Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Robinju cer nebūt vienīgais

Andrejs Siliņš

Robinju cer nebūt vienīgais
Robinjo
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" brazīliešu uzbrucējs Robinju izteicis cerību, ka klubam tuvākā vai tālākā nākotnē pievienosies vēl vairāki pasaules augstākā līmeņa spēlētāji.

"Man ir lielas ambīcijas gan sev, gan šai komandai," sacīja 24 gadus vecais futbolists, atklājot savus mērķus konkrētāk. "Vēlos būt labākais futbolists pasaulē un spēlēt vienā no labākajām komandām pasaulē. Es, tāpat kā pārējie spēlētāji, apbrīnoju kluba īpašnieku ambīcijas. Mēs visi esam gatavi cīnīties, lai padarītu šo par vienu no pasaules labākajiem klubiem."

"Man patīk veids, kādā šeit tiek spēlēts futbols," turpināja Robinju. "Tā ir fiziska spēle, bet esmu pie tās pieradis. Esmu ļoti labā formā un ceru, ka izaugsme tikai turpināsies. Iespējams, esmu labākajā formā karjeras laikā. Domāju, ka vēl vairāki pasaules top līmeņa spēlētāji pievienosies mūsu klubam. Premjerlīgā spēlētais futbols ir fiziskāks, taču arī skaistāks."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-18 13:56, pirms 15 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Bet man po*uj , nefanoju par shoo klubu.!! , bet tulin uzradiisies visaadi gudrinieki , kas saaks nod*rst shito klubu...!
Jā, šitas ir ritīgi "stulbs un tizls" klubs....

  +2 [+] [-]

, 2008-11-18 14:26, pirms 15 gadiem
Vispirms aizejam uz City un peec tam saakam raudaat - Kaka naac surp, zvaigznes naakat surp... smiekliigi! Bet shaa vai taa, City ir tikai araaba speeljmantinja, turklaat man ir aizdomas, ka iislaiciiga un tad jau redzees vai klubs netiks (kad araabs "peeksnji to pametiis" ) atstaats dziljaa purvaa...

Zidane The Best jau iemineejaas par jaunajiem speeleetaajiem - taa gan buutu atbalstaama ideja... ne jau protams visu sastaavu no taadiem, bet dereetu domaat par taadu speeleetaaju piesaisti, nevis tikai Fabregasiem, Buffoniem, Torresiem utt. un tas ir tiesi tas, par ko jau Hjuuzs ir izteicies agraak...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-18 14:56, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Vispirms aizejam uz City un peec tam saakam raudaat - Kaka naac surp, zvaigznes naakat surp... smiekliigi! Bet shaa vai taa, City ir tikai araaba speeljmantinja, turklaat man ir aizdomas, ka iislaiciiga un tad jau redzees vai klubs netiks (kad araabs "peeksnji to pametiis" ) atstaats dziljaa purvaa...

Zidane The Best jau iemineejaas par jaunajiem speeleetaajiem - taa gan buutu atbalstaama ideja... ne jau protams visu sastaavu no taadiem, bet dereetu domaat par taadu speeleetaaju piesaisti, nevis tikai Fabregasiem, Buffoniem, Torresiem utt. un tas ir tiesi tas, par ko jau Hjuuzs ir izteicies agraak...
Redzi, kas par šaizi, MCity ir sakarīga jauniešu akadēmija, kas ir sagatavojusi Maiku Ričardsu, Nedumu Onuhu, Maiklu Džonsonu un Danielu Staridžu. Visi ir bijuši ENG u21 vai jauniešu izlasē, Ričardss pat pieaugušo izlasē ir debitējis.
Ja viena pēc otras tagad nāks zvaigznes, šie jaunie tā arī netiks savas komandas sastāvā, nevarēs attīstīt savu talantu un darbs būs vējā. Var jau būt, ka kāds viņus arī savāks, bet kāpēc tagad steigties un grābt zvaigznes 1 pēc 2as, ja pašiem ir perspektīvi spēlētāji?
Daudz kas atkarīgs šeit būs arī no Hjūza nostājas. Ja viņš spēs iestāstīt arābiem sakarīgs transfēru politikas jēgu, tad tam arī būs rezultāts. Ja arābiem visu vajadzēs šeit un tūlīt, var sanākt arī apdedzināties, jo vnk zvaigznes salikt sastāvā nav māksla, tās būs arī jāiespēlē.

  -2 [+] [-]

, 2008-11-18 15:38, pirms 15 gadiem
Līdz pasaules topa klubiem vēl tālu. Tas jau nav reāli - sapirkt nezin kādus spēlētājus un domāt, ka būs pasaules līmeņa klubs.

  -2 [+] [-]

, 2008-11-18 16:52, pirms 15 gadiem
Vienīgi ar naudu City neko nepanāks, jo visi labākie pasaules spēlētāji parasti ir stipri "pieķērušies" saviem klubiem un man bija liels brīnums, uzzinot, ka Robinjo pārgāja uz City, tāda pāreja nozīmē ka Robinjo vajadzīga tikai nauda un nav svarīgs klubs kurā viņš spēlē.

  -3 [+] [-]

, 2008-11-18 16:53, pirms 15 gadiem
Un paskatieties piemēram uz Kakā, Chelsea viņam piedāvāja 250 000 mārciņu nedēļā, bet viņš nepiekrita, jo viņš teica, ka viņam ir svarīgāk spēlēt A.C. Milan. (man nav nekādu pretenziju vai antipātiju pret Chelsea)

  +2 [+] [-]

, 2008-11-18 17:07, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: tāda pāreja nozīmē ka Robinjo vajadzīga tikai nauda un nav svarīgs klubs kurā viņš spēlē.
Ne gluži, džeks bija škrobīgs, ka Realā nedabū spēlēt, arī attiecības ar kluba bosu nebija īpaši labās šī paša iemesla dēļ, un sāka meklēt variantus. Bet Čelsim Reals viņu principa pēc neatdeva, tāpēc beigās brazīļu talants pārgāja uz City, kas Realam arī piesolīja lielāku naudu. Domās gan Rubinju jau bija paspējis pāriet uz Čelsī, tā bija sadomājies, ka pat preses konferencē klubus sajauca
Taču piekrītu Tev par to, ka pat nauda reizēm nespēj ietekmēt futbolistu pārejas (gadījums ar Kakā).