Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"West Ham" jauns rekords – 25 miljoni par aizsargu Diopu

"West Ham" jauns rekords – 25 miljoni par aizsargu Diopu
Radamels Falkao un Isa Diops
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "West Ham" izdarījis dārgāko pirkumu pastāvēšanas vēsturē, Francijas klubam "Toulouse" samaksājot 25 miljonus eiro par 21 gadu veco aizsargu Isu Diopu.

"Esmu ļoti ambiciozs spēlētājs, un "West Ham" ir ļoti ambiciozs klubs, kā mēs to redzam pēc jaunā trenera nozīmēšanas. Ceru, ka palīdzēšu komandai izcīnīt daudz uzvaru. Priecājos, ka esmu parakstījis līgumu ar klubu, kuram ir sena un bagāta vēsture, un vēlos šeit parādīt visu, uz ko esmu spējīgs," pēc piecu gadu līguma parakstīšanas teica Isa Diops.

Francijas U21 valstsvienības pārstāvis aizvadīja 95 mačus "Toulouse" rindās, bet tagad kļuvis par "West Ham" vēsturē dārgāko spēlētāju. Viņš ir galvenā trenera Manuela Pelegrīni pirmais pirkums un otrais jaunpienācējs, jo angļu aizsargs Raiens Frederikss pārnāca, kad viņam beidzās līgums ar Londonas "Fulham". Ar viņu līgums parakstīts uz četriem gadiem. Tāpat tiek plānots, ka tuvākajā laikā komandai pievienosies vārtsargs Lukašs Fabianskis, kurš līdz šim gādāja par "Swansea" cietokšņa drošību.

Diops Francijas čempionātā debitēja 2015. gada novembrī, bet jau savā otrajā mačā dzimtā "Toulouse" rindās guva vārtus. Pagājušā gada aprīlī aizsargs pirmoreiz uzvilka kapteiņa apsēju, bet oktobrī viņš kļuva par pilnvērtīgu kapteini un palīdzēja komandai sasniegt Francijas kausa ceturtdaļfinālu. Aizvadītajā sezonā Diops laukumā devās 34 spēlēs, bet "Toulouse" buksēja un tikai pārspēlēs izvairījās no izkrišanas no spēcīgākās līgas. 2016. gadā Diops kļuva par Eiropas U19 čempionu, gūstot vārtus finālā pret Itāliju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2018-06-19 23:35, pirms 6 gadiem
Kad par naudām tagad grozās..
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.