Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas pēdējās kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas pēdējās kārtas spēles
''Chelsea'' galvenais treneris Antonio Konte
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas pēdējās, 38.kārtas spēles: Liverpool – Middlesbrough un Chelsea – Sunderland. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā Viasat Sport Baltic!

Anglijas Premjerlīgā galvenais jautājums ir noskaidrots – Chelsea Antonio Kontes vadībā ir izcīnījusi savu sesto čempionu titulu. Ir zināmas arī trīs komandas, kam Premjerlīga ir jāatstāj - Hull City, Middlesbrough un Sunderland. Tagad galvenā intriga ir saistīta ar TOP 5 - kādas vietas ieņems Manchester City, Liverpool un Arsenal.

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Premjerlīgas pēdējās kārtas mačā Liverpool nevar atļauties spēlēt ar pusspēku, jo vieta četriniekā vēl nav garantēta. Zaudējuma gadījumā Čempionu līgas turnīrs var tikt nomainīts ar Eiropas līgu, ko liverpūlieši noteikti nevēlas. Līdz ar to puslīdz droši var teikt, ka Jirgens Klops laukumā laidīs visus labākos vai tuvu tam. Tikmēr Middlesbrough šī sezona izrādījusies neveiksmīga un nāksies vien atgriezties Championship līgā, taču viesi labprāt vēl aizcirstu durvis pirms aiziešanas. Domāju, ka mūs gaida skatāms un rezultatīvs futbols, kurā labāki izrādīsies mājinieki!"

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Cik simboliski, ka pirms sezonas tapušais kalendārs pēdējā kārtā kopā savedis čempioni un turnīra stiprāko komandu ar Premjerlīgas vājāko vienību. Kā vienai, tā otrai gribēsies aizcirst šīs sezonas pēdējās durvis. Lai arī savstarpējo spēļu bilance ir vienos vārtos par labu Chelsea – 20 uzvaras pēdējās 24 savstarpējās cīņās Premjerlīgā, divas no trijām Sunderland uzvarām šajā periodā iegūtas tieši pēdējos sešos mačos.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic un Viaplay:
• Svētdien, 21.maijā Viaplay 16:40 Liverpool – Middlesbrough
• Svētdien, 21.maijā VSB 16:55 Chelsea – Sunderland

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību speciāliste

     [+] [-]

, 2017-05-19 23:10, pirms 7 gadiem
Nu redz, kur vēži ziemo. Bet es domāju - kam tad "par godu" Viasat iet tik tālu, ka neatrod vietu PČ mačam par bronzu LIVE. NEKUR! Ne tikai Viasat sport Baltic, bet arī nevienā citā kanālā, ko MTG pārvalda. Lai arī kā man patiktu Anglijas premjerlīga un tās mači, uz to rēķina "nogriezt" maču no hokeja PČ par medaļām... Vārdu trūkst! Tad jau labi vien, laimīgu taciņu, vēl viens iemesls, lai turpmāk hoķi rādītu LTV + Lattelecom.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-20 11:45, pirms 7 gadiem
es gan teiktu, ka lieliski, ka premjerlīgai ir vismaz prioritāte pār kaut kādu bronzas spēli. cerams, ka nākotnē arī izstums F1 no vairākiem kanāliem vienlaicīgi.