Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Liverpūlē mūs ietekmēja runas par transfēriem. Visi esam tikai cilvēki"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vengers: "Liverpūlē mūs ietekmēja runas par transfēriem. Visi esam tikai cilvēki"
Arsēns Vengers
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione Londonas "Chelsea" nedēļas nogalē nespēja savā laukumā pieveikt "Arsenal" – mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Arsēns Vengers bija priecīgs par punktu, kamēr Antonio Konte pauda šaubas par tiesnešu pieņemto lēmumu.

"Labs sniegums, pateicoties komandas ievērotajai disciplīnai. Visi gribēja redzēt, kā spēlēsim pēc iepriekšējās izbraukuma spēles, un uz neveiksmi atbildējām pozitīvi. Varējām uzvarēt, bet kopumā bija cīņa ar disciplīnas un saspringuma piesitienu," sacīja Arsēns Vengers, kura vadītā komanda pirms tam viesos ar 0:4 piedzīvoja sagrāvi pret "Liverpool".

"Vairs nav transfēru periods, bet dienā, kad spēlējām Liverpūlē, tas mūs ietekmēja. Visi esam tikai cilvēki. Ja sezonas laikā aizvadi 55 mačus, reizēm gadās sliktas spēles," norādīja Londonas "Arsenal" vadītājs. "Šeit parasti spēlējam slikti un Londonas "Chelsea" mājās ir spēcīga, bet mēs parādījām komandas garu, un tas ir ļoti labi. Kad mums bija bumba, neslēpāmies, un tas ir labs pamats, uz kura būvēt nākamos mačus."

Spēles beigās notikumus laukumā kontrolēja Londonas "Chelsea", taču aina mainījās, kas sarkano kartīti par bīstamu spēli savā priekšā ieraudzīja Davids Luizs. Pēc palikšanas mazākumā laukuma saimniekiem nācās aizsargāties. "Man nepatīk komentēt tiesnešu darbu. Respektēju to, ko viņi dara, taču ir dīvaini pret "Arsenal" trešo reizi pēc kārtas palikt mazākumā," teica Antonio Konte, "Chelsea" galvenais treneris.

Kopš Konte stājās pie kluba stūres, Londonas "Chelsea" pirmo reizi savā laukumā nespēja atslēgt pretinieku vārtus. Pēdējais gadījums fiksēts 2016. gada aprīlī, kad komandu vadīja Gūss Hidinks. Londonas "Arsenal" izbraukumā pret "Chelsea" bija aizvadījis tikai vienu sauso maču no 18, tāpat šis bija pirmais punkts "Stamford Bridge" stadionā sešu sezonu laikā.

Izmantotie resursi:
Chelsea 0-0 Arsenal - BBC Sport