.

"Bešiktaš" pagājušajā sezonā izcīnīja ceturto vietu Turcijas čempionātā, bet jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs. Tāpat komandai priekšā "play-off" cīņas pret Belgradas "Partizan", lai tiktu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsmole.co.uk/


, 2018-08-20 21:13, pirms 6 gadiem
Nebija runas ka Minjolē arī dosies prom?
, 2018-08-20 21:50, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Nebija runas ka Minjolē arī dosies prom?
Bija . Nu bet tagad viņš paliek komandā kā Alisona dublieris .
, 2018-08-20 21:56, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Nebija runas ka Minjolē arī dosies prom?
bija viens no kandidaatiem uz Barcas nr2,ja Silesens pamestu komandu
, 2018-08-20 23:18, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: bija viens no kandidaatiem uz Barcas nr2,ja Silesens pamestu komandu
Uz Napoli gribēja un šaubos ka gribēs būt NR 2 komandā.+vēl par Origi intresējas Borusia D.
, 2018-08-20 23:54, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Uz Napoli gribēja un šaubos ka gribēs būt NR 2 komandā.+vēl par Origi intresējas Borusia D.
Napoli beigās Ospinu dabūja.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".