Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" iegādājas Argentīnas aizsargu Roho, Sēzars uz "Benfica"

Rolands Eliņš

Mančestras "United" iegādājas Argentīnas aizsargu Roho, Sēzars uz "Benfica"
Markoss Roho PK finālā pret Vāciju
Foto:AP/Scanpix

Portugāles klubs Lisabonas "Sporting" paziņojis par Argentīnas izlases aizsarga Markosa Roho pārdošanu Mančestras "United", kamēr portugāļu komandai izīrēts Nani. "United" pārstāvji norāda, ka darījuma apstiprināšana tiks veikta pēc medicīniskajām pārbaudēm un līguma noslēgšanas ar Roho.

Markoss Roho jau ilgāku laiku atradās Mančestras "United" un tās jaunā trenera Luisa van Gāla redzeslokā, un šorīt Roho bija apstiprinājis argentīniešu medijiem, ka vienošanās par viņa pārcelšanos uz Premjerlīgu apstiprināta.

Darījuma faktu apstiprinājis arī "Sporting" klubs, savā "Twitter" profilā norādot, ka Roho pārdots Mančestras "United" un deviņi miljoni no iegūtās summas tiks novirzīti komandas stadiona celtniecībai. "Sporting" arī aicinājis komandā sveikt portugāļu uzbrucēju Nani, kurš komandā atgriežas pēc septiņu gadu pārtraukuma.

27 gadus vecais Nani gan nav ticis pārdots, bet tikai izīrēts uz vienu sezonu kā papildus piedeva "United" samaksātajiem 20 miljoniem eiro. Tiek ziņots, ka darījuma nosacījumi paredz, ka algu (apmēram 100 tūkstoši eiro nedēļā) portugāļu futbolistam vismaz daļēji turpinās maksāt Mančestras klubs.

Markoss Roho spēlē kreisā aizsarga pozīcijā, un viņš papildinās van Gāla aizsardzības modeli, kurā jau par 37 miljoniem eiro nonācis "Southampton" aizsargs Lūks Šo. 24 gadus vecais Roho pirms mēneša kļuva par pasaules vicečempionu Argentīnas izlases sastāvā, savukārt pirms "Sporting" viņš uzspēlēja arī Maskavas "Spartak" vienībā, kura nu saņems 20 procentus (četrus miljonus) saskaņā ar iepriekšējo vienošanos ar Lisabonas klubu.

"United" nākamais (otrais) mačs šajā Premjerlīgas sezonā gaidāms 24. augustā pret "Sunderland". Pirmajā kārtā nācās ciest neveiksmi pret "Swansea City" (1:2).

Savukārt Mančestras "City" izīrējusi Spānijas "Valencia" vienībai argentīniešu jauno pussargu Bruno Zukulini - 21 gadu vecais spēlētājs tika iegādāts tikai šovasar un labi sevi parādīja "City" pārbaudes spēlēs, taču pussargu pārbagatība Mančestras sastāvā liks viņam pieredzi iegūt Valensijas klubā.

Brazīlijas izlases vārtsargs aizvadītajā Pasaules kausā Žuliu Sēzars oficiāli pievienojies Portugāles "Benfica" vienībai. Pieredzējušais spēlētājs lauzis līgumu ar "Queens Parks Rangers" (pēc abpusējas vienošanās), līdz ar to Portugāles klubam pievienojās bez transfēra maksas. Ņemot vērā, ka "Benfica" starpsezonā šķīrās no Jana Oblaka (uz Madrides "Atletico"), Sēzars, visticamāk, ieņems pirmā vārtsarga vietu. Sēzars pēc finālturnīra savā dzimtenē paziņoja par karjeras beigām izlasē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Sporting_CP/sta...
Official VCF Statement: Bruno Zuculini -
BBC Sport - Manchester United: Marcos Rojo deal...
Futebol: Júlio César assina contrato com o SL...

1 2 36 komentāri
Slēpts komentārs: Problem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 22:19, pirms 10 gadiem
Vismaz beidzot kāds jēdzīgs pirkums. Ceru uz vēl vienu-diviem pastiprinājumiem līdz transfēru loga aizvēršanai, savādāk būs švaki..

  -1 [+] [-]

, 2014-08-19 22:19, pirms 10 gadiem
Neko nemainīs šīs spēlētājs, jo vajag zvaigzni, lai kkas tur mainītos.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-19 22:19, pirms 10 gadiem
Kambis7 rakstīja: Vismaz beidzot kāds jēdzīgs pirkums. Ceru uz vēl vienu-diviem pastiprinājumiem līdz transfēru loga aizvēršanai, savādāk būs švaki..
Neviens negrib iet uz MU, jo viņi nav ČL un varbūt pat nebūs arī nakamsezon....

