Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Lukaku atbrīvojas no slavenā aģenta Raiolas un pievienojas repera Jay-Z aģentūrai

Lukaku atbrīvojas no slavenā aģenta Raiolas un pievienojas repera Jay-Z aģentūrai
Romelu Lukaku
Foto: AFP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicelīderes "Manchester United" uzbrucējs Romelu Lukaku līdz šim atradās slavenā un pat skandalozā aģenta Mino Raiolas paspārnē. Turpmāk viņu pārstāvēs repera Jay-Z dibinātais "Roc Nation Sports".

24 gadus vecais Romelu Lukaku, kurš vasarā kopā ar Beļģijas izlasi dosies uz Pasaules kausa izcīņu, ir "Manchester United" vadošais uzbrucējs. Iepriekš viņš pārstāvēja citu Premjerlīgas klubu Liverpūles "Everton", līdz Žuzē Morinju vadītā vienība par viņa pakalpojumiem samaksāja vairāk nekā 80 miljonus eiro.

Šajā sezonā aizvadītajās 33 spēlēs Lukaku izcēlies ar 16 rezultatīviem sitieniem. Viņš vārtus guva arī pirms divām dienām, palīdzot "United" izbraukumā ar 2:0 pārspēt "Bournemouth", un beļģu uzbrucējam šis pretinieks karjeras laikā bijis īpaši parocīgs – sešos savstarpējos mačos gūti septiņi vārti.

Neilgi pēc mača "Roc Nation Sports" nāca klajā ar paziņojumu, ka Lukaku pievienojies ģimenei. 2013. gadā dibinātā aģentūra kā klientus galvenokārt piesaistījusi Ziemeļamerikas vadošo līgu sportistus, un lielākais vārds ir Nacionālās basketbola asociācijas pagājušā gada fināla MVP Kevins Durents.

Savukārt Lukaku ir otrais futbolists, kurš pievienojies aģentūrai. Par pirmo kļuva Vācijas čempiones Minhenes "Bayern" 29 gadus vecais aizsargs Žeroms Boatengs, kura kontā ir seši Vācijas tituli, tomēr karjeras lielākais panākums ir uzvara 2014. gada Pasaules kausa izcīņā.

Ja Jay-Z vērtība tiek lēsta 900 miljonu dolāru apmērā, tad Lukaku bijušais aģents Raiola vairāk izcēlies ar skaļiem paziņojumiem un strīdiem. Viņa klientu lokā ir Zlatans Ibrahīmovičs, Pols Pogbā, kurš savulaik bija planētas dārgākais futbolists, Mario Baloteli, Heinrihs Mhitarjans un talantīgais vārtsargs Džanluidži Donaruma.

Tiek vēstīts, ka par piedalīšanos Pogbā darījumā, kad "Manchester United" par franču pussargu samaksāja 105 miljonus eiro, Raiola ieguvis 25 miljonus. Drīz vien viņš deviņus miljonus ieguldīja gangstera Ala Kapones mājas nopirkšanā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BhwIx8q...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.