Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bentlijs varētu pamest "Hotspur"

Andrejs Siliņš

Bentlijs varētu pamest "Hotspur"
Deivids Bentlijs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps pavēstījis, ka starpsezonā klubu varētu pamest Anglijas izlases pussargs Deivids Bentlijs, kurš tam pievienojās tikai pagājušajā vasarā.

Pagajušajā jūlijā "Tottenham" iegādājās Bentliju no "Blackburn Rovers" par 15 miljoniem sterliņu mārciņu, tacu 24 gadus vecais futbolists nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Kopš oktobrī galvenā trenera krēslā sēdās Rednaps Bentlijs nav spēlējis daudz. Pēdējās deviņās spēlēs pussargs bijis rezervē, tacu laukumā nav gājis. Pēdējo reizi sākuma vienpadsmitniekā Bentlijs tika iekļauts 19. februāra mačā UEFA kausā pret Doņeckas "Shakhtar".

"Kā cilveks man viņš patīk, viņš ir lāga puisis un arī labs spēlētājs," saka Rednaps. "Taču esmu izmainījis mūsu spēles stilu, ar ko esmu sasniedzis rezultātus, tā kā nevienam nav pamata sūdzēties. Deivids vasarā izvērtēs situāciju un sapratīs, ka netiek sastāvā pat tad, ja Ārons Lenons nav vesels un varbūt ir īstais laiks doties prom."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2009-05-18 19:48, pirms 15 gadiem
Bentelijs tiešām ir labs,viņu nevajadzētu marinēt uz soliņa! Ceru ka viņš tiks pie spēlēšanas!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-18 22:22, pirms 15 gadiem
Yakuza rakstīja: Bentelijs tiešām ir labs,viņu nevajadzētu marinēt uz soliņa! Ceru ka viņš tiks pie spēlēšanas!
Bentlijs diemžēl ir viens no neveiksmīgākajiem transfēriem šosezon. 16 miljoni laikam, un ko viņš ir komandā izdarījis?
Ja pat treneris uzskata, ka Bentlijam nav vietas sastāvā arī tad, ja pamata spēlētājs Lenons netiek laukumā, tad kas gan mēs esam, lai ar viņu strīdētos.. varbūt citā komandā atradīs savu spēli. Diemžēl Spuriem daļa par Bentliju iztērētās naudas būs jāieskaita zaudējumos, bet tās jau ir Levija problēmas.

     [+] [-]

, 2009-05-19 00:26, pirms 15 gadiem
Tiešām lielākais flops manās acīs EPL transfēros sezonas sākumā.

Nesaprotu, Spurs sastāvā ir tik daudz talantīgu pussargu, pie tam daudzi, bet nē, šie izrāda interesei vēl pa Downingu un Quaresmu, un citiem. Bentleys Blackburnā bija jaunais Bekhems, bet šobrīd vņš ir jauanis nekas, jāmaina klubs.