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 22:25, pirms 10 gadiem
jonsons rakstīja: Neviens negrib iet uz MU, jo viņi nav ČL un varbūt pat nebūs arī nakamsezon....
ja nedabūs pastiprinājumus, tad protams, ka būs grūti tikt četriniekā. Bet ir vēl Van Gāla faktors, cerams, ka izdosies piesaistīt vēl kādu labu spēlētāju aizsardzībā un/vai pussargu līnijā, kur tiešām nepieciešami uzlabojumi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-19 22:32, pirms 10 gadiem
Roho bija pieteicis streiku un netrenējās kopā ar komandu, nav profesionālākais spēlētājs.
Labāk gribētu, lai Zukulīni izīrētu EPL vai vismaz Deporu, dēļ spēles laika, bet viņš pats gribējis uz Valencia.

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 22:38, pirms 10 gadiem
-Emka961- rakstīja: Van Gāla faktors bija redzams pret Svansī

Fergijs ar šitādiem špīleriem sagrāva Arsenal 8-2, pirms 2 vai 3 gadiem
viena spēle nav nekāds rādītājs un lai cik labs bija Fergusons, laikā kad tika sagrauts arsenal, sastāvs bija daudz labāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 23:09, pirms 10 gadiem
Di Mariju vajadzétu ljoti MU. Kkádu dzívíbu ienest komandá, bet domáju MU tpt shogad var cíníties par 3nieku

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 23:19, pirms 10 gadiem
Lai ari varetu papriecaties, ka beidzot kadu noperkam, tad tik un ta jasaprot, ka lai sasniegtu top 4 mums vajag vel vienu centra aizsargu (Benatja), labas malas speletaju (di Maria/ Cuadrado) un divus pussargus (de Jongs, Blinds)

  +2 [+] [-]

, 2014-08-19 23:19, pirms 10 gadiem
1. Sastāvs ir ļoti labs. United vienmēr centušies izveidot komandu nevis kolekcionēt zvaigznes. Nu protams ka arī zvaigznes ir vajadzīgas, bet šis klubs tiek nevis no tām būvēts, bet gan tikai papildināts.
2.Tas ka komanda nespēlē ČL nav nekāds attaisnojums spēlētājiem...tiec tajā komandā, spēlē labi lai komanda tiek tajā ČL un varēsi pats sev vēl par to uzsist uz pleca. Tad jau sanāk, ka jauni kadri grib nākt tikai uz iepriekšējā gada sastāva rēķina, kas tika ČL?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 23:22, pirms 10 gadiem
Nu, nez..domāju pietiek ar vēl pārīti aizsargu..kādu malējo un centra..un tādu ar pieredzīti..Savādāk tagad Evans sanāk tur tāds vecākais..ne ne ne, vajag kādu ar nerviem, ja jau pielieto 3 aizsargu shēmu
ZIWRAV rakstīja: Lai ari varetu papriecaties, ka beidzot kadu noperkam, tad tik un ta jasaprot, ka lai sasniegtu top 4 mums vajag vel vienu centra aizsargu (Benatja), labas malas speletaju (di Maria/ Cuadrado) un divus pussargus (de Jongs, Blinds)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-08-19 23:38, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Kā tas ir nezināja? Argentīnis, kurš spēlē izlasē un neviens nezināja? Ko var šitos murgus rakstīt?
Jā protams, tu jau visus izlašu sastāvus pārzini.
Skaidrs kā diena, ka tāds kāpostgalva kā tu nezināji, kas ir Roho pirms 2 mēnešiem

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 23:46, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Jā protams, tu jau visus izlašu sastāvus pārzini.
Skaidrs kā diena, ka tāds kāpostgalva kā tu nezināji, kas ir Roho pirms 2 mēnešiem
Un tad no koka noleca pērtiķis Problem un visus sc lietotājus iepazīstināja ar spēlētāju Roho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-20 02:31, pirms 10 gadiem
elgars17 rakstīja: Tas ir attaisnojums. Visas zvaigznes grib spēlēt labākaja Eiropas klubu turnīra. To pats Di Marija teica.
Kas tad tā par zvaigzni, ka grib visu uz paplātes?
Ar tādu attieksmi DiMaria arī izdzisīs, jo ar laiku viņa ambīcijas augs, prasības te un tur, bet darbi netiks līdzi...Tas pats ar Berbatovu bija..kundziņš grib starta 11 tulit pat...bet atstradat ņihuja negribeja...Nu ir deso laimīgs, kur gribi, ganjau kāds paņems

     [+] [-]

, 2014-08-20 09:43, pirms 10 gadiem
vājprāts, par vienas pozīcijas spēlētājiem , iztērēt 57 milj. eiro. Vēl trakāk kā Moijess.
Van gāls nesagaidīs Ziemassvētkus Mančesterā.

