Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausu izlaidušajam Oksleidam-Čemberleinam atlabšana gandrīz visu nākamo sezonu

Agris Suveizda

Pasaules kausu izlaidušajam Oksleidam-Čemberleinam atlabšana gandrīz visu nākamo sezonu
Alekss Oksleids-Čemberleins
Foto: imago/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops pavēstījis, ka Anglijas izlases pussargam Aleksam Oksleidam-Čemberleinam ceļgala krustenisko saišu savainojuma dēļ nāksies izlaist visu vai gandrīz visu nākamo sezonu.

"Tagad šķiet atbilstošs brīdis pastāstīt cilvēkiem, ka Okss nākamajā sezonā koncentrēsies atlabšanai un rehabilitācijai," teica Klops. "To būtībā zinājām jau kopš pirmās dienas, kad viņš guva savainojumu, un bijām par to droši jau kopš veiksmīgās operācijas. Ceru, ka visi pret šo informāciju attieksies atbildīgi. Nav bijis ne izmaiņu, ne atkārtota savainojuma – viņa atlabšana rit tieši tādā grafikā, kādā bijām gaidījuši un plānojuši. Jaunums ir tikai tas, ka nu varam vairāk informācijas izpaust publiski."

"Tas ir tipiski Oksam, ka viņš nevēlējās, lai ziņas par traumas nopietnību aizēnotu sezonas beigas, un, godīgi sakot, mēs domājām, ka varētu pagaidīt un visu izstāstīt piemērotā brīdī. Viņam veiktā operācija bija pilnībā veiksmīga, un viņa atlabšanas process ir sācies ārkārtīgi labi. Taču patiesība ir tāda, ka mēs sezonai gatavojamies, zinot, ka viņš lielāko tās daļu nebūs laukumā kopā ar mums. Ja viņu redzēsim līdz sezonas beigām, tas jau būs ieguvums," Klops turpināja.

Oksleids-Čemberleins, kuram augustā apritēs 25 gadi, savainojumā iedzīvojās UEFA Čempionu līgas pusfinālspēlē pret "Roma" (5:2), neveiksmīgi izpildot izklupienu. No Londonas "Arsenal" pāriedams uz "Liverpool", Oksleids-Čemberleins Premjerlīgā sāka 14 no 32 spēlēm un guva trīs vārtus, bet Čempionu līgā sāka četras no septiņām cīņām un izdarīja divus precīzus sitienus.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2018-07-19 18:36, pirms 6 gadiem
Skumji!