Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Klops par Pikforda izklupienu: "Tas bija acīmredzams 11 metru soda sitiens!"

Klops par Pikforda izklupienu: "Tas bija acīmredzams 11 metru soda sitiens!"
Džordana Pikforda izklupiens. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas čempiones "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops žurnālistiem nesaudzīgi komentēja Liverpūles "Everton" vārtsarga Džordana Pikforda vakardien pret Virdžilu van Deiku veikto izklupienu, kura dēļ nīderlandiešu aizsargs guva savainojumu un priekšlaicīgi pameta laukumu.

Incidents notika mača sestajā minūtē, kad "Liverpool" jau piederēja minimāls pārsvars uz rezultāta tablo. "Everton" vārtsargs metās pārdrošā izklupienā van Deika kājās, sekmīgi izsitot bumbu ārpus laukuma. Mača galvenais tiesnesis noteikumu pārkāpumu nefiksēja arī pēc videoatkārtojuma sistēmas (VAR) sistēmas izmantošanas. Van Deiks laukumu pameta pēc piecām minūtēm, viņa vietā tajā dodoties Džo Gomesam. Pašlaik van Deika traumas nopietnība vismaz plašākai publikai vēl nav zināma.

"Tas bija acīmredzams 11 metru soda sitiens! Domāju, ka tiesneši pēc videoatkārtojuma noskatīšanās savu verdiktu mainīs, taču tā nenotika. Nesaku, ka Pikfords to izdarīja tīši un ar ļaunu nodomu, taču tas nav kaut kas, ko vārtsargs var savā soda laukumā atļauties darīt," neapmierināts vācu speciālists.

Dramatiskiem pavērsieniem un diskutabliem tiesnešu lēmumiem bagātais Liverpūles derbijs noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2, "Everton" divreiz spējot atspēlēties un ar piecās spēlēs iekrātiem 13 punktiem saglabājot līderes pozīciju Premjerlīgā.

Savukārt "Liverpool" aizvadītajās piecās kārtās spējusi iekrāt par trim punktiem mazāk, atrodoties vienu vietu zemāk. Piecu maču laikā Anglijas čempione gan iesitusi, gan ielaidusi pa 13 vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2020-10-18 18:28, pirms 3 gadiem
nu, varbūt ne 11m,jo Virdžils bija aizmugurē, bet sarkanā noteikti par nesportisku rīcību....tiesnešu komisijai tagad vajag iedot Pikfordam 2 spēļu diskabeli!
, 2020-10-18 20:58, pirms 3 gadiem
Klopiks sāk par daudz pīkstēt spēle beigusies!
, 2020-10-18 21:07, pirms 3 gadiem
..spēle bija drausmīga. tiesneši (un VAR) visu noraka.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.