Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" par 22 miljoniem pirks vārtsargu Leno

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Arsenal" par 22 miljoniem pirks vārtsargu Leno
Bernds Leno
Foto: imago/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal" panācis vienošanos ar Vācijas Bundeslīgas klubu Leverkūzenes "Bayer" par vārtsarga Bernda Leno iegādi. Tiek vēstīts, ka "Arsenal" šķirsies no 22 miljoniem eiro.

26 gadus vecais Bernds Leno aizvadījis sešas spēles Vācijas izlasē, taču viņš netika iekļauts komandas sastāvā 2018. gada Pasaules kausam. Komandas vienojušās par viņa pāreju, taču Leno vēl jāveic medicīniskās pārbaudes, un tikai tad darījums kļūs oficiāls.

Tādējādi Leno varētu kļūt par Londonas "Arsenal" galvenā trenera Unaja Emerija pirmo pirkumu. Pirms tam komandai pievienojās Šveices izlases kapteinis Stefans Lihtšteiners, taču malējam aizsargam beidzās līgums ar Turīnas "Juventus", tādējādi viņš uz Angliju pārcēlās kā brīvais aģents.

Aizvadītajā sezonā Londonas "Arsenal" neizdevās iekļūt starp Anglijas četrām spēcīgākajām komandām – 38 mačos izdevās sakrāt 63 punktus, kas deva vien sesto pozīciju. Pēc sezonas beigām no komandas aiziet bija spiests leģendārais Arsēns Vengers. Viņa vadībā pirmais vārtsargs bija Petrs Čehs, aiz kura muguras atradās Kolumbijas izlases pirmais numurs Davids Ospina.

Tāpat tiek vēstīts, ka Londonas "Arsenal" vēlas parakstīt līgumu ar 22 gadus veco pussargu Lukasu Torreiru, kurš pārstāv Itālijas komandu "Sampdoria". Viņš pašlaik kopā ar Urugvajas valstsvienību piedalās Pasaules kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-19 17:42, pirms 6 gadiem
Kas par vartsargu liniju Arsenaliem buus..! Bet vienam no viniem,visticamak buus japamet,cerams ka ne Chehs?!!

     [+] [-]

, 2018-06-19 17:59, pirms 6 gadiem
arka_marcinkevich_980209572096446 rakstīja: Kas par vartsargu liniju Arsenaliem buus..! Bet vienam no viniem,visticamak buus japamet,cerams ka ne Chehs?!!
Ka tik abi divi nepamet, jo Arsenal U-23 komandā ir labs vārtsargs, kurš būs jāceļ uz augšu, ja ne šosezon, tad nākamsezon obligāti, savādāk cita komanda pārpirks

     [+] [-]

, 2018-06-19 23:07, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Ka tik abi divi nepamet, jo Arsenal U-23 komandā ir labs vārtsargs, kurš būs jāceļ uz augšu, ja ne šosezon, tad nākamsezon obligāti, savādāk cita komanda pārpirks
Ospinu jau tagad var tirgot nost. Un tad kā trešo vārtusargu, piemēram, līgas kausā iespēlēt jauno maķedonieti,