Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

VSB un Viaplay piedāvā piecu Premjerlīgas vadošo klubu spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

VSB un Viaplay piedāvā piecu Premjerlīgas vadošo klubu spēles
Harijs Keins
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay piedāvā Anglijas Premjerlīgas divdesmitceturtās kārtas spēles: Brighton & Hove Albion - Chelsea, Burnley - Manchester United, Manchester City - Newcastle United, Southampton - Tottenham Hotspur un Swansea City - Liverpool. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Šonedēļ VSB un Viaplay piedāvā visu piecu vadošo Premjerlīgas klubus spēles. Līderi Manchester City savā laukumā spēlēs ar Newcastle United, savukārt četri tuvākie sekotāji spēlēs izbraukumā: Manchester United ar Burnley, Liverpool ar Swansea City, Chelsea ar Brighton & Hove Albion un Tottenham Hotspur ar Southampton.

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Teorētiski, šajā spēlē uzvarēt vajadzētu Chelsea - galu galā Londonas komanda cīnās par vietu pirmajā četriniekā, kamēr Braitonas vienība par izdzīvošanu. Par sliktu Albion liecina arī dramatiskā statistika - tikai viena uzvara pēdējās 12 spēlēs. Tomēr arī Chelsea pēdējā laikā neiet diez ko spoži - komanda pamatlaikā nav uzvarējusi pēdējās piecās visu turnīru spēlēs, turklāt pēdējo Premjerlīgas uzvaru izbraukumā svinēja pirms mēneša 12.decembrī. Antonio Kontes komandas spēle pazaudējusi vieglumu, bez tam, spēlē pret Braitonu būs jāiztiek bez diskvalificētajiem Alvaro Moratas un Pedro. Manuprāt, Braitonai ir labas iespējas pacīnīties vismaz par punktu.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Uzvarot Stoke City 12.decembrī 17.kārtas atklāšanas spēlē, Burnley pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā, bet pēc tam sākās "brīvais kritiens" - 7 spēles bez uzvarām visos turnīros un uz šo spēli komanda ierodas ar triju zaudējumu sēriju. Tikmēr Manchester United sāk atcerēties Fergusona slavas laikus - pirmo reizi kopš Leģenda pameta klubu, tas sezonas otrajā aplī ir 2.vietā un 2018.gads pagaidām ir nesis tikai uzvaras! Prognozēju, ka mājinieki izrādīs ļoti sīkstu pretestību un gana ticams ir scenārijs, ka jaunā gada pirmos punktus Sarkanie velni pazaudēs Bērnlijā."

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Harijs Keins 2017.gadu pabeidza ar "hattrick" Vemblija stadionā pret Southampton un jaunu Premjerlīgas rekordu gūto vārtu skaita ziņā kalnedārajā gadā! Varam teikt, ka laba iespēja Southamptonas revanšam, bet ļoti grūti redzēt viņus to izdarām. Komanda nav uzvarējusi jau 10 Premjerlīgas spēles pēc kārtas un šobrīd ir ar pamatīgām problēmām visās līnijās, kamēr Tottenham uzbrukuma grupa "uguņo" - Harijs Keins līgā iesitis jau 20 vārtus, un viņam lieliski piebalso dienvidkorejietis Sons, Delle Ali un Kristians Eriksens. Būs interesanta un skatāma spēle!"

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Lai arī Swansea City jaunais galvenais treneris Karlušs Karvaljals ir uzlabojis komandas sniegumu, viņa vadībā Gulbji piecās spēlēs zaudējuši tikai vienu reizi, tomēr šoreiz jātiekas ar komandu, kas pēdējo zaudējumu piedzīvojusi oktobrī, un pēdējās spēlēs izskatās biedējoši spēcīgi. Tomēr Swansea atrodas tabulas pēdējā vietā, tāpēc ir pēdējais brīdis sākt izmisīgi cīnīties par palikšanu Premjerlīgā. Arī Liverpool atslābināties nevar - triju punktu attālumā ir otrā vieta, tajā pat laikā uz papēžiem min Chelsea un Hotspur. Ja Liverpool turpinās uzņemtos apgriezienus, Swansea City izredžu ir maz, vai pat nemaz.”

Anglijas Premjerlīga Viasat Sport Baltic un Viaplay:
• Sestdien, 20.janvārī, 15:30 Brighton & Hove Albion- Chelsea
• Sestdien, 20.janvārī, 16:50 Burnley - Manchester Unite
• Sestdien, 20.janvārī, 19:20 Manchester City - Newcastle United
• Svētdien, 21.janvārī, 17:50 Southampton - Tottenham Hotspur
• Pirmdien, 22.janvārī, 21:50 Swansea City - Liverpool

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs