Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte paraksta jaunu līgumu ar Premjerlīgas čempioni "Chelsea"

Agris Suveizda

Konte paraksta jaunu līgumu ar Premjerlīgas čempioni "Chelsea"
Antonio Konte
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas spēcīgākais futbola klubs Londonas "Chelsea" savā mājaslapā paziņoja par jauna divu gadu līguma parakstīšanu ar galveno treneri Antonio Konti. Arī līdzšinējais līgums bija spēkā vēl uz divām sezonām, tā ka potenciālās sadarbības ilgums nemainās, toties acīmredzot mainīti tās nosacījumi.

"Esmu ļoti priecīgs par to, ka esmu parakstījis jaunu līgumu ar "Chelsea"," kluba mājaslapā citēts Antonio Konte, kuram mēneša beigās apritēs 48 gadi. "Pirmajā gadā ārkārtīgi smagi strādājām, lai panāktu kaut ko tik lielisku, par ko esmu ļoti lepns. Tagad mums būs jāstrādā vēl smagāk, lai noturētos virsotnē."

Konte iepriekš bija strādājis tikai savā dzimtenē, vadot dažādus Itālijas klubus, kā arī Itālijas izlasi, bet pirms gada pārcēlās uz Londonu un pārņēma "Chelsea" grožus. Jau pirmajā gadā viņa vadībā "Chelsea" ar 93 punktiem 38 mačos triumfēja Premjerlīgā, savu tuvāko sekotāju "Tottenham" apsteidzot par septiņiem punktiem. FA kausā "Chelsea" finālā ar 1:2 zaudēja "Arsenal", bet Līgas kausā izstājās astotdaļfinālā – 1:2 pret "West Ham".

Par spīti ļoti sekmīgai sezonai starpsezonā netrūka dažādu baumu par Kontes neapmierinātību klubā, kas savu kulmināciju esot sasniegusi pēc neveiksmes darījumu tirgū, kad Romelu Lukaku pārgāja nevis uz "Chelsea", bet gan tās konkurenti Mančestras "United". Premjerlīgas sezonu "Chelsea" uzsāks 12. augustā, kad uzņems "Burnley".

Izmantotie resursi:
Conte signs new contract | News | Official Site...

     [+] [-]

, 2017-07-19 08:45, pirms 7 gadiem
Nezinu, kā jums, bet man liekas, ka drīzumā sekos ziņas arī par jauna uzbrucēja iegādi, jo tas esot bijis Conte ultimāts Chelsea vadībai. Bet nu prieks, ka Conte paliek, lielisks treneris!!!

     [+] [-]

, 2017-07-19 08:56, pirms 7 gadiem
tā teikt materiāls paldies par PL titulu

  +1 [+] [-]

, 2017-07-19 09:09, pirms 7 gadiem
baltskefirs rakstīja: Nezinu, kā jums, bet man liekas, ka drīzumā sekos ziņas arī par jauna uzbrucēja iegādi, jo tas esot bijis Conte ultimāts Chelsea vadībai. Bet nu prieks, ka Conte paliek, lielisks treneris!!!
Tas drīzāk izskatās pēc algas dubultošanas, lai Konte piemirstu par savu neapmierinātību un ultimātiem. Bet vienlaikus tāpat ir skaidrs, ka Chelsea uzbrucēju vajag un kāds noteikti būs.