Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Novērtēju "West Ham" cīņassparu, bet viņiem paveicās"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Morinju: "Novērtēju "West Ham" cīņassparu, bet viņiem paveicās"
Žuzē Morinju. Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā vakar tika aizvadīta ļoti aizraujoša spēle starp "Tottenham" un "West Ham". "Tottenham" savā laukumā pamanījās izlaist trīs vārtu pārsvaru. Par mača varoni kļuva Manuels Lansini, kurš kompensācijas laika beigās ar fantastisku tālsitienu panāca 3:3. Pēc spēles komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri – Žuzē Morinju un Deivids Moizs.

"Mēs kontrolējām spēles gaitu, Keinam un Beilam bija iespējas, lai gūtu ceturtos vārtus un novestu maču līdz uzvarai, bet tas nenotika, tāds ir futbols," Morinju uzsvēra, ka "Tottenham" nespēja izmantot savas iespējas mača beigās. "Mani spēlētāji nebija pietiekami spēcīgi psiholoģiskajā ziņā, un mača pēdējās sekundēs zaudējām divus punktus."

""West Ham" ir teicamas standartsituāciju izspēles, es teicu saviem spēlētājiem, lai no tām uzmanās. Moizs ir atradis sev "jaunu" Maruānu Fellaini Tomaša Součeka izskatā. Spēles beigās viņiem ļoti paveicās, bet viņu cīņasspars ir atzinības vērts," portugālis slavēja pretiniekus.

Otro debiju "Tottenham" sastāvā piedzīvoja Garets Beils. Dodoties laukumā, rezultāts bija 3:0 "Tottenham" labā. Morinju tika vaicāts, vai viņš nenožēlo, ka velsieti nelaida laukumā jau no spēles pirmajām minūtēm, uz ko viņš atbildēja noraidoši: "Nē, uzskatu, ka lēmums bija pareizs. Tā bija kā ziņa visai komandai, ka par vietu sastāvā ir jācīnās. Garetu komandā uzņēma ļoti labi, visiem viņš patīk, un es domāju, ka arī viņam patīk komanda. Žēl, ka viņš neguva vārtus un neatnesa mums uzvaru, bet tāds ir futbols."

Neskatoties uz to, ka pēc aizvadītām 16 minūtēm "West Ham" bija iedzinējos ar 0:3, komandas galvenais treneris atzina, ka viņam patika komandas sniegums pirmajā puslaikā: "Neveicu izmaiņas komandas sastāvā, jo man patika kā mēs spēlējām. Izņēmums bija pirmās 10 minūtes. Mūsu komanda kļūst aizvien labāka – to pierāda treniņprocess. Vēlos būt šeit un padarīt komandu vēl labāku. Uzskatu, ka šai komandai ir potenciāls sasniegt augstvērtīgus rezultātus."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...