Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Oficiāli: Tjagu pievienojas ''Liverpool'', Igvains Miami ''Inter''

Oficiāli: Tjagu pievienojas ''Liverpool'', Igvains Miami ''Inter''
Tjagu Alkantara jaunās komandas kreklā. Foto: Liverpoolfc.com

Anglijas Premjerlīgas čempionvienība ''Liverpool'' paziņojusi par četru gadu līguma noslēgšanu ar spāņu pussargu Tjagu Alkantaru. Tikmēr ASV MLS čempionāta komanda Miami ''Inter'' pievienojusi 32 gadus veco argentīnieti Gonsalo Igvainu.

29 gadus vecais spāņu pussargs Tjagu Alkantara, kurš līdzšinējā karjerā jau paspējis izcīnīt deviņus līgu čempiontitulus un divus UEFA Čempionu līgas kausus, bija šīs starpsezonas ''Liverpool'' galvenais mērķis, viņu slavēja galvenais treneris Jirgens Klops. Tomēr neskaidrā finansiālā situācija komandai neļāva rīkoties. Šodien vienība oficiāli paziņojusi par četru gadu līguma noslēgšanu, samaksājot par futbolistu Minhenes ''Bayern'' aptuveni 22 miljonus eiro. Pēc līguma parakstīšanas Tjagu atzina, ka ilgi gaidījis šo brīdi: ''Šī ir vienreizēja sajūta. Gaidīju šo brīdi ilgu laiku un esmu ļoti priecīgs. Gadiem ejot, mērķis ir uzvarēt pēc iespējas vairāk. ''Liverpool'', tāpat kā es, vēlas izcīnīt maksimums daudz titulu. Tāpat man nozīmīgi ir, ka komandā varu justies kā ģimenē un šķiet, ka šeit tā būs. Man pēc iespējas ātrāk ir jāadaptējas komandā, bet es to noteikti izdarīšu.''

ASV MLS vienība ''Inter Miami'' , kuras viens no īpašniekiem ir Deivids Bekhems, paziņojusi par 32 gadus vecā argentīniešu uzbrucēja Gonsalo Igvaina pievienošanos. Par futbolista, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Turīnas ''Juventus'', nokļūšanu MLS līgā ziņoja kopš augusta beigām. Igvains vēlas izbaudīt jauno pieredzi: ''Pirmkārt, vēlos pateikties klubam par interesi. Domāju, ka šī būs lieliska jauna pieredze, ko arī vēlējos šajā karjeras posmā. Mērķis ir nodot savu Eiropas pieredzi un palīdzēt klubam attīstīties.''

Tikmēr Madrides ''Real'' futbolists Garets Beils ir tuvu tam, lai atgrieztos savā bijušā komandā, ''Tottenham Hotspur''. Futbolists šodien ieradies Londonā un tiek ziņots, ka atlicis vienoties par algu. Komandas galvenais treneris Žozē Mourinju apstiprinājis darijumu.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...
https://twitter.com/FabrizioRomano
https://www.mlssoccer.com/post/2020...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.