Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Drogba nosoda Skolari metodes

Andrejs Siliņš

Drogba nosoda Skolari metodes
Didjē Drogba
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" uzbrucējs Didjē Drogba izteicies, ka bijušā komandas galvenā trenera Luišs Felipe Skolari pielietotās darba metodes bijušas nepieņemamas: "Nevar visās neveiksmēs vainot vienu spēlētāju."

"Kad Skolari sāka vainot atsevišķus spēlētājus, kļuva slikti," situāciju pirms trenera atlaišanas saviem vārdiem skaidroja futbolists. "Ir nepareizi vainot neveiksmēs vienu atsevišķu futbolistu komandā ar 24 spēlētājiem. Kā viens spēlētājs var būt atbildīgs par to, ka komanda nevar uzvarēt un iegūt punktus? Šis nav individuālais sporta veids. Kad izcīna uzvaru, laimīgi ir visi un izbauda uzvaru kopā. Kad zaudējam, tad zaudējam visi kopā."

"Ja kādam kļūst vieglāk, vainojot visā mani, lai notiek. Mēs visi bijām sliktā formā mačā pret "Manchester United". Pēc tās spēles treneris izvēlējās mani kā vaininieku," atklāja Drogba. "Esu laimīgs un vēlos palikt šeit. Vēlos, lai cilvēki pārstāj runāt par to, ka es varētu doties atpakaļ uz "Marseille" vai Milānas "Inter". Vēlos šeit palikt līdz līguma termiņa beigām. Mīlu mūsu līdzjutējus."

"Ja man piedāvātu jaunu līgumu, es paliktu arī turpmāk. Zinu, ka man ir jāparāda, ka esmu tas pats Didjē Drogba, kādu mani šeit pazīst," sacīja spēlētājs, kurš arī dalījās iespaidos par jauno galveno treneri Gūsu Hidinku. "Hidinks strādā ar mums ļoti smagi, un tieši viņu "Chelsa" šajā brīdī vajadzēja. Domāju, ka ar šo treneri mainīsies daudz lietas uz labu. Viņš ienesīs savas taktiskās zināšanas, un mēs varēsim cīnīties par augstāku pozīciju."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2009-02-20 19:21, pirms 15 gadiem
savaa zinjaa drogbam taisniiba ..ka nu nevar vainot tikai vinju..bet gan visu komandu..jeb ari pasu skolaarii pa taada veida treninja sisteemu...
Slēpts komentārs: sqash

     [+] [-]

, 2009-02-20 19:52, pirms 15 gadiem
sqash rakstīja: Man jav zb šitie visi Drogbas izteicieni, go back to a.r.ca!
Go back a Hell

  +3 [+] [-]

, 2009-02-20 22:46, pirms 15 gadiem
atvaino, autor, bet pareizi būtu esmu, nevis esu.

     [+] [-]

, 2009-02-21 01:00, pirms 15 gadiem
nu es arī vainotu Drogba. kad viņam tiek uzticēts galvenais postenis no, kura vienkārsi jāsit goli un viņs to nedara tik ilgu laiku, tad jā... it īpasi, kad pārējie prieks tā viņam visu izdara. Drogbam atliek tikai iesist, un sis to nevar. nu pats vainīgs. nav ko raudāt. nožēlojamais Drogbā.

  +3 [+] [-]

, 2009-02-21 08:19, pirms 15 gadiem
Kā Skolari aizlaidies tā uzreiz mute vaļā

     [+] [-]

, 2009-02-21 16:54, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Go back a Hell
Kāpēc jāraksta angliski, ja nemaz nemāki pareizi uzrakstīt? Domā, ka uzreiz baigi kruti skan?