Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Fergusons: "Esmu lepns, ka biju Vengera pretinieks, kolēģis un draugs"

Fergusons: "Esmu lepns, ka biju Vengera pretinieks, kolēģis un draugs"
Arsēns Vengers un sers Alekss Fergusons
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers šodien paziņoja, ka pēc sezonas pametīs klubu, kurā strādāja 22 gadus. Atzinīgus vārdus viņam veltījis arī sers Alekss Fergusons.

"Ļoti priecājos par Arsēnu Vengeru. Respektēju gan viņu, gan viņa paveikto darbu Londonas "Arsenal". Komandas panākumi liecina par viņa talantu, profesionālismu un mērķtiecību, kas 22 gadu garumā veltīta darbam, kuru viņš mīl," sacīja sers Alekss Fergusons.

"Laikā, kad treneri reizēm pie komandas stūres ir tikai vienu vai divas sezonas, pavadīt 22 sezonas "Arsenal" izmēra klubā ir lielisks sasniegums," pauda Fergusons. Vengers pie "Arsenal" stūres stājās 1996. gada septembrī, un kopā ar komandu viņš trīs reizes uzvarēja Anglijas Premjerlīgā un septiņas reizes izcīnīja FA kausu. Izcils bija "Arsenal" sniegums 2003./2004. gada sezonā – komanda nezaudēja nevienu no 38 spēlēm.

"Priecājos, ka par aiziešanu viņš paziņoja vēl pirms sezonas beigām, jo Arsēns ir nopelnījis kārtīgu atvadīšanos. Varu bez šaubām teikt, ka viņš ir Premjerlīgas vēsturē viens no labākajiem treneriem, un esmu lepns, ka biju viņa pretinieks, kolēģis un draugs," teica Fergusons. Zīmīgi, ka "Manchester United" nākamo mājas spēli aizvadīs tieši pret Vengeru, ar "Arsenal" tiekoties 29. aprīlī. Francūzis pret "United" spēlējis 59 reizes, izcīnot 18 uzvaras, 15 reizes cīnoties neizšķirti un piedzīvojot 26 zaudējumus.

Izmantotie resursi:
Sir Alex Ferguson's respect for Arsene Wenger -...


, 2018-04-20 21:09, pirms 6 gadiem
Arsenal fani var korķēt vaļā savus krājumus, priekā.
, 2018-04-20 21:44, pirms 6 gadiem
dinozauri.
, 2018-04-20 21:57, pirms 6 gadiem
Katram savs laiks.
, 2018-04-20 22:10, pirms 6 gadiem
Izcils treneris, bet nekas nav mūžīgs. Muļķi tie, kas aizejot šadai leģendai vēl kautkādus mēslus par viņu saka.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.