     [+] [-]

, 2014-08-20 10:06, pirms 10 gadiem
evertonian rakstīja: vājprāts, par vienas pozīcijas spēlētājiem , iztērēt 57 milj. eiro. Vēl trakāk kā Moijess.
Ok, Roho izlasē spēlēja kreisajā malā, bet kā ar klubu? Portugāles līgai vai Lisbon nesekoju, taču internetā visur rakstīts, ka pamatpozīcija viņam ir centra aizsargs. Domāju, ka viņš tiek ņemts tieši kā centra aizsargs.

     [+] [-]

, 2014-08-20 10:08, pirms 10 gadiem
Mans avots par Roho pozīcijām laukumā

Marcos Rojo _ Manchester United - Football Lineups

     [+] [-]

, 2014-08-20 10:48, pirms 10 gadiem
Van Gāls taču taisās 352 spēlēt, ar tādu domu droši vien ņemts kā centra aizsargs, kas ir visvairāk pa kreisi.

     [+] [-]

, 2014-08-20 10:50, pirms 10 gadiem
Ar šo transfēru MU vēl vairāk pietievojās PSG kā pēdējo 5 transfēru logu lielākie tērētāji Eiropā.
Tabula vēl pirms šī transfēra.
';

     [+] [-]

, 2014-08-20 14:24, pirms 10 gadiem

     [+] [-]

, 2014-08-20 19:06, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: http://www.teamtalk.com/news/2483/9431150/Transfer-news-Thomas-Muller-rejected-approach-from-Manchester-United
Nu jā, ko tur pārmest Milleram...
Mančestrā tomēr tos spēlētājus rotē pat ja sniegums ir labs...bet ne visiem tas ir pa prātam..
Fergijs tomēr prata spēlētājiem iegalvot, ka neatkarigi no tavas lomas komandā, Tu esi daļa no tās pat ja vairāk laika pavadot uz beņķa...visi ir komanda..visi vinnē vai visi zaudē...Un par to spēlētāji viņu cienīja un ieklausījās...

     [+] [-]

, 2014-08-20 22:43, pirms 10 gadiem
Septembri, tas ir profits, karoče nav pārdoti spēlētāji pa lielām summām, tāpēc ka sastāvs pilns ar savu potenciālu nepiepildījušiem spēlētājiem, kas izmaksāja nopietnu kāpostu. Par tēmu, Roho ir labs pirkums, viņš ir centra aizsargs, izlasē tikai pa kreisi spēlē, šaubos, ka Van Gaals plāno sēdināt viņu vai Shawu uz beņķa. Pirkumus vēl vajag, izcilie pirkumi būtu 1 centra aizsargs, 1 centra pussargs un 1 malējais (Benatia, Vidals un Di Maria). Reāli būtu priecīgs arī par vienu, Vudvards un žīdi manu ticību pazudinājuši

     [+] [-]

, 2014-08-21 09:08, pirms 10 gadiem
ivo9992 rakstīja: Nu jā, ko tur pārmest Milleram...
Mančestrā tomēr tos spēlētājus rotē pat ja sniegums ir labs...bet ne visiem tas ir pa prātam..
Fergijs tomēr prata spēlētājiem iegalvot, ka neatkarigi no tavas lomas komandā, Tu esi daļa no tās pat ja vairāk laika pavadot uz beņķa...visi ir komanda..visi vinnē vai visi zaudē...Un par to spēlētāji viņu cienīja un ieklausījās...
Tak neņem galvā septembri, viņam tāpat kā visiem City faniņiem vairāk interesē kas notiek MU nometnē, nevis sava kluba
1) Klubs jau noliedza ka būtu izteikuši piedāvājumus Milleram un Roisam;
2) Millers teica ka ir noraidījis ne tikai MU, bet arī citu lielu klubu treknus piedāvājumus, jo gribēja palikt Bayern. Tas ir tikai normāli, jo Bayern jau tāpat ir grands un nekur augstāk aiziet nevar;
3) Par Roisu vispār kaut ko teica Atletico prezidents, nevis pats spēlētājs. Kaut kāds bullshit.
4) Visiem tāpat zināms ka īstā cīņa par Roisu būs nākamvasar ja viņš nolems iet prom no Dortmundes.

