Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" pagarina līgumu ar vienu no savām zvaigznēm Sonu

Rolands Eliņš

"Tottenham" pagarina līgumu ar vienu no savām zvaigznēm Sonu
Honmiņs Sons
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--BBC. Viens no spēcīgākajiem Anglijas futbola Premjerlīgas klubiem Totenhemas "Hotspur" pagarinājis līgumu ar vienu no saviem līderiem Honmiņu Sonu no Dienvidkorejas.

Ar 26 gadus veco pussargu pagarināts līgums līdz 2023.gadam.

Sons "Hotspur" klubā ir pavadījis iepriekšējās trīs sezonas, pirms tam vairākus gadus nospēlējot Vācijā. Pa šo laiku viņš ir kļuvis par vienu no Anglijas kluba līderiem, bet iepriekšējā sezonā viņš piedalījās 53 no 55 komandas mačiem, izceļoties ar 18 vārtiem.

Savukārt kopumā šo trīs gadu laikā Sons klubā aizvadījis 140 spēles un guvis 47 vārtus.

Vēl pērn Sons kļuva par visu laiku rezultatīvāko korejieti Anglijas premjerlīgā, apsteidzot savulaik Mančestras "United" rindās spēlējušo Džisunu Parku.

Iepriekš Sons pārstāvējis tādus klubus kā Hamburgas SV, esot arī Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva komandas biedrs, un Leverkūzenes "Bayer 04".

Sons šogad Dienvidkorejas izlases rindās piedalījās arī Pasaules kausa finālturnīrā, kur izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, tostarp vienus sensacionālā uzvarā pret Vāciju. Tiesa, korejieši nespēja pārvarēt apakšgrupu turnīru.

Kopumā Sons valstsvienības rindās aizvadījis 70 spēles un iesitis 23 vārtus.

Iepriekšējā sezonā "Hotspur" premjerlīgā izcīnīja trešo vietu.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 22:35, pirms 6 gadiem
Nedo Dies, šito Suveizda izlasīs.Eliņš dabūs pa muguru kā likts - dižais valodnieks savulaik Parku devēja par Čisonu Paku...