     [+] [-]

, 2014-08-21 11:25, pirms 10 gadiem
Mani interesē, kas notiek visos klubos, neesmu tik primitīvs, lai runātu tikai par 1 klubu.
Vai tev neliekas, ka tavs 1. un 2. punkts izslēdz viens otru? Šo tēmu pacēlu, jo mani uzjautrina atsevišķu MU fanu (arī tava) arogance, tipa neviens spēlētājs neatsaka MU...
ABa rakstīja: Tak neņem galvā septembri, viņam tāpat kā visiem City faniņiem vairāk interesē kas notiek MU nometnē, nevis sava kluba
1) Klubs jau noliedza ka būtu izteikuši piedāvājumus Milleram un Roisam;
2) Millers teica ka ir noraidījis ne tikai MU, bet arī citu lielu klubu treknus piedāvājumus, jo gribēja palikt Bayern. Tas ir tikai normāli, jo Bayern jau tāpat ir grands un nekur augstāk aiziet nevar;
3) Par Roisu vispār kaut ko teica Atletico prezidents, nevis pats spēlētājs. Kaut kāds bullshit.
4) Visiem tāpat zināms ka īstā cīņa par Roisu būs nākamvasar ja viņš nolems iet prom no Dortmundes.

     [+] [-]

, 2014-08-21 11:32, pirms 10 gadiem
Roho nav slikts, taču cik esmu par viņu lasījis viņš ir nedaudz psihs un var sagaidīt dažas sarkanās kartītes no viņa sezonas laikā. Turklāt spēlētājs, kurš piesaka streiku, lai tiktu prom no komandas jau defoltā var tikt uzskatīts par problemātisku. Ko jūs darīsiet, ja Barsa vai Real izteiks bidu par viņu?
Futbolizators rakstīja: Septembri, tas ir profits, karoče nav pārdoti spēlētāji pa lielām summām, tāpēc ka sastāvs pilns ar savu potenciālu nepiepildījušiem spēlētājiem, kas izmaksāja nopietnu kāpostu. Par tēmu, Roho ir labs pirkums, viņš ir centra aizsargs, izlasē tikai pa kreisi spēlē, šaubos, ka Van Gaals plāno sēdināt viņu vai Shawu uz beņķa. Pirkumus vēl vajag, izcilie pirkumi būtu 1 centra aizsargs, 1 centra pussargs un 1 malējais (Benatia, Vidals un Di Maria). Reāli būtu priecīgs arī par vienu, Vudvards un žīdi manu ticību pazudinājuši

     [+] [-]

, 2014-08-21 13:22, pirms 10 gadiem
Tu vari turpmāk necitēt mani un manus komentārus ignorēt, tāpat kā es to daru ar taviem! Man jau sen ir apnikusi tava kompleksainā mufobija. Es nekad neesmu teicis un neesmu sastapis šeit neviena lietotāja komentāru kurš teiktu, ka NEVIENS spēlētājs neatsaka MU. Tādu komandu pasaulē nav kurā gribētu spēlēt visi. Kur nu vēl skraidīt pa visām futbola sadaļām un izplatīt melīgu informāciju kā to regulāri dari
adios

     [+] [-]

, 2014-08-21 13:53, pirms 10 gadiem
Paldies par ieteikumu, bet es pats izlemšu, ko man darīt. Ja tu tik ļoti sāpīgi pieņem jebkuru negatīvu informāciju par MU, noteikti vari turpināt ignoranci. Tomēr, ja nepamanīji, tu šoreiz pirmais komentēji manu komentāru, nevis es, tādēļ vajadzētu būt konsekventākam ar manis ignorēšanu.
Es neizplatu melīgu informāciju. Tabulā esošie cipari ir viegli pārbaudāmi, tāpat kā attiecīgajos raktos iekļautie citāti, vai tajos izteiktie žurnālistu (ne manis) to interpretējumi.

     [+] [-]

, 2014-08-21 15:13, pirms 10 gadiem
Tā jebkurā gadījumā ir vienvirziena kustība. Ja viens no diviem negrib bezjēdzīgu diskusiju turpināšanu, otram nav iespēju to mainīt lai ko tur gribētu darīt vai nē. Es citēju un sekojoši iesaistījos diskusijā ar citu lietotāju izskaidrojot, ka kārtējo reizi (acīmredzot apzināti) viens kadrs mēģina sagrozīt informāciju. Noteikti ka arī turpmāk tā rīkošos kad kāds akli noticēs tiem pekstiņiem. Negatīva informācija par MU tur tāpat nav. Tabula vispār neinteresē, klubs pats nopelna to naudu un pēc tam tērē kā uzskata par vajadzīgu. Vairāk gan man nekas nav un nebūs piebilstams.
1 2 36 komentāri